Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

bugün son gelen üründen ablamın saçlarına da yaptım bakalım perşembe günü nasıl bir sonuçla karrşılaşacağız:44:

ay ben saclarımı yıkadım ve ınanamadım super olmus yaaaaaaaaaaa..balığı ne kadar tesekkur etsem azdır sacımda toka durmuyor ayol o denlı yumusak:)ılk fırsatta resm ekleyecegm buraya tabıkı.balıgım bıde osge nın tavsıye ettıgı akatın yesıl renklı köpüğü bozmuyordu degılmı keratını yarın almayı dusunuyorumda

[sıze=3]brezilya fönüne ilişkin hiçbir bilgi ve tecrübesi olmayan benim gibi arkadaşlar için brezilya fönüne ilişkin çok çok faydalı bilgiler bulabileceğimiz çok yararli bir topik olmuş başta kılıçbalığı olmak üzere emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Topikte marka adının zikredilmemesi ticaretten uzak samimi paylaşımlar olduğunu gösteriyor buda güzel fakat marka konusunun bir tabu gibi yasaklanması yanlış markalara yönelmemize sebep olacak. Hangi markayı alabilirim? Nereden alabilirim? Kaça alabilirim? Bu sorularıma özelden bile yanıt alamadım ve büyük hayal kırıklığına uğradım. Belki kimse kendini bir markanın reklamını yapıyor diye anlaşılmasını istemiyor onada hak veriyorum ama şahsen ben bunun bir reklam olduğunu düşünsem zaten böyle bir soru yöneltmem. Benim tek istediğim tecrübe edilmiş yararlı bilgiye ulaşmak. Internetten araştır bulursun deniyor ama bulamıyorum. 1-2 site buldum 80 ml kalmamış. 200 tl ye setler satılıyor. Evde yapmanın amacı maliyeti azaltmak değilmi? Hem 200 tl verip hemde zahmetini çekeceğime kuaförde 70 80 liraya yapıyorlar gidip yaptırırım diyorum ama kullanacakları malzemeye güvenemiyorum. Malzemesini kendim alsam iyi malzeme hangisi onuda paylaşmıyorsunuz onuda bilmiyorum. Kararsız bir şekilde ortada kaldım.[/sıze]

Son düzenleme:
[sıze=3]brezilya fönüne ilişkin hiçbir bilgi ve tecrübesi olmayan benim gibi arkadaşlar için brezilya fönüne ilişkin çok çok faydalı bilgiler bulabileceğimiz çok yararli bir topik olmuş başta kılıçbalığı olmak üzere emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. Topikte marka adının zikredilmemesi ticaretten uzak samimi paylaşımlar olduğunu gösteriyor buda güzel fakat marka konusunun bir tabu gibi yasaklanması yanlış markalara yönelmemize sebep olacak. Hangi markayı alabilirim? Nereden alabilirim? Kaça alabilirim? Bu sorularıma özelden bile yanıt alamadım ve büyük hayal kırıklığına uğradım. Belki kimse kendini bir markanın reklamını yapıyor diye anlaşılmasını istemiyor onada hak veriyorum ama şahsen ben bunun bir reklam olduğunu düşünsem zaten böyle bir soru yöneltmem. Benim tek istediğim tecrübe edilmiş yararlı bilgiye ulaşmak. Internetten araştır bulursun deniyor ama bulamıyorum. 1-2 site buldum 80 ml kalmamış. 200 tl ye setler satılıyor. Evde yapmanın amacı maliyeti azaltmak değilmi? Hem 200 tl verip hemde zahmetini çekeceğime kuaförde 70 80 liraya yapıyorlar gidip yaptırırım diyorum ama kullanacakları malzemeye güvenemiyorum. Malzemesini kendim alsam iyi malzeme hangisi onuda paylaşmıyorsunuz onuda bilmiyorum. Kararsız bir şekilde ortada kaldım.[/sıze]

Hay agzinla bin yasa emi!!!ne güzel tercüman olmussun duygularıma.
Bu marka konusunun bu kadar büyük tabu yapılmasını ben de anlamadım.
Ben de şimdi aldım bir keratin, sonra anladım ki burdakilerin kullandığı marka değilmiş.
Napalim, sonuçta o da keratin.
Neyse Bakalım ben haftaya kesin yapacagım ve sonucları yazacağım.
sana da haber veririm merak etme.

