Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bu defa 3 kişiyiz tatlım, 3 kişi deniyoruz inşallah işe yarar bizde heyecanlıyız biraz:1::1::1: Önce araştırma aşamasına girdik, sonra gerekli malzemeleri edindik ardından deneme aşamasındayız... En az 6 hafta gerek 1 haftası geçti bakalım...İşe yarayacak mı, yan etkisi olacak mı hangi kombinasyonlar daha etkili bunların hepsini yaşayarak göreceğiz...

Dediğim gibi şimdilik bu kadar sayılı günler çabuk geçer:1::1::1:
Ayrıca daha büyük bir sürprizim olabilir size, bunun içinse 3-6 ay arası bir zaman lazım, önce kafamı toplamalıyım... Bunun hakkındada daha fazla bilgi yok:1::1::1:

Yaa bende bilmek istiyorum, bende denemek istiyorum bende bendee :17: Kılıçbalığı dün akşam 4.günüm bitti ve saçlarımı yıkadım..Yıkamadan önce 4 gün boyunca keratinle düzleştirilmiş haliyle herkes saçlarıma bayıldı, ancak yıkayınca o kadar düz ve pürüzsüz olmadı..önce elimle tarayıp kuruttum sonra baktım olmadı tarakla tarayarak kuruttum, sabahta biraz dalgalanmıştı düzleştirdim hafiften..eski saçım dalgalıydı, eskiye göre daha düz ve daha yumuşak ama dümdüz olmadı, hafif kabarık ve elektriklenmiş görünüyor :44: bir yerde yanlış mı yaptım acaba..
Nude marka yıpranmış-kuru saçlar için olan şampuanı kullandım..fön çektim sonra 80ml keratini sürdüm tutam tutam, streçle sardım 40dk bekledim..Sonra 20dk kadar iyice kuruttum..Bir-iki parmak kalınlığında tutamlar alıp dipten ortaya 5, komple 10 kez 230 derece düzleştirici ile geçtim. Yalnız düzleştirici ile geçerken her gecişte saçım ılınana kadar bekledim(saçlarım çokfazla ısındığından yanar diye korktum), yani arka arkaya 15 defa değilde 10-15 saniye arayla 15 defa geçmiş oldum..Pek dumanda çıkmadı. 4 gün bekleme süresinde de saçlarım dümdüzdü hiç bozulmadı sadece 4.gün düzleştirice geçtim uçlarına..Yani bu şekilde yaptım fönümü..İkincide mi tutar acaba yoksa ben mi yanlış yaptım bilemedim..Yinede eski saçımdan iyi tabiki..Öpüyorum çok teşekkürler..

kılıçbalığı emeğine sağlık..
benim de en önemli sorunlarımdan biri saçlarım dalgalı ve kabarık olması..
şimdi yazılanları tek tek okuyorum.
135 inci sayfadayım
hepsi bitirince tekrar yazacağım..
bu arada gerçekten bu konuya ilgi duyan arkaşlar her sayfada gözden kaçırdıklarınızı detayları falan yakalıyorsunuz..
bu konuyu ezberledim diyebilirim..
sana soru sormadan, ya da mesaj atmadan bilgi sahibi olayım kii..
emeğine de yazık olmasın...
tekrar teşekkürler...

balık gelmiş ama benim mesajım sanırım arada kaynamış..
şimdi 145. sayfadayım
inat ettim bitireceğim tek tek okuyorum balık :)

Kızlar forumda brezilya fönü ile alakalı tek başlık burası değil, bir çok başlık var eğer araştırırsanız bu başlıklara ulaşabilirsiniz ki orada zaten kızlar kendi aralarında markalar hakkında yorum bildiriyorlar, o sayfalara göz atın...

Canım sen hangi ülkedeysen oranın ebay sitesine bak, inan bana çok daha kaliteli ve zararsız ürünleri daha iyi fiyata alabilirsin...

