Saç Rengi ve Saç Boyama Evde Boyadığım Saç Renklerim ( Bana bir fikir verin)

kubur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
555
10
46
Ankara

Saçımın ana rengi koyu kestane.1.resimde koyu kestanenin üzerine boyandı,sonra da sırayla devam etti boyalar.Bu boyalar içinde Loreal Cream casting Çikolata kahve ve Kolestonun Işıltılı kahvesi benim için hayal kırıklıgı oldu çünkü pek fazla boyandıgı belli olmayan renkler.Aslında Gizemli kahve çok sevdiğim bi renk ama ilk boyadıgımda sacımda olusan turunculuk yüzünden yeniden boyamaya korkuyorum.Şimdi Pınar Altug un saç rengini istiyorum ama nasıl elde edilir bir fikrim yok.Şu turunculugu yok etmenin yolunu bulursam tekrar gizemli kahveye döncem,çünkü herkesin mutlaka sordugu bir renkti.Bu turunculugu nasıl yok edebilirim acaba

Son düzenleme:

ben cıkolata kahveyı cok begendım sende..ama gızemlı kahve daha guzel demıssın.tabı fotografta başka çıkıyor...
benım hiç fıkrım yok..bende saçıma çok boya surdum..kımısı hıç etkı etmedı..kimisi ise umdugum gıbı olmadı..verdıgım paraları toplasam 1 aylık boya parasıyla kuaforde yaptıırırdım ıstedıgım rengı..

ilk defa çikolata kahveyi begenen birini duyuyorum çok saol canım biraz moral oldu gerçekten.Çünkü benim kendi saç rengim koyu kestane bu renge boyayınca siyah gibi oldu,her gören böyle söyledi.Şimdi boyayalı 1 ay olunca biraz daha açıldı renk ama uçlarım hala siyah siyah duruy yüzden hayal kırıklığına uğramıştım
ben küllü açık kumralı beğendim
O saç boyasını koyu kestane olan saçlarımın üzerine uygulamıştım.2-3 boyama sonra o renk haline geldi
5. Resimdeki ton çok hoş durmuş
4 ve 5.resim arasında sadece bir kaç hafta var ve ikisi de aynı boyayla boyandı.Üstelik de 2si çekilirken saçıma yeniden boya falan da sürmedim.Ama 4.resmi kapalı ortamda digital foto makinesiyle çekmiştik,5. resimde açık havada cep teliyle çekilmişti ama nasıl da tonları farklı duruyo

Canım benim saçlarımda koyu kestane-kumral arası bişey. Ama git gide açılmaya başlıyor( Yazın güneşten hep kumrala döner saçlarım). 1. resimdeki rengi çok beğendim. Acaba bende bu renge boyasam aynı tonu tutturbilir miyim? Yardımcı olursan çok sevinirim..

sondaki rengi çok beğendim yaa hiç çikolata kahve gibi değil çok tatlı bir kumral gibi görünüyor.ışıktan mı acaba?

Bende gizemli kahveyi çok beğendim.Benimde saçımda şu anda boya var.Pallette bronz kahve boyamıştım ama bayağı aktı açıldı.Orta kahve bir renk oldu.Üzerine gizemli kahve boyasam tutarmı acaba??

canım tutar niye tutmasın ya.ben bu saç rengini boyadıgımda saçım koyu kestaneydi sadece aralarda gölge vardı o kadar.ama 1 yıl boyunca boyadım ben bu renge.yani ilk boyamada hemen tutmuyo bu renk.baska resimler de var bulup düzenleyeyim koyarım daha net bir fikir olur hem.
sondaki rengi çok beğendim yaa hiç çikolata kahve gibi değil çok tatlı bir kumral gibi görünüyor.ışıktan mı acaba?
son 2 resmi de aynı anda cektim,camın önünde cektim.ısık vuruyodu o sırada,normalde bakınca öyle kumral gibi durmuyo.aslında bi resmim daha var çikolata kahve olan ama resmi düzenleyemedim yüzümü gizleyemedim,koyamadım o yüzden.orda koyu duruyo baya
Bende gizemli kahveyi çok beğendim.Benimde saçımda şu anda boya var.Pallette bronz kahve boyamıştım ama bayağı aktı açıldı.Orta kahve bir renk oldu.Üzerine gizemli kahve boyasam tutarmı acaba??
gizemli kahveyle ilgili koydugum ilk resim daha 1 ya da 2.boyamaydı sanırım.diğerlerinde de yazın güneşlendim,denizden dönünce boyadım yeniden daha cok acıldı renk tabi.ben ilk boyarken ışıltılı kahve vardı tabanımda,seninki orta kahveymiş daha iyi tutar.ama ilk boyama deil de 2yi 3ü gözden cıkarmak gerekiyo sanırım.bi de işte boyanınca dipler turuncu oluyo onu önlemenin yollarını arıyorum.1 saate kadar başka resimler düzenleyip koyayım daha net bir fikir olsun

Boyanın akmış hali birde ışık ama değişik ve hoş olmuş tutturabiliyorsan bence yine o rengi kullan

O zaman bende bu akşam gizemli kahve alıp deneyeyim bakalım nasıl olacak..Diplerim çok belli değil geç uzadığı için saçlarım.Çokmu turuncu oluyor acaba??

O zaman bende bu akşam gizemli kahve alıp deneyeyim bakalım nasıl olacak..Diplerim çok belli değil geç uzadığı için saçlarım.Çokmu turuncu oluyor acaba??

ben ilk boyadıgımda cok turuncuydu baya moralim bozuldu.aynaya bakmak istemedim falan,ama yıkandıktan sonra düzeldi yavas yavas

sonuncu resim loreal casting çikolata kahve yazmayı unutmusum

Son düzenleme:
canım evet ama ben açık küllü kumral istiyorum.. sana hepsi gtmiş bence süper

canım teşekkür ederim.zaten 1.resim ve sonradan yüklediğim 2.resim açık küllü kumral,üzerlerine de yazdım.benim taban rengim koyu kestaneydi,ama seninki daha acıksa daha iyi oturur renk

4 ile 5. resimdeki saç renkleri güzel cnm gösterişli duruyorrr direk göze çarpıyor o ikisi:)

4. resimdeki gizemli kahve ile boyanmış hali çok hoşuma gitti..
arz talep tabiki pınar altuğun sarısı için bana kalırsa en küçük numara 8 olmalı

4 ile 5. resimdeki saç renkleri güzel cnm gösterişli duruyorrr direk göze çarpıyor o ikisi:)
saol canım ben de o tonlara yeniden dönmeye calıscam artık
4. resimdeki gizemli kahve ile boyanmış hali çok hoşuma gitti..
arz talep tabiki pınar altuğun sarısı için bana kalırsa en küçük numara 8 olmalı

teşekkürler canım ben de gizemli kahveyi istiyorum.ama ben pınar altugun sarısını istemiyorum,pınar altugun kahve saç tonlarında bi rengi vardı bronz teniyle cok güzel duruyordu o rengi istiyodum,sarı değil yani.ama vazgeçtim artık saçlarımı bugün kuaförde boyattım bakır karamelmş rengi ama gizemli kahveden daha koyu duruyo sanki,yeniden o renge dönmeye calıscam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…