Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

bende yanan yerlere bakım içn alıcam keratini... kuaför sepeti sitesinden... style marka.. 80ml si 32 tl idi sanırım :) bıktım artık yaf saclarımı toparlamak için yaptıgım harcamalardan (( bu ay 265 tl harcadım ( bayan olmak ne zor yaf onca harcama hayır istedigin sonuc alabilsen degerde ( offf offfff

ben ankarada evime yakın bi kuaför keşfettim, boyasını falan beğendim, keratinden bahsederken gördüm ki adamda bizimle aynı marka keratin kullanıyo, ben keratinimi getiriyim siz düzleştirme işini yapın ne kadara yaparsınız dedim 30 tl dedi, brezilya fönünü 300'e yapıyolarmış ama sana fön yapmayalım bakım yapalım sadece dedi, kafam karıştı nasıl olacak o dedim, düzleştiriciyle yıpratmıcaz saçını sadece fön çekicem yükleme değil bakım napıcaz dedi, ki benim jilet gibi düz olması gibi bi amacım yok işime gelir açıkçası sadece fön keratini saça yedirecekse

Merhaba arkadaşlar, ben pazar günü saçlarımın 1 karışlık uçlarına keratin sürdüm,10 dk bekleyip fön çektim,1gün sonrada düzleştiriciyle düzleştirdim. Dün akşamda yıkayıp kurutma makinesi ile kuruttum. Normal brezilya fönünü henüz yapmadım dolayısıyla saçımda düzleşme olmadı, ama bugün saçlarıma baktığımda saçlarımın uçlarında bir sürü beyaz noktalar var :26: eskidende vardı ama ben onları kesmiştim çok azaltmıştım..şimdi acaba yanlış birşey mi yaptım yada keratin saçımı yıprattı mı anlayamadım..sizce nedendir, size de böyle olmuşmuydu? bu beyaz noktalara sinir oluyorum hep ordan kopuyo saçlar

kaç dereceyle düzleştirdin?

200 derece sanırım ama bir tutamdan 3 kez falan geçtim..

bende olmadı acaba uçlar çabuk mu yıpranıyor ki????

bende olmadı acaba uçlar çabuk mu yıpranıyor ki????

ben 3 aydır zoretanin ilacı kullanıyorum, o saçlarımı inceltmiş olabilir belki de o yüzdendir ama bilemedim uçlarda ve katlarda çok fazla beyaz noktalar olmuş emin olamıyorum brezilya fönünü yapsam mı yapmasam mı...ama yapmayı da çok istiyorum...

Canım evet yanlış bir şey yaptın... Bu formülü uygularken düzleştirici kullanmayacaksın, yalnızca fön makinesi ve fırça, gerçi her halukarda uçlardaki beyaz noktalar föne bağlı değil, saçların nemsiz kalmış ve incelmiş, buna koparak dökülme diyoruz... Forumda Amonra'nın gliserinli tarifini araştır...Koparak dökülen saçlara iyi geliyor...

Evet ama bu şekilde yükleme kalıcı bakım olmuyor, 3. yıkamada akıyor ona göre...İlle bakım istiyorsan biocarin allerga keratin ampulü edin, bir tanede selective protek ammino keratin maskesi, bir parça maske ile keratini karıştırıp temiz nemli saça sür, strechle ve sıcak havlu ile sar, havlu soğudukça değiştir en az 2 saat dursun...

Son düzenleme:

ayy canım sağol yetiştin gene :)

yaaa kızlar piyasadaki keratinleri sizmi bitirdiniz :))))
brezilya fönü hiç düşünmediğim bişeydi ama sayenizde çok güzel bişey olduğunu farkettim ve bende yapmak istiyorum ama baktım baktım satışını yapan bir site bulamadım kuaförsepetinde varmış ama bitmiş başkabiryerdede bulamadım fixnano diye bir marka var ama o pahalı geldi style arıyorum arıyorum bulamıyorum benmi beceremedim yoksa siz hepsini bitirdinizmi nerden bulucam yardım pls

Sacların tek kelime ile harika olmuş. Tebrikler.

Şimdi keretini nerden alıcaz yani bende istiyorum

Ben de istiyorum!!!!! İki gun önce buldum bu topigi ve çok üzüldüm daha önce bulamadığım için.
Saclarım çok kalin Telli, gür ve kıvırcık ve ultra kabarık.
Kuaföre sordum 650 ye yaparız dedi. Yün dedim ya napiyosun!
Zaten sevmiyorum kuaföre gitmeyi, kendi kendime duzlestirici bir saatimi alıyor.
Nolur yardım edin. Bir yasında bebeğim var, artık emzirmiyorum ve saçlarıma ayıracak zamanım sıfır.
Ortalıkta kıvırcık koyunu gibi dolaşıyorum. Aynaya bakmak zul oldu bana.
Bir yandan kilo vermeye çalışıyorum, bir yandan guzellesmeye.
Çok zor bir hamilelik ve dogum geçirdim, artık hayata dönmek istiyorum.
Bana en azından sizlerin kullandığı markaları yazın özelden, internetten alabilmek için.
Yanlış bir marka alıp kendimi zehirlemiyim diyorum.
Lütfen yardiiiiiiiiiiiiiiim!!!!!!!
Allah rızası için !!!!