Formendehit değil formaldehit...

x marka keratinin ilk piyasaya sürülen çeşidinde formaldehit var, sonradan piyasaya sürülen ve kokusuz,dumansız formaldehitsiz olduğu iddia edilen ürün içinde daha da zararlı maddeler var hatta asfalt falan diye dalga geçtik aramızda yanılmıyosam formika hammaddesiydi tam hatırlayamıyorum ve asfalt yapımında kullanılıyordu. Şimdi binlerce mesaj arasından bu mesajı bulamayacağım ama bir çok başlıkta açık açık görüşlerimi yazdım bakanlık inclemesi konusuna da değindim zaten ve lütfen marka adı vermeyin dedikçe hala marka adı paylaşıyor olmanız oldukça düşündürücü.... Kullanığınız ürünlerden memnun kalmış olabilirsiniz, doğru olduğunu düşünebilirsiniz öyledir veya değildir mevzu bu değil eğer bu konuda paylaşım yapılacaksa yeri bu sayfa değil diğer brezilya fönü başlıkları...Bu forumda daha bir çok sayfa var bu işlem ile alakalı, niye ille bu başlık arkadaşlar?

Bir kere daha rica ediyorum marka adı paylaşılmasın, site adı paylaşılmasın...Bunu yapabileceğiniz en az 3 başlık daha var zaten... Bu başlık yeterince amacına ulaştı kızlar,konuyu okuyan herkes zaten neyi nasıl yapacağını öğrendi artık ve aklımda başka konular var bunlarında üzerine eğilmek gerek... Yeni konular, yeni eğitimler, tam gaz devam... Mevzu yine saç tabii... Bu kez saç uzatma...Bakalım henüz test aşamasındayız, eğer ciddi aşama kaydedersek forumda konu açacağız henüz 1 ay zamanımız var ... Ona göre yani, bana iyi davranın:1: Şimdilik bu kadar bilgi yeter...

Formendehit değil formaldehit... yazmışsın yazılışı önemli değil herkes ne olduğunu biliyor. Marka yazmayın belirtmeyin diyorsun şu markada bu var bu mark çok kötü ilk çıkan sersinde vardı 2. çıkanda bu var hepsini yazıyorsun burada tüm markalar sözde isim yazmıyorsun ama kötülüyorsun bu markaların sahipleri bu yazıları görüp seni avukatlarına bildirseler çok çekersin. Ben açıkçası herkes çok memnun diye senin gönderdiğin üründen alacaktım ürün gönderdiğin bi kaç kişiye sordum aldığı keratinin markasını dahi bilmiyor nasıl bilmiyorsun diye sorduğumda bir pet şişenin içinde geldi üzerinde birşey yazmıyor dedi herkes laborant değil test etsin yada ettirsin ben açıkçası markası ismi cismi ne olduğu belli olmayan bir ürünü saçıma sürmem kar amacı gütmüyorum diyorsun bu devirde kimse babasının hayrına birşey yapmaz piyasada faturasız aldığında 1 kg 150 tl ye kadar keratinler gördüm ben 250 ml 37,50 tl yapar ne gönderdiğini nereden bilecez.

