Eki Görüntüle 159739
Saçımın ana rengi koyu kestane.1.resimde koyu kestanenin üzerine boyandı,sonra da sırayla devam etti boyalar.Bu boyalar içinde Loreal Cream casting Çikolata kahve ve Kolestonun Işıltılı kahvesi benim için hayal kırıklıgı oldu çünkü pek fazla boyandıgı belli olmayan renkler.Aslında Gizemli kahve çok sevdiğim bi renk ama ilk boyadıgımda sacımda olusan turunculuk yüzünden yeniden boyamaya korkuyorum.Şimdi Pınar Altug un saç rengini istiyorum ama nasıl elde edilir bir fikrim yok.Şu turunculugu yok etmenin yolunu bulursam tekrar gizemli kahveye döncem,çünkü herkesin mutlaka sordugu bir renkti.Bu turunculugu nasıl yok edebilirim acaba
ilk defa çikolata kahveyi begenen birini duyuyorumben cıkolata kahveyı cok begendım sende..ama gızemlı kahve daha guzel demıssın.tabı fotografta başka çıkıyor...
benım hiç fıkrım yok..bende saçıma çok boya surdum..kımısı hıç etkı etmedı..kimisi ise umdugum gıbı olmadı..verdıgım paraları toplasam 1 aylık boya parasıyla kuaforde yaptıırırdım ıstedıgım rengı..
O saç boyasını koyu kestane olan saçlarımın üzerine uygulamıştım.2-3 boyama sonra o renk haline geldiben küllü açık kumralı beğendim
4 ve 5.resim arasında sadece bir kaç hafta var ve ikisi de aynı boyayla boyandı.Üstelik de 2si çekilirken saçıma yeniden boya falan da sürmedim.Ama 4.resmi kapalı ortamda digital foto makinesiyle çekmiştik,5. resimde açık havada cep teliyle çekilmişti5. Resimdeki ton çok hoş durmuş
ilk defa çikolata kahveyi begenen birini duyuyorumçok saol canım biraz moral oldu gerçekten.Çünkü benim kendi saç rengim koyu kestane bu renge boyayınca siyah gibi oldu,her gören böyle söyledi.Şimdi boyayalı 1 ay olunca biraz daha açıldı renk ama uçlarım hala siyah siyah duruy yüzden hayal kırıklığına uğramıştım
O saç boyasını koyu kestane olan saçlarımın üzerine uygulamıştım.2-3 boyama sonra o renk haline geldi
4 ve 5.resim arasında sadece bir kaç hafta var ve ikisi de aynı boyayla boyandı.Üstelik de 2si çekilirken saçıma yeniden boya falan da sürmedim.Ama 4.resmi kapalı ortamda digital foto makinesiyle çekmiştik,5. resimde açık havada cep teliyle çekilmiştiama nasıl da tonları farklı duruyo
canım tutar niye tutmasın ya.ben bu saç rengini boyadıgımda saçım koyu kestaneydi sadece aralarda gölge vardı o kadar.ama 1 yıl boyunca boyadım ben bu renge.yani ilk boyamada hemen tutmuyo bu renk.baska resimler de var bulup düzenleyeyim koyarım daha net bir fikir olur hem.Canım benim saçlarımda koyu kestane-kumral arası bişey. Ama git gide açılmaya başlıyor( Yazın güneşten hep kumrala döner saçlarım). 1. resimdeki rengi çok beğendim. Acaba bende bu renge boyasam aynı tonu tutturbilir miyim? Yardımcı olursan çok sevinirim..
son 2 resmi de aynı anda cektim,camın önünde cektim.ısık vuruyodu o sırada,normalde bakınca öyle kumral gibi durmuyo.aslında bi resmim daha var çikolata kahve olan ama resmi düzenleyemedim yüzümü gizleyemedim,koyamadım o yüzden.orda koyu duruyo bayasondaki rengi çok beğendim yaa hiç çikolata kahve gibi değil çok tatlı bir kumral gibi görünüyor.ışıktan mı acaba?
gizemli kahveyle ilgili koydugum ilk resim daha 1 ya da 2.boyamaydı sanırım.diğerlerinde de yazın güneşlendim,denizden dönünce boyadım yeniden daha cok acıldı renk tabi.ben ilk boyarken ışıltılı kahve vardı tabanımda,seninki orta kahveymiş daha iyi tutar.ama ilk boyama deil de 2yi 3ü gözden cıkarmak gerekiyo sanırım.bi de işte boyanınca dipler turuncu oluyo onu önlemenin yollarını arıyorum.1 saate kadar başka resimler düzenleyip koyayım daha net bir fikir olsunBende gizemli kahveyi çok beğendim.Benimde saçımda şu anda boya var.Pallette bronz kahve boyamıştım ama bayağı aktı açıldı.Orta kahve bir renk oldu.Üzerine gizemli kahve boyasam tutarmı acaba??
4 ve 5.resim arasında sadece bir kaç hafta var ve ikisi de aynı boyayla boyandı.Üstelik de 2si çekilirken saçıma yeniden boya falan da sürmedim.Ama 4.resmi kapalı ortamda digital foto makinesiyle çekmiştik,5. resimde açık havada cep teliyle çekilmiştiama nasıl da tonları farklı duruyo
canım tutar niye tutmasın ya.ben bu saç rengini boyadıgımda saçım koyu kestaneydi sadece aralarda gölge vardı o kadar.ama 1 yıl boyunca boyadım ben bu renge.yani ilk boyamada hemen tutmuyo bu renk.baska resimler de var bulup düzenleyeyim koyarım daha net bir fikir olur hem.
son 2 resmi de aynı anda cektim,camın önünde cektim.ısık vuruyodu o sırada,normalde bakınca öyle kumral gibi durmuyo.aslında bi resmim daha var çikolata kahve olan ama resmi düzenleyemedim yüzümü gizleyemedim,koyamadım o yüzden.orda koyu duruyo baya
gizemli kahveyle ilgili koydugum ilk resim daha 1 ya da 2.boyamaydı sanırım.diğerlerinde de yazın güneşlendim,denizden dönünce boyadım yeniden daha cok acıldı renk tabi.ben ilk boyarken ışıltılı kahve vardı tabanımda,seninki orta kahveymiş daha iyi tutar.ama ilk boyama deil de 2yi 3ü gözden cıkarmak gerekiyo sanırım.bi de işte boyanınca dipler turuncu oluyo onu önlemenin yollarını arıyorum.1 saate kadar başka resimler düzenleyip koyayım daha net bir fikir olsun
O zaman bende bu akşam gizemli kahve alıp deneyeyim bakalım nasıl olacak..Diplerim çok belli değil geç uzadığı için saçlarım.Çokmu turuncu oluyor acaba??
gizemli kahve cok hos yakismis sanada 5. resim yani
canım evet ama ben açık küllü kumral istiyorum.. sana hepsi gtmiş bence süper
saol canım ben de o tonlara yeniden dönmeye calıscam artık4 ile 5. resimdeki saç renkleri güzel cnm gösterişli duruyorrr direk göze çarpıyor o ikisi:)
4. resimdeki gizemli kahve ile boyanmış hali çok hoşuma gitti..
arz talep tabiki pınar altuğun sarısı için bana kalırsa en küçük numara 8 olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?