canım tutar niye tutmasın ya.ben bu saç rengini boyadıgımda saçım koyu kestaneydi sadece aralarda gölge vardı o kadar.ama 1 yıl boyunca boyadım ben bu renge.yani ilk boyamada hemen tutmuyo bu renk.baska resimler de var bulup düzenleyeyim koyarım daha net bir fikir olur hem.
Başka resimler koyarsan çok iyi olur canım. Ve acaba ilk boyamada nasıl bi renk elde ederim. Çünkü 1.fotodaki rengi çok begendim tam istedigim renk.. Ya da başka hangi boyayla o rengi eldebilirim? Açıkçası saçımı defalarca boyamak istemiyorum..
Başka resimler koyarsan çok iyi olur canım. Ve acaba ilk boyamada nasıl bi renk elde ederim. Çünkü 1.fotodaki rengi çok begendim tam istedigim renk.. Ya da başka hangi boyayla o rengi eldebilirim? Açıkçası saçımı defalarca boyamak istemiyorum..
2.sayfaya da yüklemiştim bir tane resim daha ama bu akşam eve gelince fotolara bi bakayım,bulabildiklerimi tekrar koyayım.bu rengi boyayalı 3,4 sene olduğu için elimde kısıtlı foto var.ama bulduklarımın hepsini düzenleyip akşama koyarım canım.başka boya markalarıyla ilgili bi şey söyleyemem canım çünkü denediğim renkler bu kadar sadece.ilk boyandığında saçlarımın dipleri hafif kızılımsı gibiydi,uçlar sanki koyu duruyo gibi gelmişti.ama 2.boyamayla renk kendini yavaş yavaş belli etmeye başladı.Ama o renk boyamaya başladıktan 1 yıl sonraki haliydi.
bu foto 1.resmin daha büyük hali,net bir fikir olsun diye koyuyorum.Diplerim koyu kestane olan ana rengim.Aksama başka fotolar bulup yeniden eklerim buraya
Uzun bir aradan sonra yeniden saçlarımı evde boyamaya karar verdim.Şu andaki saç rengimi kuaför boyadı.Ama hakkında tacizci söylentileri,karakola şikayet olayları çıkınca soğudum ister istemez ve gitmemeye karar verdim.
Her neyse kızlar şu andaki saç rengim bakır karamel.Bu kuaförün boyadığı renk.Aslında istediğim böyle değildi,ama boyadıkça renk açıldı ve yüzümü soluk göstermeye başladı.
Şimdi istediğim renk ise Selen Soyder'in saç rengi.Şu anda bu rengi hangi boyaları karıştırarak elde edebilirim öğrenmeye çalışıyorum.İnternetten kuaför olan birine sordum.Bakalım cevabı gelirse deneyeceğim ve ona göre boyayacağım.O zaman tekrar sizlere fikir olsun diye fotoğrafımı koyarım.