EVDE BIR KAGIT BULDUM

4 gun icinde kavga edip, hamile oldugunu ogrenip evlendin mi? 4 gune evleniliyor mu? Neyse konun gercekse buyu olayina deyinmeden hata ustune hata yapmissin. Babanla kavga edip seni istemeyen aileye hem de haberleri bile olmadan kacarak gelin olmussun. Ne ailen ne esinin ailesi sana destek olmqdigi gibi esin de ilk olayda direk ailesinin yqninda olarak ilk kaypakligini yapmis. Yani ondan da destek bekleme. Kendine yazik etmissin Allah yardimcin olsun.

bir bizlerin hayatı monotondu zaten..

Malesef bunlar gercek. Hemen tarih aldik ve bos saatte varmis zaten kucuk bir yerde yasoyorum. Cok pisman oldm donusum olsa dusunmezdim ama donusumde yok cocugum olacak. Suan isimde yok ama sukir ki meslegim var en azindan biraz sabredecegim ve meslegime geri donecegim bankaciyim. Allahim hep korkardm iste basima geldi sevdgm insanda zaten beni hic usanmadan bekledi diye senelercr o yuzden evlendim. Cok pismanim artik. Olmadi hamile oldgmu soylecegim ve bosanacagim bir sure sonra boyle buyuyle cinle yasayamam ben

Yani konular yasak ama eğer o büyü ise çok kötü

madem kuran okuyan insansınız bu durumda ne yapılmalı siz söyleyin ve dahi gerekeni yapın..
Tesbih namazi kilio bol bol felak nas okudum. Tek korkum evlendjk diye daha fazla daha beter yapmalari ve esime sirayet etmesi. Cnku esim inanmiyor buyuye ve ona yormuyor kavgalarimizi col ufak seylerde sinirleniyor. Buna tek korkum

Tesbih namazi kilio bol bol felak nas okudum. Tek korkum evlendjk diye daha fazla daha beter yapmalari ve esime sirayet etmesi. Cnku esim inanmiyor buyuye ve ona yormuyor kavgalarimizi col ufak seylerde sinirleniyor. Buna tek korkum
çok ufak şeylere sinirleniyorsa demekki sinirli biri büyü ile alakalı değil eşiniz haklı..
iyi veya kötü amaçlı fark etmeksizin kağıda yazılmış tüm duaları, arapça yazıları çöpe atın eve öyle şeyler sokmayın. ara ara evinizi kontrol edin yine varsa yine çöpe atın. bu kadar basit..

Kımseye bıseyı ıspatlamaya kalkma gıt denıze falan at ya da sor bakalım nasıl yok etmen gerekıyorsa oyle yok et... Babanla da barıs dugunde yaptr catlasınlarda patlasınlar

Iste burada osmanlica arapca karisimi yazmis bende tecbid okudugumdan az cok biliyorum bunlari
Ay burda dua yazıyor ya. Her kim ki bu kağıdı göre Hızır a.s karada suda ona yetişe muradına ere falan gibi tonla iyi dilek yazıyor. O tanıdık da amma atmış. Osmanlı Türkçesi bu.
Hem ailesi evlendiğinizi bilmiyorsa neden size büyü yapsın? Çok saçma!

Yani esinin nasil biri oldugu onemli. Mutlu musun onunla? Eger mutluysan sirf bunlardan sebep bosanmana gerek yok bence. Hem sen yokken yaptiklarina gore belki gercekten senle alakali degildir. Yada evlendiginizi veya hamile oldugunuzu ogrenince yumusayabilirler. Bu sureci esin yonetecek. Seni sevdigini ve deger verdigini cok abartmadan onlara gostersin. Bi sekilde ailesini yumusatsin. Evet hata yapmissin ama suanda esinle direk problemin yoksa neden bosanasin. Sinirli demissin psikologa gitmeyi onerebilirsin. Bir de ailelerden gizli evlenmissiniz hamilesin falan gergin bi donemdesiniz belki siniri bundandir. Ama duzeltilmeyecek bir sey varsa bilemem tabi.

Bir de bazi arkadaslar bu dua buyu degil demis. Emin olmadan kimseye boyle bi suclama yapma. Hem cok buyuk vebal hem de eger esin ailesinin yapmayacagini biliyorsa daha simdiden ailesiyle problem cikaran durumuna dusersin. Hem de haksiz olarak. Belki gercekten duadir.

Ay burda dua yazıyor ya. Her kim ki bu kağıdı göre Hızır a.s karada suda ona yetişe muradına ere falan yazıyor. O tanıdık da amma atmış. Osmanlı Türkçesi bu.
Bizde gördük şimdi bizim için de mi geçerli ki!!
Böyle şeylerle cidden uğraşan var yaa Allah akıl versin onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…