Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar kızlar benim saçlarım kahverengiydi üstüne gölge yaptırdım 16 ay önce şimdi tekrar kendi rengine evde boyasam tutarmı saçlarım uzun belime gelcek nerdeyse karar veremedim:S
ben oldum olası evde anneme boyatıyorum saçlarımı.bi kaç kere de arkdşm boyamıştı.hatta bi kere kendim bile boyadım.çok fazla marka denedim.saçlarım çok uzun.belimin 4 parmak yukarısında.en çok kolestonun bitkisel serisinden kullandım.saçlarım çilek kırmızısıydı.kolestonun koyu renkleriyle kapatmaya çalştım ama 3-4 yıkamaya kızıllarım tekrar çıkıyordu.palette iyi değil diye bi kaç kişiden duymuştum.bu yüzden hiç palette boyamadım.en son bundan yaklaşık 3 ay önce palette boyadım.denemedğim bi o kalmıştı zaten.ben çok memnun kaldım.kızıllarımı tamamen kapattı.ve hala saçlarım boya istemiyor.... ama eğer evde düşünüyosanız kendiniz boyamayın.birine boyatın.önce dipler.sonra saç uçları...