kızlar araştırıyorum araştırıyorum ama nettee yok sinir oldum yaw.olanda bitmiş zaten(80 ml).nereyi açsam stokta bitmiştir yazıyor.eee bi kaçtanede var 200 küsür falan . netteki kampanyalarda 70-100 arasında yapıyor kuaförler ama nedense evde yapma özenti gibi oldu bende.bu konuda bize yardım edin nerden temin edebilirzi.yapılış aşamasını okuya okuya iice anladık.aynı soruları sormayın diyede not düşmüşsünüz.bizim tek sıkıntımız bu ürüünü nerede bulabilirzzzzzzzzz.duyunnnnnnnnnnn beniiii:52::52::52:

Son düzenleme:
Ben de şimdi aldım bir keratin, sonra anladım ki burdakilerin kullandığı marka değilmiş.

teşekkür ederim canım :)) inşallah güzel bir sonuç alırsın da emeğinde paranda boşa gitmez...

kılıçbalığı keratinleri ,içinde zararlı kanserojen madde var mı diye nerde analiz ettirebilirim bana semt ve yer ismi verirsen ve kaç tl ye yapılıyor analiz söylersen çok sevinirim , mademki siz keratin markası söylemiyorsunuz yapacak başka birşeyim yok, yurtdışında yaşıyorum istanbula geldiğimde , kullanmayı düşündüğüm ilk iki harfi st... la başlayan keretini alıp labaratuvarda analiz ettireceğim içinde formaldeith var mı diye, cevap verirsen çok sevinirim. sınavlrında başarılar dilerim

merhaba kızlar arkadaşıma aylar önce araştırıp formendehitsiz diyexxxxx markalı keratin seti alıp uygulamıştık gayetde güzel olmuştu. formda konuşurken kılıçbalığı o marka şöyle kötü böyle kötü diye birçok şey yazdı bende kendime yapacaktım kafam karıştı formendehitsiz yazıyor ama içinde formendehit var dedi fakat yaparken ne bir duman ne bir koku çıktı gayetde kalıcı olmuştu kılıçbalığında keratin alan arkadaşlar çok memnun kaldıalr çok güzel oldu gibi yorumlar yapmışlar hep fakat koku duman çıkıyor diyorlardı koku dumanı duyunca formendehitli keratin kullandıkları yönünde kanatım oluştu geçen hafta bu söylediğim arkadaşıma yaptığımız fix markalı setden aldık yaptık banada gayet güzel oldu hiç duman koku birşey çıkmadı 120 tl ye aldım içinde 100 ml keratin 250 ml şampuan 250 ml krem 100 ML de bakım serumu var benim saçlarım omuzlarımı biraz geçiyor 50 ml mini kullandım kalan 50 mli mi de bir kaç ay sonra kullanacağım rem ve serum ilede çabuk bozulmasın diye yıkadıktan sonra bakım oalrak kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
kılıçbalığı emeğine sağlık..
benim de en önemli sorunlarımdan biri saçlarım dalgalı ve kabarık olması..
şimdi yazılanları tek tek okuyorum.
135 inci sayfadayım
hepsi bitirince tekrar yazacağım..
bu arada gerçekten bu konuya ilgi duyan arkaşlar her sayfada gözden kaçırdıklarınızı detayları falan yakalıyorsunuz..
bu konuyu ezberledim diyebilirim..
sana soru sormadan, ya da mesaj atmadan bilgi sahibi olayım kii..
emeğine de yazık olmasın...
tekrar teşekkürler...

kuaförsepeti.com da var yine 80ml sipariş verebildim sonunda :) ama şöyle bişey var 80 ml nasıl yetiyo benim saçlar belimin 4-5 parmak üstünde yettirebileceğimi düşünmüyorum 80mlyi nedense..

