bence de, babayla kavga ardından 4 gün içinde hamile olduğunu öğreniyor ve yine 4 gün içinde erkek tarafının haberi bile olmadan evleniliyor konu gerçekse eğer erkek tarafı bu evliliği istememekte sonuna kadar haklıdeli saçması..
Yanlışınız olmasın? Osmanlıcada da Arapçada da hareke kullanılmaz diye biliyorum ben.Iste burada osmanlica arapca karisimi yazmis bende tecbid okudugumdan az cok biliyorum bunlari
Bu yazi osmanlica degil osmanlicada hareke olmaz ki.Iste burada osmanlica arapca karisimi yazmis bende tecbid okudugumdan az cok biliyorum bunlari
bir bizlerin hayatı monotondu zaten..bence de, babayla kavga ardından 4 gün içinde hamile olduğunu öğreniyor ve yine 4 gün içinde erkek tarafının haberi bile olmadan evleniliyor konu gerçekse eğer erkek tarafı bu evliliği istememekte sonuna kadar haklı
Cus sacmaladiniz iyice arapacada hareke olmazmi kuran okuyan insanim acip bir bakinYanlışınız olmasın? Osmanlıcada da Arapçada da hareke kullanılmaz diye biliyorum ben.
bir bizlerin hayatı monotondu zaten..
Kuran diliyle Arapça aynı degildir.Cus sacmaladiniz iyice arapacada hareke olmazmi kuran okuyan insanim acip bir bakin
madem kuran okuyan insansınız bu durumda ne yapılmalı siz söyleyin ve dahi gerekeni yapın..Cus sacmaladiniz iyice arapacada hareke olmazmi kuran okuyan insanim acip bir bakin
Malesef bunlar gercek. Hemen tarih aldik ve bos saatte varmis zaten kucuk bir yerde yasoyorum. Cok pisman oldm donusum olsa dusunmezdim ama donusumde yok cocugum olacak. Suan isimde yok ama sukir ki meslegim var en azindan biraz sabredecegim ve meslegime geri donecegim bankaciyim. Allahim hep korkardm iste basima geldi sevdgm insanda zaten beni hic usanmadan bekledi diye senelercr o yuzden evlendim. Cok pismanim artik. Olmadi hamile oldgmu soylecegim ve bosanacagim bir sure sonra boyle buyuyle cinle yasayamam ben4 gun icinde kavga edip, hamile oldugunu ogrenip evlendin mi? 4 gune evleniliyor mu? Neyse konun gercekse buyu olayina deyinmeden hata ustune hata yapmissin. Babanla kavga edip seni istemeyen aileye hem de haberleri bile olmadan kacarak gelin olmussun. Ne ailen ne esinin ailesi sana destek olmqdigi gibi esin de ilk olayda direk ailesinin yqninda olarak ilk kaypakligini yapmis. Yani ondan da destek bekleme. Kendine yazik etmissin Allah yardimcin olsun.
Bu arada "çüş" ifadenizi simdi gordum. Çok ayip. Bu kadar gerilmeye ne hacet?Cus sacmaladiniz iyice arapacada hareke olmazmi kuran okuyan insanim acip bir bakin
Yani konular yasak ama eğer o büyü ise çok kötüMalesef bunlar gercek. Hemen tarih aldik ve bos saatte varmis zaten kucuk bir yerde yasoyorum. Cok pisman oldm donusum olsa dusunmezdim ama donusumde yok cocugum olacak. Suan isimde yok ama sukir ki meslegim var en azindan biraz sabredecegim ve meslegime geri donecegim bankaciyim. Allahim hep korkardm iste basima geldi sevdgm insanda zaten beni hic usanmadan bekledi diye senelercr o yuzden evlendim. Cok pismanim artik. Olmadi hamile oldgmu soylecegim ve bosanacagim bir sure sonra boyle buyuyle cinle yasayamam ben
Tesbih namazi kilio bol bol felak nas okudum. Tek korkum evlendjk diye daha fazla daha beter yapmalari ve esime sirayet etmesi. Cnku esim inanmiyor buyuye ve ona yormuyor kavgalarimizi col ufak seylerde sinirleniyor. Buna tek korkummadem kuran okuyan insansınız bu durumda ne yapılmalı siz söyleyin ve dahi gerekeni yapın..
çok ufak şeylere sinirleniyorsa demekki sinirli biri büyü ile alakalı değil eşiniz haklı..Tesbih namazi kilio bol bol felak nas okudum. Tek korkum evlendjk diye daha fazla daha beter yapmalari ve esime sirayet etmesi. Cnku esim inanmiyor buyuye ve ona yormuyor kavgalarimizi col ufak seylerde sinirleniyor. Buna tek korkum
Ay burda dua yazıyor ya. Her kim ki bu kağıdı göre Hızır a.s karada suda ona yetişe muradına ere falan gibi tonla iyi dilek yazıyor. O tanıdık da amma atmış. Osmanlı Türkçesi bu.Iste burada osmanlica arapca karisimi yazmis bende tecbid okudugumdan az cok biliyorum bunlari
Yani esinin nasil biri oldugu onemli. Mutlu musun onunla? Eger mutluysan sirf bunlardan sebep bosanmana gerek yok bence. Hem sen yokken yaptiklarina gore belki gercekten senle alakali degildir. Yada evlendiginizi veya hamile oldugunuzu ogrenince yumusayabilirler. Bu sureci esin yonetecek. Seni sevdigini ve deger verdigini cok abartmadan onlara gostersin. Bi sekilde ailesini yumusatsin. Evet hata yapmissin ama suanda esinle direk problemin yoksa neden bosanasin. Sinirli demissin psikologa gitmeyi onerebilirsin. Bir de ailelerden gizli evlenmissiniz hamilesin falan gergin bi donemdesiniz belki siniri bundandir. Ama duzeltilmeyecek bir sey varsa bilemem tabi.Malesef bunlar gercek. Hemen tarih aldik ve bos saatte varmis zaten kucuk bir yerde yasoyorum. Cok pisman oldm donusum olsa dusunmezdim ama donusumde yok cocugum olacak. Suan isimde yok ama sukir ki meslegim var en azindan biraz sabredecegim ve meslegime geri donecegim bankaciyim. Allahim hep korkardm iste basima geldi sevdgm insanda zaten beni hic usanmadan bekledi diye senelercr o yuzden evlendim. Cok pismanim artik. Olmadi hamile oldgmu soylecegim ve bosanacagim bir sure sonra boyle buyuyle cinle yasayamam ben
Bizde gördük şimdi bizim için de mi geçerli ki!!Ay burda dua yazıyor ya. Her kim ki bu kağıdı göre Hızır a.s karada suda ona yetişe muradına ere falan yazıyor. O tanıdık da amma atmış. Osmanlı Türkçesi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?