E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
ben iki gün önce 1. aşamaya uyumlandım. masterım toksinler atıldığı için yaşayabileceğimiz şeylerden bahsetmişti, hiçbirini yaşamadım. uyumlamadan hemen sonra reikiyi kullanabilecedğimizi de söylemişti. Eve gelip kendime reiki uyguladım. Herhangi bişey hissetmedim. Ertesi gün kan aldırdım, acıyan koluma uyguladım. Acıında bi azalma göremedim. Daha gözle görülür olması için cep telefonumun bitmiş bataryasına uyguladım, yine bişey olmadı.
Artık evcilik oynadığım hissine kapıldım. ya ben beceremiyorum, ya ya bişeyleri eksik yapıyorum ya da acaba acele mi ediyorum? Sorularıma cevap bulamazsam bırakıcam ve bu deneyim de unutulup gidecek. Ne yapmalıyım ikna olmak için? Tecrübesi olanların bana bi yol göstereceğinden eminim..
Artık evcilik oynadığım hissine kapıldım. ya ben beceremiyorum, ya ya bişeyleri eksik yapıyorum ya da acaba acele mi ediyorum? Sorularıma cevap bulamazsam bırakıcam ve bu deneyim de unutulup gidecek. Ne yapmalıyım ikna olmak için? Tecrübesi olanların bana bi yol göstereceğinden eminim..