Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

valla aynı benim saçlar senden farkı daha azlar. dediğin gibi çıt çıt kopuyo tarağa takılır birbirine girer kopar yine seninkiler daha iyi durumdaymış

Hiiiiiç kimyasallara ilaçlara suç atmayın kızlar, saç tipimiz bu bununla yaşamayı öğreneceğiz. Ben çözümü gliserinli suda buldum,birde düzenli olarak saç uçlarıma hint yağı sürüyorum bu da iyi geliyor saçları ne kadar nemlendirirseniz o kopmalar o kadar azalıyor... Tabii çok sinir bozucu bir durum, aylarca saç uzatmaya çalışıyoruz, sonra o kopmalar yüzünden saç uçları kedi kuyruğu gibi kalıyor, gel de uzat...

Bu arada Miyase ilaçlar saçı inceltebilir ama bu saç uçlarında olmaz uzamakta olan kısma olur, şöyle ki; 3 aydır düzenli olarak kullandığın tüm ilaçların etkilerini 3 ay boyunca uzayan o kısımda bulabilirsin... Saç rengini beğendim güneşten açılmış gibi görünüyor saçlarında bahsettiğin kadar kötü durumda değil...

Dersimm canım geçmiş olsun, inşallah beklediğin gibi tek seferde dümdüz olur saçların...

Son düzenleme:
evettt arkadaşlar salı akşamı yaptığım keratinin yıkanmamış hali budur aslında bugun yıkamam lazım ama salı akşamı 23 gibi yapmıştım. gece yıkamaktansa yarın sabah yıkamayı düşündüm ben yarın yıkadıktan sonra yine fotoğrafları eklerim

Eklentiler

• $2012-01-19 23.59.01.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $2012-01-19 23.59.04.jpg
    77 KB · Görüntüleme: 74
  • $2012-01-19 23.59.11.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 62

Balyajlarını sevsinler senin, güzel görünüyor, tutmuş

AAAAAYYYY...
çok beğendim,
şahane saçların varmış.
tütütütütü maşallah, nazar değmesin.
benim de bir zamanlar saçlarım o kadar uzundu.
şimdi kuş kadar oldu.
neyse uzatıcam artık ben de...
güle güle kullan çoooooook güzel olmuş....
tek başına mı yaptın merak ettim.
düzleştiricinin markasını sorabilir miyim,

çok sağol canım evet tatlım tek başıma yaptım ben. bu ikinci uygulamam benim. biraz daha tecrübeliydim daha önceki sayflarda daha önceki uygulamanın da fotoları vardı
canm benim düzleştirici remington. ama modeli ne bilmiyorum :18:

Selam arkadaşlar
Ya vallahha bıktımda usandım da herbişey oldum ya...
Bu saçtan çektiğimi benim gibi çekenler bilir.
Lütfen bana yardımcı olur musunuz? O kadar blokları inceledim açıkca ürün ismi yazan yok...
Yapan arkadaşlardan (geçmişte benimle aynı sıkıntıyı yaşıyanlar) ürün ismi yazmalarını rica ediyor sabırsızlıkla bekliyorum.

Sevgiler...

tatlım ilk sayfada zaten urun ısmı paylasmayacagmızı soyledgmız ıcın urun ısmı bulamamıssındır ama dıger baslıklara bak ısım paylasılan baslıklarda bulabılırsın

ürün marka adı yazan yok çünkü
topikte reklam kirliliği yaratmak değil amaç
isteyen istediği markayı araştırıp inceleyebilir
özellikle alınmış bi karar bu karara riayet edilirse çok iyi olur

çok süper bişey bu bende kıvırcık kabarık saçlılardanım saçlarımı sürekli topluyorum bu topiği yeni gördüm sayfaların hepsini okumayı bitirince bende deneyeceğim kılıçbalığı çok sağol

aayy canım inanmıyorum senin saçların kıvırcık ve işlem sonunda bu halemi geldi ?????:26::26::26:

kiliçbalığı yetişmişsin yine bütün tavsiyelerini uygulayacağım Allah senden razı olsun canım, saçlarım da senin sayende ilk bakımla çok toparlandı..

bol şans cnm inşallah süper dümdüz harika olurlar.bende düşünüyorum..

aayy canım inanmıyorum senin saçların kıvırcık ve işlem sonunda bu halemi geldi ?????:26::26::26:

yok canım benim saçlarım normalde de düz. ama ince telli değildir biraz kalın. hal böyle olunca ne kadar düz olsa da kabarıyordu. yani normalde çok srun yapılacak bi kabarıklığı da yoktu ama ben düzleştirme ihtiyacı duyuyordum

Kızlar,
Bana özelden kullandığınız markalar ile ilgili yazan arkadaşların mesajları gelmeden ben aceleci davranıp siparişimi vermiş bulundum.
Sonra bu konuyla ilgili başka bir topikte kilicbaliginin o marka ile yazdıklarını okudum ve canım sıkıldı.
Dediğine göre o marka daha önce bu topikte tartışılmış.
F ile başlayan markanın evde kullanım için setini aldım.
Sanırım yanlış bir tercih yaptım. Ama buraki yüzlerce sayfayı ve binlerce mesaji hop diye okumak mümkün değil ki.
Burada markalar hakkında açıkça konuşulmuyor olması benim gibi bu olaya yeni başlayanlar için iyi olmuyor.
Neyse Mecbur kullanicam, o kadar para verdim.

Son düzenleme:

tamam canım anladım

kılıçbalığı ben XXXXXX marka keratin aldım ama kullanmakta çekimserim sence bu ürün kanserojen madde (formaldeith) içiriyor mu, kullanmamda bir sakınca var mı söyle lütfennnnnn. onu analiz yaptıracak bir yer de bulamadım . senin yardımına ihtiyacım var

Son düzenleyen: Moderatör:

canım merhaba bende aynısını soracaktım kılıçnalığına sen kaç mm lik aldın

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar , 80 ml likkeratin aldım , ilk bir sağlıklıysa deneycem sonra arttırım alım miktarını, işin kötüsü ben yaşadığım yerdealdığımkeratini analiz ettirecek bir yer bulamadım tüm araştırmalarıma rağmen , onun için kılıçbalığına sordum umarım sorumu cevaplar, sonuçta işin ucunda sağlığımız var , onun için dikkatli olmak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…