evde bir uyku hali var ozellikle esime oluyor

sudde22

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
44
6
6
Esim surekli evimizde uykusu geliyor .. Bugun artik hoca bakalım bile dedi .. Baska yerde boyle olmuyor amaevde yyanlız kalinca uykudan gözlerini acmiyor neden olur acaba

Esim surekli evimizde uykusu geliyor .. Bugun artik hoca bakalım bile dedi .. Baska yerde boyle olmuyor amaevde yyanlız kalinca uykudan gözlerini acmiyor neden olur acaba
Hoca yerine doktora gitsin.
Şeker, tiroit, kansızlık, ve vitamin değerlerine baktirsin özellikle B12.

handelevent: 42294559 .!.:
Benimde esim yirgunluktan surekli uyuyor bizdemi hocaya gidelim
Diger konunuzada baktim ruya yorumu istemissiniz
Bence siz kendinize vesvese yapiyorsunuz
Iki konuyu birlestirince buyu diyecek gibisiniz nerdeyse ama bdvden birinin cesaret vermesini bekliyor gibisiniz
Buyu diyecek olsam acikca derim çekincem mi var ben rüyayı göreli uzun zaman oldu dun yazmak istedim yazamadim msj kısmında sorun vardı nedense 7/24 burda olamiyorum bebeğim olduğu icin FIRSAT bulunca ikisinide yazdım buyu gibi birseyi aklımın ucundan bile geçirmedim.ayrıcada oyle şeylere inanmam

Eşin doktora gitsin tabi bu da bi seçenek de Evde de bişey olabilir Bişey dediysem ama hocalık falan bişey değil Havası basıktır, hava almıyodur, nem oranı yüksektir vs vs sen tüm gün evde alışırsın da kocan akşam eve gelince ağır geliyodur ona

Az pencere cam falan acin essin. Yine de uykunuz gelirse yatin uyuyun rahatliktandir o. Ben de isten eve gelince psikolojik olarak yatip uzanasim geliyor hemen. Yarim saat uzanmadan yemek bile yapmam.

Lütfen konu hoca, Büyü, muska olmasın yasak çünkü.
Bu tip yorumlar gelirse kapatmak zorunda kalırız.

Eşinizde kansızlık sorunu olabilir, aşırı yorgunluk yaşıyor olabilir, bir doktora gitmesini isteyin.

Aç pencereleri eve azcık hava girsin ev havasız kaldığında olur öyle. Ama eşinin bi rahatsızlığıda olabilir o_O

ne hocası yahu allah aşkına.
kan değerlerinize baktırın
belki depresyonda filandır malum hayat zor
hocaya giderseniz bu sorun çözülmemekle beraber çok ciddi maddi sorunlarınız olur
bu sefer hiç uyuyamazsınız.

Hocaya falan gitmeyin tabiki. Zaman zaman olabilir böyle şeyler insanın üzerine bir ağırlık çöker.psikolojikde olabilir vesvesede . Evinizi havalandırın güzelce sirkeyle silin.sonrada kendiniz bilmiyor musunuz nazar duaları okuyun rahatlayın...

işten yorgun geliyor insan. Rahat koltukları görünce yemekten sonra ister istemez o durum oluyor.
Senelik izin kullanadı henüz galiba eşin?

Eşin yorgun olabilir ama herkes çalışıyo sürekli de yatılmaz ki
Biraz çemkir
Biraz camları aç
Biraz da nazar duası oku bazen ağırlık basıyo da eşinin ki nazardan değil yaymaktan gibi daha çok

İyi de evde yalnız oluna uyku basıyor demişsin

Adamın yapacak bir şeyi yoksa yalnız ise uyku basar tabii

başka yerde yalnız olmadığı için uyku basmaz zira başkasının evinde mutlaka başka birisi vardır çünkü

Uyku dünyanın en güzel şeyi bol bol uyusun işte

hocaya götürün..kesin çözüm..biraz daha fazla verirseniz ya da ona inanıp onun namını yayarsanız daha çok şifa olur..töbe yarabbimm..

Hoca nerden aklına gelmiş:) Sabah erken kalkıyorsa evde rahatı bulunca uykusu gelir.
Ne güzel işte evinizde iyi bir enerji var ki rahat ediyorsunuz.
Aşırı bir uyuklama durumu varsa çözüm doktorda tabii.

Back
X