merhaba kızlar arkadaşıma aylar önce araştırıp formendehitsiz diye fix.. markalı keratin seti alıp uygulamıştık gayetde güzel olmuştu. formda konuşurken kılıçbalığı o marka şöyle kötü böyle kötü diye birçok şey yazdı bende kendime yapacaktım kafam karıştı formendehitsiz yazıyor ama içinde formendehit var dedi fakat yaparken ne bir duman ne bir koku çıktı gayetde kalıcı olmuştu kılıçbalığında keratin alan arkadaşlar çok memnun kaldıalr çok güzel oldu gibi yorumlar yapmışlar hep fakat koku duman çıkıyor diyorlardı koku dumanı duyunca formendehitli keratin kullandıkları yönünde kanatım oluştu geçen hafta bu söylediğim arkadaşıma yaptığımız fix markalı setden aldık yaptık banada gayet güzel oldu hiç duman koku birşey çıkmadı 120 tl ye aldım içinde 100 ml keratin 250 ml şampuan 250 ml krem 100 ML de bakım serumu var benim saçlarım omuzlarımı biraz geçiyor 50 ml mini kullandım kalan 50 mli mi de bir kaç ay sonra kullanacağım rem ve serum ilede çabuk bozulmasın diye yıkadıktan sonra bakım oalrak kullanıyorum.

merhaba bende seninle aynı durumdayım araştırdım buldum f..olanı alayım diye düşündğm ama tereddütte kalmıştım senin güzel olmuş birkaç soru sorabilir mi,yim
1 kaç derecelik düzleştirici kullandın
2.kaç gün bekledin
3.birde resim koyabilirsin

merhaba kızlar arkadaşıma aylar önce araştırıp formendehitsiz diye fix.. markalı keratin seti alıp uygulamıştık gayetde güzel olmuştu. formda konuşurken kılıçbalığı o marka şöyle kötü böyle kötü diye birçok şey yazdı bende kendime yapacaktım kafam karıştı formendehitsiz yazıyor ama içinde formendehit var dedi fakat yaparken ne bir duman ne bir koku çıktı gayetde kalıcı olmuştu kılıçbalığında keratin alan arkadaşlar çok memnun kaldıalr çok güzel oldu gibi yorumlar yapmışlar hep fakat koku duman çıkıyor diyorlardı koku dumanı duyunca formendehitli keratin kullandıkları yönünde kanatım oluştu geçen hafta bu söylediğim arkadaşıma yaptığımız fix markalı setden aldık yaptık banada gayet güzel oldu hiç duman koku birşey çıkmadı 120 tl ye aldım içinde 100 ml keratin 250 ml şampuan 250 ml krem 100 ML de bakım serumu var benim saçlarım omuzlarımı biraz geçiyor 50 ml mini kullandım kalan 50 mli mi de bir kaç ay sonra kullanacağım rem ve serum ilede çabuk bozulmasın diye yıkadıktan sonra bakım oalrak kullanıyorum.

Ay canım ne güzel böyle aldığım markayı kullanan ve memnun olan birini daha görmek. :):):)
Çooook sevindim...
ben de aynı setten aldım, ama yapmak için dipboya yaptırmayı bekliyorum. ben de aynen ikiye böleceğim, iki seferde kullanacağım.

Ben de sana aynı şeyleri sormak istiyorum.
1- Saçların ince telli mi kalın telli mi? Daha önce boya vs var mıydı?
2- Kaç derecede fixledin?
3- Kaç gün beklettin?

Firmanın gönderdiği pakette bir gün yeter, ve eğer saçlarınız boyalı ise 210 dereceyi geçmeyin diyor ama sen nasıl yaptın merak ettik.
anlatırmısın bize lütfen. :)
teşekkürler şimdiden.

merhaba kızlar ikinize birden cevap yazayım benim saçlarımda boya vardı çok ince tellide değil normal saçlarımı şampuanı ile yıkadık tamamen kurttuk bir kaba bu keratini çalkalayıp 100 ml di yarısını döktük sonra boyarmış gibi tutam tutam keratin sürdük diplere 1 cm kala sürün demişlerdi öyle yaptık çok vıcık vıcık olmadan heryere sürdükten sonra saçların hepsini tepede toplayıp aleminyum folyoya sarıp 1 saat bekledik daha sonra açıp gön çektik sonrada saçlara tutam tutam 210 derecede her tutama 8-9 defa olacak şekilde düzleştirici yaptık 24 saat saçımızda kaldı sonra ertesi gün şampuanı ile yıkadık kurulamadan antiageing kremi var onu sürdüm fön çektim o kadar. bende alırken 1 gün beklemesi yeterli dediler bende öyle yağptım gayet güzel oldu saçlarım oyadan baya yıpranmıştı kötü görünüyordu çok aşırı bir kıvırcık değildi dalgalıydı şimdi yıkadıktan sonra şöyle bir kurutuyorup düz oluyor

