- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.781
tamam tatlm umarm ıyı bı kuafor bulurm ankarada ve ıstdgm gbı olur..çok sagol canm konuyuda dha fazla dagtmym artk kuzum
ben resmlermı nasl kaldrablrm kızlar?soz bı daha konuyu dagıtmıycam
Kızlar Selective Professional / Protek Ammino Keratin Saç Bakım Maskesi ile alakalı İzmir'li bir arkadaşımız yardım istiyor... Bu ürünü İzmir'den alıp kullanan var mı? Nereden tedarik ettiniz?
brezilya fönü yapmadan önce saçlarımıı nudenin şampuanıylaa yıkarsam olurmuu
fönden sonra ayrı bir şampuanmı lazımm iki tane mi şampuan lamam gerek arkadaşlar.Fönden önce ve sonra aynı şampuan kullanılıyormu arladaşlarr
evet balıgım sen cok haklısın bı daha karısmamakta bundan sonra barı kendımız dörtlüyü kurup 1 er lıtre sıparıs edelımkızlar ne olup bitti de kapandı konu sonra açıldı ben bişey anlamadım kim ne demiş ne olmuş bilmiyorum:44:bilmesemde olur farketmez benim için :86:ama benim takıldığım tek nokta bir daha sipariş veremeyecek oluşumuzen azından senede 1 kez verseydik 250lik 1 yıl idare ederdi bence.kılıçbalığı canım madem aldığın yere herkes sipariş verebiliyor ve madem herkes biliyor neresi olduğunu özelden yazsanda burdan(ablam arkadaşım falan yani) birkaç kişi bulup 1 lt alırım belki:44:ürün güzeldi çünkü kanserojende içermiyor diyordun ordan alırız ihtiyaç duydukça.şimdi nette binbir türlü marka var aldanmayalım onlara be canım bu güne kadar hiç ne marka sordum ne de temin ettiğin yeri sordum sana ,çünkü güvendim ama şimdi nasıl temin edicez biz en iyisi sen bizi aydınlat bu konudada artık senin başını ağrıtmayalım kendi işimizi kendimiz halledelim o zaman arkadaşım.kimse içinde canını sıkmaya değmez canım sonuçta burası sanal ortam .ne halleri varsa görsün de çık işin içinden.:88:tanımadığın biri için hiiiç stres yapma olurmu
evet canm sulfatsız sampuan kullanmalısın bundan sonra.ama nereden sıparıs edıldıgnı bılmıyoruz balık bundan sonra karısmak ıstemıyor halıyle bızle paylasırsa bız kendımız alabılıcez bundan sonra tatlımkılıçbalığı arkadaşım süpersin ellerine emeğine sağlık konunun hepsini okuyamadım çok fazla sayfa var benim bir sorum olacak bu ürünleri nereden sipariş edebilirim. lütfen bilgi verin. şampuanı saç kremi ve keratin bakım kompleksş almak istiorum. asçlarım kıvırcık röfleli ve hep düzleştiriciyle düzleştiriyorum hem bakım olur hem güzelce düzleşir diye düşünüyorum. bir de bu işlemiş uyguladıktan sonra her zaman sülfatsız şampuan mı kullanmak gerekli?
evet balıgım sen cok haklısın bı daha karısmamakta bundan sonra barı kendımız dörtlüyü kurup 1 er lıtre sıparıs edelım
Arkadaşlar bende mi problem bilmiyorum ama sayfaları ilerletemiyorum, bi noktadan sonra 474. sayfaya atıyo direk,, başka sorun yaşayan var mı??
acaba bendemı once boyle yapsam?benımde ucları bır karıs kadarı boyadan yıprandı cansız ve sert.yıkadıktan sonra memnun kalırsan bende yapayım once oye tatlım gelısmelerı yaz olurmukılıçbalığı, merhaba canım, ben ilk seansımı sadece yıpranmış bölümlere yaptım iyice kurutup fırça ile fön çektim bu akşam 24 saat dolacak (bu arada saçlarım eskisinden daha yumuşak+canlı)ve yıkayıp ikinci seans olarak komple saçıma yapacağım. Bana gönderdiğin ürün ile ikinciyi yaparkende düzleştirmeden önce saçımı komple kurutacak mıyım ? Ayrıca yardımların, emeğin, arkadaşlığın için çok teşekkür ederim canımsın. Sanırım artık sipariş veremeyecekmişiz bunun için de ayrıca üzüldüm ama senin bu konu ile ilgili ne kadar üzüldüğünü bildiğim için olsun, canın sağolsun arkadaşım.Bunu öğrenmek ve kendi başımıza bu güzel bakımı yapmak, bizim için kocaman bir hediye. :13:
merhaba canım, benimde saçlarım ince telli, boya ve balyajdan bir karış yıpranmış ve sert..ben de dün akşam kartopu oynadımacaba bendemı once boyle yapsam?benımde ucları bır karıs kadarı boyadan yıprandı cansız ve sert.yıkadıktan sonra memnun kalırsan bende yapayım once oye tatlım gelısmelerı yaz olurmu
miyasecim ben cevabını bekleyemeden yaptm bılemerhaba canım, benimde saçlarım ince telli, boya ve balyajdan bir karış yıpranmış ve sert..ben de dün akşam kartopu oynadımsonrada yorgunluktan saçlarımı yıkayamadım ve brezilya fönü işlemini yapamadım bu akşam işlemi yapıcam inşallah sonra sonuçları sana yazarım, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?