Son düzenleme:
Formendehit değil formaldehit... yazmışsın yazılışı önemli değil herkes ne olduğunu biliyor. Marka yazmayın belirtmeyin diyorsun şu markada bu var bu mark çok kötü ilk çıkan sersinde vardı 2. çıkanda bu var hepsini yazıyorsun burada tüm markalar sözde isim yazmıyorsun ama kötülüyorsun bu markaların sahipleri bu yazıları görüp seni avukatlarına bildirseler çok çekersin. Ben açıkçası herkes çok memnun diye senin gönderdiğin üründen alacaktım ürün gönderdiğin bi kaç kişiye sordum aldığı keratinin markasını dahi bilmiyor nasıl bilmiyorsun diye sorduğumda bir pet şişenin içinde geldi üzerinde birşey yazmıyor dedi herkes laborant değil test etsin yada ettirsin ben açıkçası markası ismi cismi ne olduğu belli olmayan bir ürünü saçıma sürmem kar amacı gütmüyorum diyorsun bu devirde kimse babasının hayrına birşey yapmaz piyasada faturasız aldığında 1 kg 150 tl ye kadar keratinler gördüm ben 250 ml 37,50 tl yapar ne gönderdiğini nereden bilecez.
canım kılıcbalıgına guvenmek ve ondan almak zorunda degılsın.bız guvenıyoruz alıyoruz guvenmeyen almak zorundada degıl.bu baslıkta keratın satmak ıcın acılmamıstı zaten.basta kılıcbalıgı deneyımını paylastı hemen hemen tum markalarında en azından testerlerını denedı ve bunda karar kıldı.bız ona zorla ortak olduk bızım ıcınde ıste toplu alıp boluselım dıye.ve her seferındede kızın zorla ustune yıktık hadı gene alalım dıye o bı kez bıle demedı alalımmı dıye.dıger markaları kotuluyor demıssınde nasıl begenmedıgımız bı ruju kremı parfumu begenmedıgımızı yazdıgımızda fırma sahıplerı bıze dava acamayacagı gıbı keratındede begenmedıgımızı yazmamızda bı mahsur yok.ayrıca kullandıgımız urunun pek cogumuz bılıyoruz adını.bılmeyenlerde gozu kapalı guvenıp sormak geregı bıle duymamıslardır ondan bılmıyorlardır.kılıcbalıgına ne marka alalım dıye soruldugunda arastrın kafanıza uygununu bulun ben burda sadece evde nasıl uygulanabılecegını paylastım dedı.yanı onun avukatı degılım ama can sıkıcı yanı sureklı altında ıs araması ınsanların ve kımsede burdan almak zorunda degıl.guvenmıyorsan almayacaksın arkadasım neye kıme guvenıyosan ordan alacaksın!!!!

İşte olay bu zaten, sen babanın hayrına bir şey yapmayacak olabilirsin, karakterin budur ben babamın hayrına değil insanların hayrına iş yaparım aradaki fark bu, bunuda hala anlayamadıysan o da senin bileceğin iş ayrıca sen x marka keratini sevdin beğendin diye ben bunun arkasında durmak zorunda değilim, serbest pazar bir çok ürün var ha laborant değilsen test edemiyorsan o zaman test edilen ve içeriğinde ne olduğu bilinen ürünlere karşıda bu şekilde canhıraş savunma yapmayacaksın.Kullanan ve bana soran herkese ne marka keratin kullandığımızı belirttim gizli saklı bir şey yapmadık hiç ayrıca bu başlığa ilk geldiğin andan beri sürekli pürüz çıkartıyorsun, gözümden kaçmadı değil... Burada bilmem kaç tane başlık var madem kullandığım keratinden bu kadar eminsin gidip o başlıklarda memnuniyetini dile getirebilirsin değil mi? Bunu yapmak yerine hala burada yazmaya devam edersen altında art niyet ararım...

Ayrıca buradaki arkadaşlar benim adımı, adresimi bilgilerimi biliyor, kim olduğumu ne iş yaptığımı biliyorlar benim keratinden 3 kuruş kazanmaya ihtiyacım yok canım, kazanmak isteyenler reklam için üye olanlar düşünsün, bu kadarda açık yazıyorum... Son olarak isteyen firma isteyen avukata bildirebilir, hatta bildirsin, komik... Zamanında xxx karınca yumurtası yağı satışı yapan firma ile bilahare uğraştım, iş Tv ye taşınana firma iflas edene kadar... Benim korkacak bir şeyim yok, korkulacak şeyi olanlar milleti kandıranlar düşünsün... Nokta!

Her firmayıda kötülediğimi yazmışsın, bu da ayrı bir şey şu an piyasada Fda onaylı keratinler var, kanserojen içermiyor bu kadar basit ama araştırma yapmayı sevmeyen insanlar nedense bunlardan birhaber...İŞinize geldiği gibi yazın, işinize geldiği gibi alıntı yapın bakalım daha nereye kadar sürecek...