AImanyada bu isIemi yapan arkadasIar ürünIeri nerden temin ettiniz , bende yapmak istiyorum ama nerden aIıcagımı biImiyorum ebayde keratin war ama breziIya fönü icin diye gecmiyo sadece yıpranmıs sacIara bakım icin, sıvı keratin sprey sekIinde
yardım Iütfen:18:

Sağol tatlım benim,, evet kullandığım ilaç inceltmiş olabilir geçici olarak saç tellerinde incelme görülebiliyormuş..Gliserin bakımını bugünden tezi yok hemen deniyorum,, uclardanda biraz kesicem artık..Peki tatlım birşey daha soracağım şimdi ben o zoretanin ilacını da bıraktım; brezilya fönü işlemini yapsam mı yoksa sonraya mı ertelesem..şu an saçlarım düz değil ama o bakımla daha hoş durdu o yüzden birazcık sabırsızlanıyorum da

Son düzenleme:
KilicBaligi kullanıcısından alıntı
Canım evet yanlış bir şey yaptın... Bu formülü uygularken düzleştirici kullanmayacaksın, yalnızca fön makinesi ve fırça, gerçi her halukarda uçlardaki beyaz noktalar föne bağlı değil, saçların nemsiz kalmış ve incelmiş, buna koparak dökülme diyoruz... Forumda Amonra'nın gliserinli tarifini araştır...Koparak dökülen saçlara iyi geliyor...

Birde canım saçlarım ilaç yüzünden çok inceldi sanki birşeye takılınca hemen kopuyor gibiler..resimlerini de ekledim
bir de hazır resim eklemişken sorayım...saç rengim nasıl sence ?

Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
http://hizliresimyukle.com/showpic-171760/fotograf3.jpg

Son düzenleme:

valla aynı benim saçlar senden farkı daha azlar. dediğin gibi çıt çıt kopuyo tarağa takılır birbirine girer kopar yine seninkiler daha iyi durumdaymış

valla aynı benim saçlar senden farkı daha azlar. dediğin gibi çıt çıt kopuyo tarağa takılır birbirine girer kopar yine seninkiler daha iyi durumdaymış

evet canım aynen keşke kopmasalar daha güçlü olsalar..hep bu kimyasallar ve ilaçlar yüzünden işte.yok tatlım benimde çok birbirine giriyor serum ve saç kremi kullanmadan açmak için saatlerce uğraşmak lazım...

ben röflemin rengini değiştirmek için üzerine bi kez daha attırdım en büyük hatayı orda yaptım e tabi sonra düzleştirici de cabası. bu arada aklıma gelmişken söyliyeyim kızlar ben 1,5 ay gibi bi sürede 3 kez brezilya fönü yaptım düzleşmediğinden değil ilk yaptığımda gayet mükemmeldi. ama yıpranmış yerleri biraz daha tamir etsin istedim sadece. sonuç hüsran.. lütfen saçını toparlamak isteyenler özellikle röfleli hatunlar bu hataya düşmeyin. size tek nacizane önerim önce keratin bakımını yapın kılıçbalığı bi kaç sayfa önce nasıl yapılıcağını anlatmıştı. sonra yıkayınca brezilya fönünü uygulayın. eminim daha sağlıklı sonuç alırsınız öyle arka arkaya brezilya fönü yaptırmanın bi mantığı yokmuş yani kızlar..

nıhayet dun aksam keratınımı uyguladım ama ne ıskence cektm anlatamam.3 kısılık belımde ve dalgalı bır sacım var ve resmen aglamamak ıcın zor tuttm kendmı ya hele o keratını surup ıne tutamlar halınde duzlestrırken anmdan bezdım.ınsallah tek seferde ıstedıgm sonucu alırım cunku uzunca bı sure kendımde o gucu bulmyorumkızlar pazar aksamı yıkıyıcam bana sans dıleyın ne olur yaaa

hadi bakalım hayırlı olsun.
inşallah güzel olur canım.
keşke birinden yardım isteseydin. o kadar saçla tek başına bu işe kalkışmışsın, iyi cesaret valla.
benim saçlarım boyun hizamda olmasına rağmen ben annemden yardım isticem, tek başıma yapamam sanırım.
resimlerini eklemeyi unutma tamam mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…