- Konu Sahibi KilicBaligi
- #4.861
bugün son gelen üründen ablamın saçlarına da yaptım bakalım perşembe günü nasıl bir sonuçla karrşılaşacağız:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze=3]brezilya fönüne ilişkin hiçbir bilgi ve tecrübesi olmayan benim gibi arkadaşlar için brezilya fönüne ilişkin çok çok faydalı bilgiler bulabileceğimiz çok yararli bir topik olmuş başta kılıçbalığı olmak üzere emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Topikte marka adının zikredilmemesi ticaretten uzak samimi paylaşımlar olduğunu gösteriyor buda güzel fakat marka konusunun bir tabu gibi yasaklanması yanlış markalara yönelmemize sebep olacak. Hangi markayı alabilirim? Nereden alabilirim? Kaça alabilirim? Bu sorularıma özelden bile yanıt alamadım ve büyük hayal kırıklığına uğradım. Belki kimse kendini bir markanın reklamını yapıyor diye anlaşılmasını istemiyor onada hak veriyorum ama şahsen ben bunun bir reklam olduğunu düşünsem zaten böyle bir soru yöneltmem. Benim tek istediğim tecrübe edilmiş yararlı bilgiye ulaşmak. Internetten araştır bulursun deniyor ama bulamıyorum. 1-2 site buldum 80 ml kalmamış. 200 tl ye setler satılıyor. Evde yapmanın amacı maliyeti azaltmak değilmi? Hem 200 tl verip hemde zahmetini çekeceğime kuaförde 70 80 liraya yapıyorlar gidip yaptırırım diyorum ama kullanacakları malzemeye güvenemiyorum. Malzemesini kendim alsam iyi malzeme hangisi onuda paylaşmıyorsunuz onuda bilmiyorum. Kararsız bir şekilde ortada kaldım.[/sıze]
Hay agzinla bin yasa emi!!!ne güzel tercüman olmussun duygularıma.
Bu marka konusunun bu kadar büyük tabu yapılmasını ben de anlamadım.
Ben de şimdi aldım bir keratin, sonra anladım ki burdakilerin kullandığı marka değilmiş.
Napalim, sonuçta o da keratin.
Neyse Bakalım ben haftaya kesin yapacagım ve sonucları yazacağım.
sana da haber veririm merak etme.
merhaba kızlar arkadaşıma aylar önce araştırıp formendehitsiz diye fix.. markalı keratin seti alıp uygulamıştık gayetde güzel olmuştu. formda konuşurken kılıçbalığı o marka şöyle kötü böyle kötü diye birçok şey yazdı bende kendime yapacaktım kafam karıştı formendehitsiz yazıyor ama içinde formendehit var dedi fakat yaparken ne bir duman ne bir koku çıktı gayetde kalıcı olmuştu kılıçbalığında keratin alan arkadaşlar çok memnun kaldıalr çok güzel oldu gibi yorumlar yapmışlar hep fakat koku duman çıkıyor diyorlardı koku dumanı duyunca formendehitli keratin kullandıkları yönünde kanatım oluştu geçen hafta bu söylediğim arkadaşıma yaptığımız fix markalı setden aldık yaptık banada gayet güzel oldu hiç duman koku birşey çıkmadı 120 tl ye aldım içinde 100 ml keratin 250 ml şampuan 250 ml krem 100 ML de bakım serumu var benim saçlarım omuzlarımı biraz geçiyor 50 ml mini kullandım kalan 50 mli mi de bir kaç ay sonra kullanacağım rem ve serum ilede çabuk bozulmasın diye yıkadıktan sonra bakım oalrak kullanıyorum.
merhaba kızlar arkadaşıma aylar önce araştırıp formendehitsiz diye fix.. markalı keratin seti alıp uygulamıştık gayetde güzel olmuştu. formda konuşurken kılıçbalığı o marka şöyle kötü böyle kötü diye birçok şey yazdı bende kendime yapacaktım kafam karıştı formendehitsiz yazıyor ama içinde formendehit var dedi fakat yaparken ne bir duman ne bir koku çıktı gayetde kalıcı olmuştu kılıçbalığında keratin alan arkadaşlar çok memnun kaldıalr çok güzel oldu gibi yorumlar yapmışlar hep fakat koku duman çıkıyor diyorlardı koku dumanı duyunca formendehitli keratin kullandıkları yönünde kanatım oluştu geçen hafta bu söylediğim arkadaşıma yaptığımız fix markalı setden aldık yaptık banada gayet güzel oldu hiç duman koku birşey çıkmadı 120 tl ye aldım içinde 100 ml keratin 250 ml şampuan 250 ml krem 100 ML de bakım serumu var benim saçlarım omuzlarımı biraz geçiyor 50 ml mini kullandım kalan 50 mli mi de bir kaç ay sonra kullanacağım rem ve serum ilede çabuk bozulmasın diye yıkadıktan sonra bakım oalrak kullanıyorum.