canım kılıcbalıgına guvenmek ve ondan almak zorunda degılsın.bız guvenıyoruz alıyoruz guvenmeyen almak zorundada degıl.bu baslıkta keratın satmak ıcın acılmamıstı zaten.basta kılıcbalıgı deneyımını paylastı hemen hemen tum markalarında en azından testerlerını denedı ve bunda karar kıldı.bız ona zorla ortak olduk bızım ıcınde ıste toplu alıp boluselım dıye.ve her seferındede kızın zorla ustune yıktık hadı gene alalım dıye o bı kez bıle demedı alalımmı dıye.dıger markaları kotuluyor demıssınde nasıl begenmedıgımız bı ruju kremı parfumu begenmedıgımızı yazdıgımızda fırma sahıplerı bıze dava acamayacagı gıbı keratındede begenmedıgımızı yazmamızda bı mahsur yok.ayrıca kullandıgımız urunun pek cogumuz bılıyoruz adını.bılmeyenlerde gozu kapalı guvenıp sormak geregı bıle duymamıslardır ondan bılmıyorlardır.kılıcbalıgına ne marka alalım dıye soruldugunda arastrın kafanıza uygununu bulun ben burda sadece evde nasıl uygulanabılecegını paylastım dedı.yanı onun avukatı degılım ama can sıkıcı yanı sureklı altında ıs araması ınsanların ve kımsede burdan almak zorunda degıl.guvenmıyorsan almayacaksın arkadasım neye kıme guvenıyosan ordan alacaksın!!!!

Aynen öyle, herkes herkesin kullandığı ürünü sevmek, beğenmek zorunda değil ama bilmeden etmeden yorum yazılması çok sıkıcı... Ok beğenirsin kullanırsın ama içeriğinde ne var biliyor musun, bunu okuyunca ne yararlı ne zararlı bunu anlayabiliyor musun? Anlayamıyorsan yaptığın yönlendirme bir yere kadar doğru...

Çok enteresan sanki ben burada özellikle bu konuyu açmış, aylarca sinsi sinsi beklemiş sonrada millete ne üdüğü belirsiz bir şey satıp birde üzerine para kazanmaya çalışmışım gibi bir şey oluşmaya başladı... Kendinize gelin arkadaşlar, size kimse keratin alın demedi, tam tersi bir çok insanı bir çok farklı ürüne yönlendirdim, ama sırf marka adı paylaşmıyoruz diye bu kadar üzerime gelinmesi nedir yani anlamadım! Marka paylaşmak isteyen kendine konu açsın bu kadar basit, ne diye burada bu işi yapıyorsunuz asıl sizin amacınız nedir? Ciddi manada canım sıkıldı artık. İyilik et, kötülük bul! Birde neymiş kimse babasının hayrına bir şey yapmazmış, mantalite bu mudur! Yazıklar olsun! Karşılığını bekledikten sonra yapılana hayır denmez çıkar denir!

Bu gereksiz tartışmaya son verin artık. BEN BU BAŞLIKTA MARKA PAYLAŞIMI YAPILMASINA İZİN VERMİYORUM! Bu kadar, itirazı olan varsa gerekli mercilere başvurabilir...

çok fazlada uzatmayacağım a markasıda b markasınında sahibi ben değilim aman bu markalı ürün çok iyi bunu kullanın gibide bir yaklaşımda bulunmadım sadece soranlara bunu kullandık sonucuda kçtü olmadı tabi bende güzel oldu belki başlkası aynı markayı yapar olmaz orasını bilmeme herkesin saç yapısı farklı bir marka iyi değil diyosan iyi olan markayı söyleyeceksin madem hiçbir maddi beklentin yok kullandığın markada çok iyi bu insanlarda yardım etmek istiyorsun insanlara söyle ozaman nerden istiyorlarsa ordan alsınlar o markayı sır gibi gizli tutmanın bir anlamı yok.

balık gelmiş ama benim mesajım sanırım arada kaynamış..
şimdi 145. sayfadayım
inat ettim bitireceğim tek tek okuyorum balık :)

Ne sormuştun ki??? Bu arada okuduğun için teşekkür ederim...

yarın sinemaki kürünün 4.sünü yapıcam, yolu yarıladım yani :)
inşallah hemencecik uzar saçlarım :(

Su gibi aksın,uzasın, sağlıklı ve güçlü... Haydi bakalım...

