Evde akrepp çıkması!!

Boncukk_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
5
0
32
Merhaba öncelikle siteyi uzun zamandır takip ederim hatta geçmişte üyeliğim vardı.. Dün balkon duvarında akrep görmemle birlikte de bu hesabı açtım yazın da hamam böceği vardı bulunduğum sitede.. Bu arada ilaçlama da yapılıyor... Daha önce hiç akreple karşılaşan oldu mu ? Koyu kahverengi- siyahımsı bir şeydi arkadaşım müdahale etti fırçayla ama gider borusuna kaçtı hemen!! Bu aralar tekim ve tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum baya endişeliyim:KK43:(

Son düzenleme:
Yok artık ilk kez eve giren akrep duydu 🦂 ayyy çok korkunççç 😩😵‍💫😮‍💨 ilaçlama şirketler var araştırın ben duramazdım o evde 🙄😦

Küçükken evimiz de sürekli çıkardı hem de büyük siyah . Çok korkardık ya nasıl yaşamışız orda . Babam öldürürdü valla .Bahçeli bir evdi ve ilaçlama ile geçecek gibi değildi.

Merhaba öncelikle siteyi uzun zamandır takip ederim hatta geçmişte üyeliğim vardı.. Dün balkon duvarında akrep görmemle birlikte de bu hesabı açtım yazın da hamam böceği vardı bulunduğum sitede.. Bu arada ilaçlama da yapılıyor... Daha önce hiç akreple karşılaşan oldu mu ? Koyu kahverengi- siyahımsı bir şeydi arkadaşım müdahale etti fırçayla ama gider borusuna kaçtı hemen!! Bu aralar tekim ve tecrübeli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum baya endişeliyim:KK43:(
Gider borusuna kaçtığından eminsen tuz ruhu gibi etkin ilaçlar dök gidere..

Geçen yıl oturduğumuz bahçeli evde şömine vardı salonda. Gece otururken eşim sanki şömineden yere bir şey mi düştü dedi. Ben fark etmemiştim. Bir baktık şöminenin önünde kocaman simsiyah bir akrep. :ruh:

Eşim terliğiyle öldürdü. Ertesi güne kadar zor durdum. Hemen şömineyi kapattık. Evi ilaçladık. Ama uzun süre diken üstünde durdum. Çok korkarım yılandan, akrepten. Bir de bir kaç kez evde çıyan görmüştüm. O, akrep kadar korkunç değil ama huzur kaçırmaya yetiyor. :bicak:

Bahçenin etrafına kükürt dökmüştüm sonra, yılan ve fare için etkili ama akrebe etkili mi bilemem. Bahçeli evlerde börtü böcek sıkıntısı var maalesef. Ara ara hep ilaçlayıp, giderleri kapattık.

gidere hemen su dökün sıcağa gelir . sarı olanlar daha zehirlidir ama hepsi çok korkutucu .

Akrepler tek gezmezmiş mutlaka birini gördüysen diğeri de varmış, arkadaşım TOKİ de oturuyordu görmüş öldürmüş sonra 2. Sini de tuvalette görüp öldürmüş, yani 2 akrep var 😔 umarım kurtulursunuz bir şekilde

Benim de başıma gelmişti Sarıyer tarafında yaşıyorken. Apartman dairesinde olur mu diye şaşırmıştım ama oluyor. Kesinlikle çift geziyorlar. İlkini öldürdükten birkaç gün sonra bir tane daha çıkmıştı çünkü. Evi ilaçlatın hemen.

Beyoğlu’nun göbeğinde evimde akrep gördüm. Üstelik bahçe katı falan değildi, bildiğiniz apartman dairesi. Sanırım patates poşetinden gelmişti, çünkü alışveriş yapmıştık ve patates poşeti yerdeydi. Neyse ki öldürdük de kurtulduk.

X