evde bedavaya yapabileceğiniz hamilelik testleri bakın kızlar...

ecesunaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
122
3
46
Zonguldak
arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum şimdi yazacağım teslerin doğruluk payının ne kadar olduğunu bilmiyorum ben merak ettiğim için araştırdım evde yapabileceğimiz tesleri ve bulduklarımı sizlerlede paylaşmak istiyorum sizinde bildiğiniz başka yöntemler varsa paylaşırsanız sevinirim.
şimdi sırayla yazıyorum
1.idrarını desensiz cam bir bardağa alıyosun biraz bekliyosun tortular dibe çökerse hamilesin çökmezse değilsin.
2.idrarı bir daha kullanmayacağın bir kapta kaynatıyosun kahve gibi köpürürse hamilesin balon balom olursa değilsin.
3.sabah idrarını desensiz bir bardağa alıyosun pencerenin önünde güneşte 3 saat kadar bekletiyosun sigara dumanı gibi bulutlu bişey oluşuyo tabi buarada bir metre kadar uzatan bakarsan daha iyi görürsün.bu bulut bardağın üst tarafında ise hamilesin bardağın alt tarafında ise değilsin
4.birdaha kullanmayacağın bir kapta süt kaynatıyosun sonra içine aynı miktarda idrar koyup balkonda soğukta bir gece bekletiyosun süt kesilirse hamilesin kesilmezse değilsin
5.idrarı bir bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpermezse değilsin.
6.idrarını bir bardağa alıyosun içine çamaşır suyu döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.
7.süt le karpuzu karıştırıp içiyosun kusarsan hamile kusmazsan değilsin.
eskiden böyle yöntemlerle hamileliklerini anlarmış büyüklerimiz.benim bulduklarım bunlar sadece sizlerlede paylaşmak istedim.uygulayıp uygulamamak size kalmış.

Deneyen yapan varsa, doğruluğunu da paylaşabilir mi?

bardağa alıyosun 1 tatlı kaşığı kadar karbonat döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpermezse değilsin.
6.idrarını bir bardağa alıyosun içine çamaşır suyu döküyosun eğer köpürürse hamilesin köpürmezse değilsin.

ikisi de köpürmedi :27:

çok ilginç:))
deneme yapıcam birini

öne rengi hafif değişti sonrada soda gibi baloncuklar oluştu sonra aşırı keskin koku....(çamaşır suyu döktüm)
hamilemiyim yani.............
hamişlerden yapıp yazan olsa
salı normal test yapıcam

inanmıyorumm süperrrrrrrrrrr bişey buu yaa :D

inanma zaten arkadaşım hiçbirinin aslı yok...:)))

bi kere karbonat testi hamile olup olmadığınızı değil idrardaki karbondioksit miktarını ölçer ve ben iki aydır köpürüyorum haha çişimde karbondioksit birikmiş....:))))))

canlarım ben baştan söyledim doğruluk payı ne kadar bilemiyorum benim bunları toparladığım yerlerde evet doğru çıkıyor diyende olmuş hayır doğru çıkmıyor diyende olmuş.ilk gebeliğimde 3. maddeyi biliyodum denemiştim bende tutmuştu.deneyin hangilerinin doğru çıkıp çıkmadığını paylaşalım belki her ay defalarca 5 tl idrar testi almaktan kurtuluruz :)))):32:

canım bu eskiden mısırlı kadınların kullandığı yöntemlerden biriymiş.

karpuzla sütü karistirirsan her turlu kusarsin bence :)) hatta simdiden migdem bulandi sutu severim karpuzuda ama ikisini karistirmayi dusununce icmeden kusasim geldi:60::60:

ikisi de köpürmedi :27:

canım böle çıktı diye moralini bozma sakın sonuçta bunların tıbbi geçerliliği yok .burda amaç hem eğlenmek hem az olsa merakımızı giderebilmek adet günümüz geldiğinde kırmızı kart yemezsek zaten mecbur ya test alacaz yada kan tahlili yaptıracaz.işte ozaman kadarda meraktan çatlayıp günümüz bile gelmeden habire para verip idrar testi alacağımıza bunları deneriz işte fenamı :1:

:60
karpuzla sütü karistirirsan her turlu kusarsin bence :)) hatta simdiden migdem bulandi sutu severim karpuzuda ama ikisini karistirmayi dusununce icmeden kusasim geldi:60::60:

:60: :60: :60: canım walla benimde adetime bi kaç günüm kaldı istesem şimdi bile yaparım bu testi ama senin dediğin gibi daha denemeden fikri bile midemi bulandırmaya yetiyo zaten onun için deneyemiyorum ben kesi kusarım die aslında sen gibi ikisinide severim ama bir arada değil :37: :37: :37:

Back
X