Yaa bende bilmek istiyorum, bende denemek istiyorum bende bendee :17: Kılıçbalığı dün akşam 4.günüm bitti ve saçlarımı yıkadım..Yıkamadan önce 4 gün boyunca keratinle düzleştirilmiş haliyle herkes saçlarıma bayıldı, ancak yıkayınca o kadar düz ve pürüzsüz olmadı..önce elimle tarayıp kuruttum sonra baktım olmadı tarakla tarayarak kuruttum, sabahta biraz dalgalanmıştı düzleştirdim hafiften..eski saçım dalgalıydı, eskiye göre daha düz ve daha yumuşak ama dümdüz olmadı, hafif kabarık ve elektriklenmiş görünüyor :44: bir yerde yanlış mı yaptım acaba..
Nude marka yıpranmış-kuru saçlar için olan şampuanı kullandım..fön çektim sonra 80ml keratini sürdüm tutam tutam, streçle sardım 40dk bekledim..Sonra 20dk kadar iyice kuruttum..Bir-iki parmak kalınlığında tutamlar alıp dipten ortaya 5, komple 10 kez 230 derece düzleştirici ile geçtim. Yalnız düzleştirici ile geçerken her gecişte saçım ılınana kadar bekledim(saçlarım çokfazla ısındığından yanar diye korktum), yani arka arkaya 15 defa değilde 10-15 saniye arayla 15 defa geçmiş oldum..Pek dumanda çıkmadı. 4 gün bekleme süresinde de saçlarım dümdüzdü hiç bozulmadı sadece 4.gün düzleştirice geçtim uçlarına..Yani bu şekilde yaptım fönümü..İkincide mi tutar acaba yoksa ben mi yanlış yaptım bilemedim..Yinede eski saçımdan iyi tabiki..Öpüyorum çok teşekkürler..

Canım az zamanı var bir deneyip etkisine bakalım ona göre paylaşıp paylaşmayacağımıza karar vereceğiz zaten...

Şimdiiii görünüşe göre yanlış bir şey yapmamışsın, sadece saçını ilk kuruttuktan sonra fön yerine düzleştirici ile geçmen lazımdı bu eksik bunun dışında saçların kalın telli mi? Saçı çok iyi kurttuktan sonra fazla duman çıkmıyor zaten bu konuda sorun yok...

Birde işlemden önce saçını yıkarken saç kremi kullanmadığını umuyorum?

çok fazlada uzatmayacağım a markasıda b markasınında sahibi ben değilim aman bu markalı ürün çok iyi bunu kullanın gibide bir yaklaşımda bulunmadım sadece soranlara bunu kullandık sonucuda kçtü olmadı tabi bende güzel oldu belki başlkası aynı markayı yapar olmaz orasını bilmeme herkesin saç yapısı farklı bir marka iyi değil diyosan iyi olan markayı söyleyeceksin madem hiçbir maddi beklentin yok kullandığın markada çok iyi bu insanlarda yardım etmek istiyorsun insanlara söyle ozaman nerden istiyorlarsa ordan alsınlar o markayı sır gibi gizli tutmanın bir anlamı yok.

Hala söyleyeceksin diyorsun... Maddem, madem, madem...

Bir daha yazıyorum, bilen insanlar neyi nerden aldığımızı biliyor, bir çok kişi de direkt internetten aldı yani gizli saklı bir şey yapmadık ve bir kere daha diyorum ki ben burada marka adı paylaşmayacağım, paylaştırmayacağım itirazın varsa buda senin problemin beni bağlamaz bir senedir burada bu şekilde yaptık şimdi bunu niye değiştireceğiz? Bu kadar önemliyse aç bir konu sen paylaş öyleyse inan bana aynı marka kullanan insanlar için büyük iyilikte bulunmuş olursun.