Balığım gel artık yaa![]()
kılıçbalığıııııııı senin engin bilgilerine ihtiyacım var, bu forumda tek zenci saçı gibi koyun kıvırcık bonus kafa olan benim galiba(daha önce de söylemiştim) keratini uyguladım straight theraphy yaptırdığım yerler güzel oldu fakat o dipten çıkan zenci kıvırcığı 4 santimlik saçım çok açılmadı, bu tabiki de keratinle ilgili bir durum değil, böyle olacağını az biraz tahmin ediyorumdum ama en azından önceden straight teraphy(düzleştime terapisi) yaptırdığım yerlere iyi geldi benim sana sorum, yurtdışında zencilerin evde ya da kuaförde uyguladığı olive oil root stimulator diye bir ürün var saça boya gibi sürülüyor ( eski glatt marka düzleştiriciler gibi sürülüyor) ama tarama ya da düzleştmeyle bi şey yapmana gerek yok. sence internetten bundan aldırıp kuaförüme hem bunu hem de arkasından brezilya fönünü yaptırsam mı? çok acil yardımlarına ihtiyacım var((((((((
ay ben saclarımı yıkadım ve ınanamadım super olmus yaaaaaaaaaaa..balığı ne kadar tesekkur etsem azdır sacımda toka durmuyor ayol o denlı yumusak:)ılk fırsatta resm ekleyecegm buraya tabıkı.balıgım bıde osge nın tavsıye ettıgı akatın yesıl renklı köpüğü bozmuyordu degılmı keratını yarın almayı dusunuyorumda
[sıze=3]brezilya fönüne ilişkin hiçbir bilgi ve tecrübesi olmayan benim gibi arkadaşlar için brezilya fönüne ilişkin çok çok faydalı bilgiler bulabileceğimiz çok yararli bir topik olmuş başta kılıçbalığı olmak üzere emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Topikte marka adının zikredilmemesi ticaretten uzak samimi paylaşımlar olduğunu gösteriyor buda güzel fakat marka konusunun bir tabu gibi yasaklanması yanlış markalara yönelmemize sebep olacak. Hangi markayı alabilirim? Nereden alabilirim? Kaça alabilirim? Bu sorularıma özelden bile yanıt alamadım ve büyük hayal kırıklığına uğradım. Belki kimse kendini bir markanın reklamını yapıyor diye anlaşılmasını istemiyor onada hak veriyorum ama şahsen ben bunun bir reklam olduğunu düşünsem zaten böyle bir soru yöneltmem. Benim tek istediğim tecrübe edilmiş yararlı bilgiye ulaşmak. Internetten araştır bulursun deniyor ama bulamıyorum. 1-2 site buldum 80 ml kalmamış. 200 tl ye setler satılıyor. Evde yapmanın amacı maliyeti azaltmak değilmi? Hem 200 tl verip hemde zahmetini çekeceğime kuaförde 70 80 liraya yapıyorlar gidip yaptırırım diyorum ama kullanacakları malzemeye güvenemiyorum. Malzemesini kendim alsam iyi malzeme hangisi onuda paylaşmıyorsunuz onuda bilmiyorum. Kararsız bir şekilde ortada kaldım.[/sıze]
Hay agzinla bin yasa emi!!!ne güzel tercüman olmussun duygularıma.
Bu marka konusunun bu kadar büyük tabu yapılmasını ben de anlamadım.
Ben de şimdi aldım bir keratin, sonra anladım ki burdakilerin kullandığı marka değilmiş.
Napalim, sonuçta o da keratin.
Neyse Bakalım ben haftaya kesin yapacagım ve sonucları yazacağım.
sana da haber veririm merak etme.
kılıçbalığı keratinleri ,içinde zararlı kanserojen madde var mı diye nerde analiz ettirebilirim bana semt ve yer ismi verirsen ve kaç tl ye yapılıyor analiz söylersen çok sevinirim , mademki siz keratin markası söylemiyorsunuz yapacak başka birşeyim yok, yurtdışında yaşıyorum istanbula geldiğimde , kullanmayı düşündüğüm ilk iki harfi st... la başlayan keretini alıp labaratuvarda analiz ettireceğim içinde formaldeith var mı diye, cevap verirsen çok sevinirim. sınavlrında başarılar dilerim
merhaba kızlar arkadaşıma aylar önce araştırıp formendehitsiz diye xxx markalı keratin seti alıp uygulamıştık gayetde güzel olmuştu. formda konuşurken kılıçbalığı o marka şöyle kötü böyle kötü diye birçok şey yazdı bende kendime yapacaktım kafam karıştı formendehitsiz yazıyor ama içinde formendehit var dedi fakat yaparken ne bir duman ne bir koku çıktı gayetde kalıcı olmuştu kılıçbalığında keratin alan arkadaşlar çok memnun kaldıalr çok güzel oldu gibi yorumlar yapmışlar hep fakat koku duman çıkıyor diyorlardı koku dumanı duyunca formendehitli keratin kullandıkları yönünde kanatım oluştu geçen hafta bu söylediğim arkadaşıma yaptığımız xxxmarkalı setden aldık yaptık banada gayet güzel oldu hiç duman koku birşey çıkmadı 120 tl ye aldım içinde 100 ml keratin 250 ml şampuan 250 ml krem 100 ML de bakım serumu var benim saçlarım omuzlarımı biraz geçiyor 50 ml mini kullandım kalan 50 mli mi de bir kaç ay sonra kullanacağım rem ve serum ilede çabuk bozulmasın diye yıkadıktan sonra bakım oalrak kullanıyorum.
balık bızı yepyenı bı maceraya sürükleyeceksn gıbı bı hıs var ıcımde:)merakla takıpteyız![]()