- 21 Mart 2014
- 4.095
- 15.583
bende tam onu sorucaktim eger maya yoksa. maya olarak ne kullaniyorsunuz. Ben normal market yogurdundan yapiyorum tikvesli kaymakli yogurt mesela sonra mayami sakliyorum ikinci defa icin. Veya ayranla yapanida duydum ama sumuk gibi oluyor onlar bazen. Activia hic kullanmadim ama iyi olabilir dedigin gibi. Ama iste yabanci marka pek kullanmak istemiyorum, baska bir onerin var mi ?
bende tam onu sorucaktim eger maya yoksa. maya olarak ne kullaniyorsunuz. Ben normal market yogurdundan yapiyorum tikvesli kaymakli yogurt mesela sonra mayami sakliyorum ikinci defa icin. Veya ayranla yapanida duydum ama sumuk gibi oluyor onlar bazen. Activia hic kullanmadim ama iyi olabilir dedigin gibi. Ama iste yabanci marka pek kullanmak istemiyorum, baska bir onerin var mi ?
kendi y yogurduyla mayalayabilirsin madem baska yogurda guvenmekte gucluk cekiosun kendi yogurduna guven canm ozamn. benm activa kullanmamain sebebi ben yogurt yapana kadar kwndi yogurdum eksio. ve activa kucuk kucuk kaplarda ve her actigimda taze oldugu icin terci ediorum. bide benm bildigim foca yogurdu var ama o izmire mi mahsus bilmiiorum canm o cok yagli kaliteli bi yogurt pahalida . onun disinda yagli kaliteli bi yogurt olabilir . yediginde bile tadi cok farkli. ama activa uzamayan bi yogurt genede sen bilirsinbende tam onu sorucaktim eger maya yoksa. maya olarak ne kullaniyorsunuz. Ben normal market yogurdundan yapiyorum tikvesli kaymakli yogurt mesela sonra mayami sakliyorum ikinci defa icin. Veya ayranla yapanida duydum ama sumuk gibi oluyor onlar bazen. Activia hic kullanmadim ama iyi olabilir dedigin gibi. Ama iste yabanci marka pek kullanmak istemiyorum, baska bir onerin var mi ?