Son düzenleme:
balıgım bosver sunu ya sankı mecbursun guvenmeye almaya.bıde dıyokı ne oldugu bellı degıl suremem kafama ya:1:sankı yalvaran var gel al dıye.bıde eskı mesajlarına baktım hep yazmıs balık ve yandasları falan dıye:1::1::1:ne tıpler var ya ınanası gelmıyo ınsanın.

balıgım bosver sunu ya sankı mecbursun guvenmeye almaya.bıde dıyokı ne oldugu bellı degıl suremem kafama ya:1:sankı yalvaran var gel al dıye.bıde eskı mesajlarına baktım hep yazmıs balık ve yandasları falan dıye:1::1::1:ne tıpler var ya ınanası gelmıyo ınsanın.

Balık ve yandaşları :1::1::1: İyiymiş...
Teşekkürler canım:16:

Hayırlısıyla bende dün ilk uygulamamı yaptım ve bekleme süresinin dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum :1::1:

Haydi hayırlısı, inşallah çok güzel olur...

Marka konusu nedense forumda sürekli sorun haline geliyor.Bu konuda kılıçbalığının üstüne gelmek manasız.Kimse marka belirterek üzerine sorumluluk almak istemez.x ürün benim saç tipime uygundur memnum kalmışımdır. ama başkalarına faydalı olmayabilir ve parası çöpe gider.Bu durumda ürünü tavsiye eden kişi suçlu olur.Bizlerde uygulamadan önce birçok araştırmalar yaptık ki ürünler bize şişede de gönderilse ne kullandığımız biliyoruz.Kar amacı güden bir satış söz konusu olsa, neyin ne fiyat olduğunu biliyoruz.Ki... 30 liralık şeyi 80 liraya alacak kadar salak değiliz.Bizlere böyle faydalı paylaşımlarda bulunan kişileri taşlamayı doğru bulmuyorum.AYIP :19:

Haydi hayırlısı, inşallah çok güzel olur...

İnşallah canım...saçlarım yapışmış durumda inek gibiyim şuanda :))) ama ümitliyim ... ilk uygulamada dümdüz olasından ziyade şu lastiklenmeler gitsin başka bişey istemiyorum zaten. Düzleşme için ayrı bi uygulama patlatırız artık :)

İnşallah canım...saçlarım yapışmış durumda inek gibiyim şuanda :))) ama ümitliyim ... ilk uygulamada dümdüz olasından ziyade şu lastiklenmeler gitsin başka bişey istemiyorum zaten. Düzleşme için ayrı bi uygulama patlatırız artık :)

Dediğim şekilde yaptın mı? Önce sürüp sadece saç kurutma makinesi ile kurutup ertesi gün yıkayıp komple işlemi yapmak şeklinde?

Bu arada teşekkür ederim desteğin için...

Marka konusu nedense forumda sürekli sorun haline geliyor.Bu konuda kılıçbalığının üstüne gelmek manasız.Kimse marka belirterek üzerine sorumluluk almak istemez.x ürün benim saç tipime uygundur memnum kalmışımdır. ama başkalarına faydalı olmayabilir ve parası çöpe gider.Bu durumda ürünü tavsiye eden kişi suçlu olur.Bizlerde uygulamadan önce birçok araştırmalar yaptık ki ürünler bize şişede de gönderilse ne kullandığımız biliyoruz.Kar amacı güden bir satış söz konusu olsa, neyin ne fiyat olduğunu biliyoruz.Ki... 30 liralık şeyi 80 liraya alacak kadar salak değiliz.Bizlere böyle faydalı paylaşımlarda bulunan kişileri taşlamayı doğru bulmuyorum.AYIP :19:

:46::46::46::46:

senin şu lastiklenmeler giderse çok mutlu olucam
çünkü benimde bazı yerler öyle ve tararken falan kopuyo görünce üzülüyorum
balığım geçeceğini söylüyo ama o lastik saçı ne bilsin ipek gibi saçları var maşallah:nazar:

:46::46::46::46:

senin şu lastiklenmeler giderse çok mutlu olucam
çünkü benimde bazı yerler öyle ve tararken falan kopuyo görünce üzülüyorum
balığım geçeceğini söylüyo ama o lastik saçı ne bilsin ipek gibi saçları var maşallah:nazar:

Amannn sanki benimki çok iyiydi başladığımda, birinci sınıf çamaşır lastiğine taş çıkartacak kadar esnekti canım pamuk helvalarım:1::1::1:
Düzelir kuzu düzelir, yani tamam yine ara ara kesip düzelttim hep ama bir anda kulak hizasında erkek gibi kestirmenin getireceği bunalımı atlattım bu sayede... Bu fönü bulan Brezilyalılardan allah razı olsun:emir_bebek:

Dediğim şekilde yaptın mı? Önce sürüp sadece saç kurutma makinesi ile kurutup ertesi gün yıkayıp komple işlemi yapmak şeklinde?

