- Konu Sahibi KilicBaligi
- #4.841
kesinlikel alıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla aynı benim saçlar senden farkı daha azlar. dediğin gibi çıt çıt kopuyo tarağa takılır birbirine girer kopar yine seninkiler daha iyi durumdaymış![]()
evet canım aynen keşke kopmasalar daha güçlü olsalar..hep bu kimyasallar ve ilaçlar yüzünden işte.yok tatlım benimde çok birbirine giriyor serum ve saç kremi kullanmadan açmak için saatlerce uğraşmak lazım...![]()
evettt arkadaşlar salı akşamı yaptığım keratinin yıkanmamış hali buduraslında bugun yıkamam lazım ama salı akşamı 23 gibi yapmıştım. gece yıkamaktansa yarın sabah yıkamayı düşündüm ben
yarın yıkadıktan sonra yine fotoğrafları eklerim
![]()
Balyajlarını sevsinler senin, güzel görünüyor, tutmuş![]()
evettt arkadaşlar salı akşamı yaptığım keratinin yıkanmamış hali buduraslında bugun yıkamam lazım ama salı akşamı 23 gibi yapmıştım. gece yıkamaktansa yarın sabah yıkamayı düşündüm ben
![]()
AAAAAYYYY...
çok beğendim,
şahane saçların varmış.
tütütütütü maşallah, nazar değmesin.
benim de bir zamanlar saçlarım o kadar uzundu.
şimdi kuş kadar oldu.![]()
neyse uzatıcam artık ben de...
güle güle kullan çoooooook güzel olmuş....
tek başına mı yaptın merak ettim.
düzleştiricinin markasını sorabilir miyim,
tatlım ilk sayfada zaten urun ısmı paylasmayacagmızı soyledgmız ıcın urun ısmı bulamamıssındır ama dıger baslıklara bak ısım paylasılan baslıklarda bulabılırsınSelam arkadaşlar
Ya vallahha bıktımda usandım da herbişey oldum ya...
Bu saçtan çektiğimi benim gibi çekenler bilir.
Lütfen bana yardımcı olur musunuz? O kadar blokları inceledim açıkca ürün ismi yazan yok...
Yapan arkadaşlardan (geçmişte benimle aynı sıkıntıyı yaşıyanlar) ürün ismi yazmalarını rica ediyor sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgiler...
Selam arkadaşlar
Ya vallahha bıktımda usandım da herbişey oldum ya...
Bu saçtan çektiğimi benim gibi çekenler bilir.
Lütfen bana yardımcı olur musunuz? O kadar blokları inceledim açıkca ürün ismi yazan yok...
Yapan arkadaşlardan (geçmişte benimle aynı sıkıntıyı yaşıyanlar) ürün ismi yazmalarını rica ediyor sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgiler...
![]()
Hiiiiiç kimyasallara ilaçlara suç atmayın kızlar, saç tipimiz bu bununla yaşamayı öğreneceğiz. Ben çözümü gliserinli suda buldum,birde düzenli olarak saç uçlarıma hint yağı sürüyorum bu da iyi geliyor saçları ne kadar nemlendirirseniz o kopmalar o kadar azalıyor... Tabii çok sinir bozucu bir durum, aylarca saç uzatmaya çalışıyoruz, sonra o kopmalar yüzünden saç uçları kedi kuyruğu gibi kalıyor, gel de uzat...
Bu arada Miyase ilaçlar saçı inceltebilir ama bu saç uçlarında olmaz uzamakta olan kısma olur, şöyle ki; 3 aydır düzenli olarak kullandığın tüm ilaçların etkilerini 3 ay boyunca uzayan o kısımda bulabilirsin... Saç rengini beğendim güneşten açılmış gibi görünüyor saçlarında bahsettiğin kadar kötü durumda değil...
Dersimm canım geçmiş olsun, inşallah beklediğin gibi tek seferde dümdüz olur saçların...
nıhayet dun aksam keratınımı uyguladım ama ne ıskence cektm anlatamam.3 kısılık belımde ve dalgalı bır sacım var ve resmen aglamamak ıcın zor tuttm kendmı ya hele o keratını surup ıne tutamlar halınde duzlestrırken anmdan bezdım.ınsallah tek seferde ıstedıgm sonucu alırım cunku uzunca bı sure kendımde o gucu bulmyorumkızlar pazar aksamı yıkıyıcam bana sans dıleyın ne olur yaaa
aayy canım inanmıyorum senin saçların kıvırcık ve işlem sonunda bu halemi geldi ?????:26::26::26:
yok canım benim saçlarım normalde de düz. ama ince telli değildir biraz kalın. hal böyle olunca ne kadar düz olsa da kabarıyordu. yani normalde çok srun yapılacak bi kabarıklığı da yoktu ama ben düzleştirme ihtiyacı duyuyordum![]()
kılıçbalığı ben XXXXXX marka keratin aldım ama kullanmakta çekimserim sence bu ürün kanserojen madde (formaldeith) içiriyor mu, kullanmamda bir sakınca var mı söyle lütfennnnnn. onu analiz yaptıracak bir yer de bulamadım. senin yardımına ihtiyacım var