- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.821
Merhaba arkadaşlar, ben pazar günü saçlarımın 1 karışlık uçlarına keratin sürdüm,10 dk bekleyip fön çektim,1gün sonrada düzleştiriciyle düzleştirdim. Dün akşamda yıkayıp kurutma makinesi ile kuruttum. Normal brezilya fönünü henüz yapmadım dolayısıyla saçımda düzleşme olmadı, ama bugün saçlarıma baktığımda saçlarımın uçlarında bir sürü beyaz noktalar var:26: eskidende vardı ama ben onları kesmiştim çok azaltmıştım..şimdi acaba yanlış birşey mi yaptım yada keratin saçımı yıprattı mı anlayamadım..sizce nedendir, size de böyle olmuşmuydu? bu beyaz noktalara sinir oluyorum hep ordan kopuyo saçlar
kaç dereceyle düzleştirdin?
Merhaba arkadaşlar, ben pazar günü saçlarımın 1 karışlık uçlarına keratin sürdüm,10 dk bekleyip fön çektim,1gün sonrada düzleştiriciyle düzleştirdim. Dün akşamda yıkayıp kurutma makinesi ile kuruttum. Normal brezilya fönünü henüz yapmadım dolayısıyla saçımda düzleşme olmadı, ama bugün saçlarıma baktığımda saçlarımın uçlarında bir sürü beyaz noktalar var:26: eskidende vardı ama ben onları kesmiştim çok azaltmıştım..şimdi acaba yanlış birşey mi yaptım yada keratin saçımı yıprattı mı anlayamadım..sizce nedendir, size de böyle olmuşmuydu? bu beyaz noktalara sinir oluyorum hep ordan kopuyo saçlar
200 derece sanırım ama bir tutamdan 3 kez falan geçtim..
bende olmadı acaba uçlar çabuk mu yıpranıyor ki????
ben ankarada evime yakın bi kuaför keşfettim, boyasını falan beğendim, keratinden bahsederken gördüm ki adamda bizimle aynı marka keratin kullanıyo, ben keratinimi getiriyim siz düzleştirme işini yapın ne kadara yaparsınız dedim 30 tl dedi, brezilya fönünü 300'e yapıyolarmış ama sana fön yapmayalım bakım yapalım sadece dedi, kafam karıştı nasıl olacak o dedim, düzleştiriciyle yıpratmıcaz saçını sadece fön çekicem yükleme değil bakım napıcaz dedi, ki benim jilet gibi düz olması gibi bi amacım yok işime gelir açıkçası sadece fön keratini saça yedirecekse
Evet ama bu şekilde yükleme kalıcı bakım olmuyor, 3. yıkamada akıyor ona göre...İlle bakım istiyorsan biocarin allerga keratin ampulü edin, bir tanede selective protek ammino keratin maskesi, bir parça maske ile keratini karıştırıp temiz nemli saça sür, strechle ve sıcak havlu ile sar, havlu soğudukça değiştir en az 2 saat dursun...
kılıç balığım sana sonsuz teşekkürler....
keratinden önce gelişigüzel kurutulmuş saçlarım
Eki Görüntüle 328674
veeeee az önce yıkayıp gelişigüzel kuruttuğum saçlarım
Eki Görüntüle 328676 Eki Görüntüle 328675
Şimdi keretini nerden alıcaz yani bende istiyorum
Canım evet yanlış bir şey yaptın... Bu formülü uygularken düzleştirici kullanmayacaksın, yalnızca fön makinesi ve fırça, gerçi her halukarda uçlardaki beyaz noktalar föne bağlı değil, saçların nemsiz kalmış ve incelmiş, buna koparak dökülme diyoruz... Forumda Amonra'nın gliserinli tarifini araştır...Koparak dökülen saçlara iyi geliyor...
Sağol tatlım benim,, evet kullandığım ilaç inceltmiş olabilir geçici olarak saç tellerinde incelme görülebiliyormuş..Gliserin bakımını bugünden tezi yok hemen deniyorum,, uclardanda biraz kesicem artık..Peki tatlım birşey daha soracağım şimdi ben o zoretanin ilacını da bıraktım; brezilya fönü işlemini yapsam mı yoksa sonraya mı ertelesem..şu an saçlarım düz değil ama o bakımla daha hoş durdu o yüzden birazcık sabırsızlanıyorum da
KilicBaligi kullanıcısından alıntı
Canım evet yanlış bir şey yaptın... Bu formülü uygularken düzleştirici kullanmayacaksın, yalnızca fön makinesi ve fırça, gerçi her halukarda uçlardaki beyaz noktalar föne bağlı değil, saçların nemsiz kalmış ve incelmiş, buna koparak dökülme diyoruz... Forumda Amonra'nın gliserinli tarifini araştır...Koparak dökülen saçlara iyi geliyor...
Birde canım saçlarım ilaç yüzünden çok inceldi sanki birşeye takılınca hemen kopuyor gibiler..resimlerini de ekledim
bir de hazır resim eklemişken sorayım...saç rengim nasıl sence ?
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
valla aynı benim saçlar senden farkı daha azlar. dediğin gibi çıt çıt kopuyo tarağa takılır birbirine girer kopar yine seninkiler daha iyi durumdaymış
evet canım aynen keşke kopmasalar daha güçlü olsalar..hep bu kimyasallar ve ilaçlar yüzünden işte.yok tatlım benimde çok birbirine giriyor serum ve saç kremi kullanmadan açmak için saatlerce uğraşmak lazım...
nıhayet dun aksam keratınımı uyguladım ama ne ıskence cektm anlatamam.3 kısılık belımde ve dalgalı bır sacım var ve resmen aglamamak ıcın zor tuttm kendmı ya hele o keratını surup ıne tutamlar halınde duzlestrırken anmdan bezdım.ınsallah tek seferde ıstedıgm sonucu alırım cunku uzunca bı sure kendımde o gucu bulmyorumkızlar pazar aksamı yıkıyıcam bana sans dıleyın ne olur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?