Bu arada teşekkür ederim desteğin için...

Canım aslında uygulamanın başına geçince amacım o şekilde bi işlem yapmaktı.Ama saçlarım kısacık (kulak altında) ve üst kısımlarda yıpranma 4 parmak kadar.Olmuşken tam olsun dedim hepsine uyguladım.Oyüzden 4 gün bekletip yıkayacağım.Zaten çok az keratin gitti.Gerekirse tekrar yapacağım.Arka arka uygulama zarar vermez heralde dimi?

Daha önce saçmın sadece önünde denemiştim.Biraz renk farkı oldu (ama kötü değil, hatta daha çok beğendim) oyüzden uçlarla dipleri farklı renk olsun istemedim.Pazar günüde düğün var. Ondan tam uygulama yaptım canım.

Güle güle kullan canım ama foto isteriz:nazar::nazar::nazar:
Bu arada evet yeşil akat bozmuyor, protekin ekolojik spreyide bozmuyor ben bunları kullanıyorum...

Kızlar forumda brezilya fönü ile alakalı tek başlık burası değil, bir çok başlık var eğer araştırırsanız bu başlıklara ulaşabilirsiniz ki orada zaten kızlar kendi aralarında markalar hakkında yorum bildiriyorlar, o sayfalara göz atın...

Canım sen hangi ülkedeysen oranın ebay sitesine bak, inan bana çok daha kaliteli ve zararsız ürünleri daha iyi fiyata alabilirsin...

Formendehit değil formaldehit...

x marka keratinin ilk piyasaya sürülen çeşidinde formaldehit var, sonradan piyasaya sürülen ve kokusuz,dumansız formaldehitsiz olduğu iddia edilen ürün içinde daha da zararlı maddeler var hatta asfalt falan diye dalga geçtik aramızda yanılmıyosam formika hammaddesiydi tam hatırlayamıyorum ve asfalt yapımında kullanılıyordu. Şimdi binlerce mesaj arasından bu mesajı bulamayacağım ama bir çok başlıkta açık açık görüşlerimi yazdım bakanlık inclemesi konusuna da değindim zaten ve lütfen marka adı vermeyin dedikçe hala marka adı paylaşıyor olmanız oldukça düşündürücü.... Kullanığınız ürünlerden memnun kalmış olabilirsiniz, doğru olduğunu düşünebilirsiniz öyledir veya değildir mevzu bu değil eğer bu konuda paylaşım yapılacaksa yeri bu sayfa değil diğer brezilya fönü başlıkları...Bu forumda daha bir çok sayfa var bu işlem ile alakalı, niye ille bu başlık arkadaşlar?

Bir kere daha rica ediyorum marka adı paylaşılmasın, site adı paylaşılmasın...Bunu yapabileceğiniz en az 3 başlık daha var zaten... Bu başlık yeterince amacına ulaştı kızlar,konuyu okuyan herkes zaten neyi nasıl yapacağını öğrendi artık ve aklımda başka konular var bunlarında üzerine eğilmek gerek... Yeni konular, yeni eğitimler, tam gaz devam... Mevzu yine saç tabii... Bu kez saç uzatma...Bakalım henüz test aşamasındayız, eğer ciddi aşama kaydedersek forumda konu açacağız henüz 1 ay zamanımız var ... Ona göre yani, bana iyi davranın:1: Şimdilik bu kadar bilgi yeter...

bu saç uzatma tamda bana hitap edecek,bekliyorummmmmmmmm:1:

Back