Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoca yerine doktora gitsin.Esim surekli evimizde uykusu geliyor .. Bugun artik hoca bakalım bile dedi .. Baska yerde boyle olmuyor amaevde yyanlız kalinca uykudan gözlerini acmiyor neden olur acaba
Buyu diyecek olsam acikca derim çekincem mi var ben rüyayı göreli uzun zaman oldu dun yazmak istedim yazamadim msj kısmında sorun vardı nedense 7/24 burda olamiyorum bebeğim olduğu icin FIRSAT bulunca ikisinide yazdım buyu gibi birseyi aklımın ucundan bile geçirmedim.ayrıcada oyle şeylere inanmamhandelevent: 42294559 .!.:Benimde esim yirgunluktan surekli uyuyor bizdemi hocaya gidelim
Diger konunuzada baktim ruya yorumu istemissiniz
Bence siz kendinize vesvese yapiyorsunuz
Iki konuyu birlestirince buyu diyecek gibisiniz nerdeyse ama bdvden birinin cesaret vermesini bekliyor gibisiniz
Esim surekli evimizde uykusu geliyor .. Bugun artik hoca bakalım bile dedi .. Baska yerde boyle olmuyor amaevde yyanlız kalinca uykudan gözlerini acmiyor neden olur acaba
işten yorgun geliyor insan. Rahat koltukları görünce yemekten sonra ister istemez o durum oluyor.Esim surekli evimizde uykusu geliyor .. Bugun artik hoca bakalım bile dedi .. Baska yerde boyle olmuyor amaevde yyanlız kalinca uykudan gözlerini acmiyor neden olur acaba