kılıçbalığıııııııı senin engin bilgilerine ihtiyacım var, bu forumda tek zenci saçı gibi koyun kıvırcık bonus kafa olan benim galiba(daha önce de söylemiştim) keratini uyguladım straight theraphy yaptırdığım yerler güzel oldu fakat o dipten çıkan zenci kıvırcığı 4 santimlik saçım çok açılmadı, bu tabiki de keratinle ilgili bir durum değil, böyle olacağını az biraz tahmin ediyorumdum ama en azından önceden straight teraphy(düzleştime terapisi) yaptırdığım yerlere iyi geldi benim sana sorum, yurtdışında zencilerin evde ya da kuaförde uyguladığı olive oil root stimulator diye bir ürün var saça boya gibi sürülüyor ( eski glatt marka düzleştiriciler gibi sürülüyor) ama tarama ya da düzleştmeyle bi şey yapmana gerek yok. sence internetten bundan aldırıp kuaförüme hem bunu hem de arkasından brezilya fönünü yaptırsam mı? çok acil yardımlarına ihtiyacım var :(((((((((

Balığım gel artık yaa:43:

Geldim geldimmm:1:

kılıçbalığıııııııı senin engin bilgilerine ihtiyacım var, bu forumda tek zenci saçı gibi koyun kıvırcık bonus kafa olan benim galiba(daha önce de söylemiştim) keratini uyguladım straight theraphy yaptırdığım yerler güzel oldu fakat o dipten çıkan zenci kıvırcığı 4 santimlik saçım çok açılmadı, bu tabiki de keratinle ilgili bir durum değil, böyle olacağını az biraz tahmin ediyorumdum ama en azından önceden straight teraphy(düzleştime terapisi) yaptırdığım yerlere iyi geldi benim sana sorum, yurtdışında zencilerin evde ya da kuaförde uyguladığı olive oil root stimulator diye bir ürün var saça boya gibi sürülüyor ( eski glatt marka düzleştiriciler gibi sürülüyor) ama tarama ya da düzleştmeyle bi şey yapmana gerek yok. sence internetten bundan aldırıp kuaförüme hem bunu hem de arkasından brezilya fönünü yaptırsam mı? çok acil yardımlarına ihtiyacım var :(((((((((

Canım, konu hakkında bir bilgim yok. Bana biraz zaman ver araştırıp öğreneyim, faydası zararı neyse ortaya döküp konuşalım eğer uygunsa yaptır tabii...

ay ben saclarımı yıkadım ve ınanamadım super olmus yaaaaaaaaaaa..balığı ne kadar tesekkur etsem azdır sacımda toka durmuyor ayol o denlı yumusak:)ılk fırsatta resm ekleyecegm buraya tabıkı.balıgım bıde osge nın tavsıye ettıgı akatın yesıl renklı köpüğü bozmuyordu degılmı keratını yarın almayı dusunuyorumda

Güle güle kullan canım ama foto isteriz:nazar::nazar::nazar:
Bu arada evet yeşil akat bozmuyor, protekin ekolojik spreyide bozmuyor ben bunları kullanıyorum...

Kızlar forumda brezilya fönü ile alakalı tek başlık burası değil, bir çok başlık var eğer araştırırsanız bu başlıklara ulaşabilirsiniz ki orada zaten kızlar kendi aralarında markalar hakkında yorum bildiriyorlar, o sayfalara göz atın...

kılıçbalığı keratinleri ,içinde zararlı kanserojen madde var mı diye nerde analiz ettirebilirim bana semt ve yer ismi verirsen ve kaç tl ye yapılıyor analiz söylersen çok sevinirim , mademki siz keratin markası söylemiyorsunuz yapacak başka birşeyim yok, yurtdışında yaşıyorum istanbula geldiğimde , kullanmayı düşündüğüm ilk iki harfi st... la başlayan keretini alıp labaratuvarda analiz ettireceğim içinde formaldeith var mı diye, cevap verirsen çok sevinirim. sınavlrında başarılar dilerim

Canım sen hangi ülkedeysen oranın ebay sitesine bak, inan bana çok daha kaliteli ve zararsız ürünleri daha iyi fiyata alabilirsin...

