Evde bebek güvenlik önlemleri

ahgul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
281
105
103
Yeni emeklemeye başlayan yada yürüyen bebekler için mutfak çekmece/ dolap TV kabloları prizleri vs gibi şeyler için evde kendinizin uyguladığı önlemler var mı. Ücretli almak istemiyorum işin doğrusu o tarz şeyleri

Bebum de ihtiyacım var benzer önerilere. Kojunuzu takipteyim.
Çekmeceler özellikle de mutfak çekmecesi için poşet çözümü buldum uzun çöp poşetleri var ya ilk iki katı onunla bağladım şimdilik . Zaten sık kullanmadığım şeyler var orada. Port mantodaki alt dolaplar için de kalın ip çözümü buldum ordada sık kullanılmayan şeyler var bağladım iple. İşe yaradı gibi bakalım

Tv duvara monta idi eşim onun prizleri icin karton kutu gibi yapmisti kenarlarini enli bantla bantlamisti (sokunce duvarda izi kaldi yalniz) fisi hic cekmiyorduk ufak bir bosluk kesti ordan biz kendimiz cikarip takabiliyorduk fisi

Cekmecelerde ise tehlikeli seyleri yukari kaldirdim bicak cam vs az kullandigim seyleri koydum cekmecelere ama aylarca karistirdi bazen parmagi sikisti sonra bantladim biraz rahatlamistim bantlari sokmeye basladi hala karistirma huyumuz bitmedi firsat buldugunda karistirip dokuyor

Back