Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

brezilya fönüyle ilgili sayfaları okudum cogunu :) bişi sormak istiyorum... benimde saclarım yandı 9 aydır düzeltemedim biraz toparlandı sadece... sadece saclarımdaki yanıklar düzelsin diye keratini alıp sürsem baska işlem yapmadan nasıl olur?? madem saca bakım yapıyor.. kac ayda bir keratin sürmeliyim.. yada nasıl kullanmalıyım? cvp verirseniz cok sewinirim :) cünkü dün saclarımı sildirdim sözde kendi sacın gibi olur dedi kuaför ama hala sacım 2 renkli yanıktan dolayı param boşa gitti :((
yardımcı olursanız sewinirim...

kızlar, daha önce paylaşmıştım ama sayfalar hızlı ilerlediği için gözden kaçabiliyor, saçınızdaki yanıklar için yapabileceğiniz bir ek uygulamayı aşağıda paylaşıyorum...

Saçlar klasik biçimde sodyum ve sülfatsız şampuan ile yıkanır, saç kremi kullanılmaz...
Saçlar kurutulur, fırça yardımı ile yanık kısımlar iyice düzleşene kadar fön çekilir...
Saçlar tamamiyle fönlenip kurutulduktan sonra hasarlı kısımlara bir miktar keratin sürülür
10 dakika bekletilir
bekleme süresinin ardından saç, kurutma makinesi ve fırça yardımı ile yine fön çekerek kurutulur...
En az 24 saat bekletilerek yıkanır...bekleme süresinin artmasında sakınca yok, fayda var...

Bu işlemden sonra dilerseniz rutin brezilya fönü uygulamanızı yapabilirsiniz... Yanık ve hasarlı saçlarda bu biçimde uygulama daha kolay bir toparlanma sağlıyor...

cnm belki bu mesajın sana faydası olur

Kılıçbalığım

bu topikte bir çok şey konuşuluyor. ama lütfen sadece sayende çok mutlu olan kişilerin söylediklerini dikkate al ve mutlu ol canım.neredeyse 2 hafta oldu keratin yapalı hala , halaaa saçlarımın güzelliği konuşuluyor, bugün yine 3 kişi sordu saçlarımın nasıl bu kadar güzel ve sağlıklı olduğunu..eski resimlere bakmak bile istemiyorum.. yuppiii

Kızlar, finalleri atlatır atlatmaz tam gaz aranızdayım, bu dönem biraz stresli bir dönem haliyle benim için, kafamı derslere vermem ve çalışmaya devam etmem lazım çünkü ciddi manada derslerim çok ağırlar. Tecrübeli arkadaşlar gelen soruları yanıtlasın lütfen. Sizi seviyorum.

Kızlar, finalleri atlatır atlatmaz tam gaz aranızdayım, bu dönem biraz stresli bir dönem haliyle benim için, kafamı derslere vermem ve çalışmaya devam etmem lazım çünkü ciddi manada derslerim çok ağırlar. Tecrübeli arkadaşlar gelen soruları yanıtlasın lütfen. Sizi seviyorum.

Kolay gelsin tatlım,
bekliyoruz sorularımızla seni:1:

kılıç balığım sana sonsuz teşekkürler....:16::16::16::16::16::16::16:
keratinden önce gelişigüzel kurutulmuş saçlarım
$S6303030.jpg
veeeee az önce yıkayıp gelişigüzel kuruttuğum saçlarım
$S6303039.jpg$S6303032.jpg

yaa süper bi konu olmuş. bende kendim uygulamayı düşünüyorum ilk sayfaları okudum ama maliyeti ne kadar kalıcılığı ne kadar filan öyle bilgiler göremedim. yardımcı olabilirmisiniz bana şampuandı keratindi filanla ilgili..

netten araştırdım fiyatları çok yüksek.sizde artık paylaşım yapmıyrmuşsnuz ne edecem ben şimdiiiiiii

Son düzenleme:
Back