merhaba kızlar arkadaşıma aylar önce araştırıp formendehitsiz diye xxx markalı keratin seti alıp uygulamıştık gayetde güzel olmuştu. formda konuşurken kılıçbalığı o marka şöyle kötü böyle kötü diye birçok şey yazdı bende kendime yapacaktım kafam karıştı formendehitsiz yazıyor ama içinde formendehit var dedi fakat yaparken ne bir duman ne bir koku çıktı gayetde kalıcı olmuştu kılıçbalığında keratin alan arkadaşlar çok memnun kaldıalr çok güzel oldu gibi yorumlar yapmışlar hep fakat koku duman çıkıyor diyorlardı koku dumanı duyunca formendehitli keratin kullandıkları yönünde kanatım oluştu geçen hafta bu söylediğim arkadaşıma yaptığımız xxxmarkalı setden aldık yaptık banada gayet güzel oldu hiç duman koku birşey çıkmadı 120 tl ye aldım içinde 100 ml keratin 250 ml şampuan 250 ml krem 100 ML de bakım serumu var benim saçlarım omuzlarımı biraz geçiyor 50 ml mini kullandım kalan 50 mli mi de bir kaç ay sonra kullanacağım rem ve serum ilede çabuk bozulmasın diye yıkadıktan sonra bakım oalrak kullanıyorum.

Formendehit değil formaldehit...

x marka keratinin ilk piyasaya sürülen çeşidinde formaldehit var, sonradan piyasaya sürülen ve kokusuz,dumansız formaldehitsiz olduğu iddia edilen ürün içinde daha da zararlı maddeler var hatta asfalt falan diye dalga geçtik aramızda yanılmıyosam formika hammaddesiydi tam hatırlayamıyorum ve asfalt yapımında kullanılıyordu. Şimdi binlerce mesaj arasından bu mesajı bulamayacağım ama bir çok başlıkta açık açık görüşlerimi yazdım bakanlık inclemesi konusuna da değindim zaten ve lütfen marka adı vermeyin dedikçe hala marka adı paylaşıyor olmanız oldukça düşündürücü.... Kullanığınız ürünlerden memnun kalmış olabilirsiniz, doğru olduğunu düşünebilirsiniz öyledir veya değildir mevzu bu değil eğer bu konuda paylaşım yapılacaksa yeri bu sayfa değil diğer brezilya fönü başlıkları...Bu forumda daha bir çok sayfa var bu işlem ile alakalı, niye ille bu başlık arkadaşlar?

Bir kere daha rica ediyorum marka adı paylaşılmasın, site adı paylaşılmasın...Bunu yapabileceğiniz en az 3 başlık daha var zaten... Bu başlık yeterince amacına ulaştı kızlar,konuyu okuyan herkes zaten neyi nasıl yapacağını öğrendi artık ve aklımda başka konular var bunlarında üzerine eğilmek gerek... Yeni konular, yeni eğitimler, tam gaz devam... Mevzu yine saç tabii... Bu kez saç uzatma...Bakalım henüz test aşamasındayız, eğer ciddi aşama kaydedersek forumda konu açacağız henüz 1 ay zamanımız var ... Ona göre yani, bana iyi davranın:1: Şimdilik bu kadar bilgi yeter...

Son düzenleme:
balık bızı yepyenı bı maceraya sürükleyeceksn gıbı bı hıs var ıcımde:)merakla takıpteyız:1:

balık bızı yepyenı bı maceraya sürükleyeceksn gıbı bı hıs var ıcımde:)merakla takıpteyız:1:

Bu defa 3 kişiyiz tatlım, 3 kişi deniyoruz inşallah işe yarar bizde heyecanlıyız biraz:1::1::1: Önce araştırma aşamasına girdik, sonra gerekli malzemeleri edindik ardından deneme aşamasındayız... En az 6 hafta gerek 1 haftası geçti bakalım...İşe yarayacak mı, yan etkisi olacak mı hangi kombinasyonlar daha etkili bunların hepsini yaşayarak göreceğiz...

Dediğim gibi şimdilik bu kadar sayılı günler çabuk geçer:1::1::1:
Ayrıca daha büyük bir sürprizim olabilir size, bunun içinse 3-6 ay arası bir zaman lazım, önce kafamı toplamalıyım... Bunun hakkındada daha fazla bilgi yok:1::1::1:

Son düzenleme:
Back