- Konu Sahibi KilicBaligi
- #4.801
balıkcım nerelerdesin sekerım fınalleremı yogunlstın????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar, daha önce paylaşmıştım ama sayfalar hızlı ilerlediği için gözden kaçabiliyor, saçınızdaki yanıklar için yapabileceğiniz bir ek uygulamayı aşağıda paylaşıyorum...
Saçlar klasik biçimde sodyum ve sülfatsız şampuan ile yıkanır, saç kremi kullanılmaz...
Saçlar kurutulur, fırça yardımı ile yanık kısımlar iyice düzleşene kadar fön çekilir...
Saçlar tamamiyle fönlenip kurutulduktan sonra hasarlı kısımlara bir miktar keratin sürülür
10 dakika bekletilir
bekleme süresinin ardından saç, kurutma makinesi ve fırça yardımı ile yine fön çekerek kurutulur...
En az 24 saat bekletilerek yıkanır...bekleme süresinin artmasında sakınca yok, fayda var...
Bu işlemden sonra dilerseniz rutin brezilya fönü uygulamanızı yapabilirsiniz... Yanık ve hasarlı saçlarda bu biçimde uygulama daha kolay bir toparlanma sağlıyor...
cnm belki bu mesajın sana faydası olur
Kızlar, finalleri atlatır atlatmaz tam gaz aranızdayım, bu dönem biraz stresli bir dönem haliyle benim için, kafamı derslere vermem ve çalışmaya devam etmem lazım çünkü ciddi manada derslerim çok ağırlar. Tecrübeli arkadaşlar gelen soruları yanıtlasın lütfen. Sizi seviyorum.
vaaaaaauuuuuvvvvvvv muthıs olmus gule gule kullan canm yumusaklıgı parlaklıgı acısından nasıl memnun kaldınmı?kılıç balığım sana sonsuz teşekkürler....
keratinden önce gelişigüzel kurutulmuş saçlarım
Eki Görüntüle 328674
veeeee az önce yıkayıp gelişigüzel kuruttuğum saçlarım
Eki Görüntüle 328676 Eki Görüntüle 328675
vaaaaaauuuuuvvvvvvv muthıs olmus gule gule kullan canm yumusaklıgı parlaklıgı acısından nasıl memnun kaldınmı?
kılıç balığım sana sonsuz teşekkürler....
Eki Görüntüle 328674
kılıç balığım sana sonsuz teşekkürler....
Eki Görüntüle 328674
dibim düştü resmen
ne kadar sağlıklı canlı ve gür görünmüş keratinden sonra
güle güle kullan canım![]()
saclar harika olmus ve ne kadar bakımlı duruyor :) ne mutlu sana:) sac renginde süpermişşş
vay arkadaşıma ya süper olmuş canım sevindim emeginin karşılıgını aldıgına![]()
ayyyy bende tebrik ederim canım,kılıç balığım sana sonsuz teşekkürler....
Eki Görüntüle 328674