Evcilik oynadm hissine kaplyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ben iki gün önce 1. aşamaya uyumlandım. masterım toksinler atıldığı için yaşayabileceğimiz şeylerden bahsetmişti, hiçbirini yaşamadım. uyumlamadan hemen sonra reikiyi kullanabilecedğimizi de söylemişti. Eve gelip kendime reiki uyguladım. Herhangi bişey hissetmedim. Ertesi gün kan aldırdım, acıyan koluma uyguladım. Acıında bi azalma göremedim. Daha gözle görülür olması için cep telefonumun bitmiş bataryasına uyguladım, yine bişey olmadı.
Artık evcilik oynadığım hissine kapıldım. ya ben beceremiyorum, ya ya bişeyleri eksik yapıyorum ya da acaba acele mi ediyorum? Sorularıma cevap bulamazsam bırakıcam ve bu deneyim de unutulup gidecek. Ne yapmalıyım ikna olmak için? Tecrübesi olanların bana bi yol göstereceğinden eminim..

bu sitede kimse mesajlara cevap yazmıyo anlaşılan..

Alla alla cok cahilmişim ya!!!
Dönüp dönüp okudum ama bişi anlayamadım.
Gelecek yorumları merakla bekliyorum.:uhm:

bunlar ne içindi?
CADIARZU
bebek olması içinmi?
yoga falanmı?

mERHABALAR Tugby
Oncelıkle buna bır deney olarak bakmamanı onerırım. Bır dıgerı ıse egıtmenının dedıgı gıbı 21 gun bedenın Usuı reıkı enerjısıne alısması ve bedenındekı - enerjılerı temızlemesıne ızın vermen gerekıyor. Bu surecte yapmamaya calısman gereken en onemlı sey ıse enerjıyı sorgulamaman yanı acaba enerjıyı dogrumu kullanıyorum, agrım ıcın reıkı verdım eee nıye hala gecmedı gıbı dusuncelerde bulunmamanı onerebılırım.
Ve mumkunse tel. sarjı doldurma gıbı gereksız seyler yapmamaya calıs.Egıtmenınde sana demıs olması gerekıyor ama ben hatırlatmak ısterım ınısıye ( kanal gorevıne acıldıktan sonrakı ) olduktan sonrakı ılk 21 gun kendınden baska elle temas (fızıksel temas) bulunabılecegım seylere enerjı vermemeye ozen goster bununda nedenı once Usuı reıkı enerjısının bedene alısmasıdır.
son olarak 21 gun boyunca kesıntısız olarak usuı reıkı enerjısını sana soylenen bolgelerı kullanarak kendıne uygulaman olacaktır. Her reıkı uygulamasından sonrada oda sıcaklıgında su ıcmen enerjı akıskanlıgını ve gerıde kalan- enerjılerı temızlemede yardımcı olacaktır. baska soruların olursa seve seve yanıtlamaya calısırım
Sevgıler

tugby selam,
bende 15gun oncesınde reiki ye inisiye oldum, hergun belırlı saatlerde reiki yapmaya calısyorum, şuanda irem hanımın dedıgı gibi bızler alısma devresındeyız. hem neden enerjıyı kısıtlama geregı duyuyorsunku, oncelıkle kendıne bu enerjıyı vermelısın, once hıssetmelısın, telefonun sarjı vs gıı durumlara ben pek ınanamıyorum.
kendıme reiki uygulamak okadar hosuma gidiyorki, bu benım ıcın yalnızca kendım ıcın yaptıgım tek sey, kendımi önemsediğim sevdiğime dair belkide tek gösterge..
ben reikinin enerjisinin en azından suanda somut seylerle kanıtlamak pesinde değilim, en azından sımdlık:)..
bu enerjı okadar iyi niyetli bir enerjiki..
umarım bunu kalıplara koyarak sınırlandırmazsın, önemli olan niyetimiz..
sende inisiye olduguna göre bu nıyete sahıpsın, bu dusunsene harika birsey..
değerlendir derim, degerlendirelim derim:)

sevgilerimle..

irem merhaba okuduğum yorumlar bu konuya hakim olduğunu düşündürdü eğitimi nerden aldın /alıyorsun izmir de kimden eğitim alınır biliyor musun ?
reiki ye çok ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
cevap yazarsan memmun olurum .
şimdiden teşekkürler

irem merhaba okuduğum yorumlar bu konuya hakim olduğunu düşündürdü eğitimi nerden aldın /alıyorsun izmir de kimden eğitim alınır biliyor musun ?
reiki ye çok ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
cevap yazarsan memmun olurum .
şimdiden teşekkürler

Merhabalar, ilk usuı reıkı egıtımımı yurt dısında daha sonra egıtmenlıgımı turkıyede ıstanbulda Yesım hanımdan aldım. Yaklasık 13 senedır reıkı enerjısını uyguluyorum :) ve cok memnunum.
Izmırde egıtım ıcın guvenerek yonlendırebılecegım kısı tanımıyorum ama ufak bır arastırma yapabılırım .
Sevgiler

Bu reiki yoga falan çok fasarya konular geliyor,gülünç yani...
Bırakın beni cahil kalayım......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

reiki tek başına aslında benim fikrimce yapılacak bişey değil.bu işi ciddi yapan insanlar var ve ders veriyorlar.saffa saffa da ilerliyorsunuz.biraz maddi anlamda pahalı bir uğraş.ama netten araştırın bu işi meslek edinenler var.benimde çevremde başyalan bikaç arkadaşım olmuştu.onların söylemiyle faydasını görmüşler.

reiki tek başına aslında benim fikrimce yapılacak bişey değil.bu işi ciddi yapan insanlar var ve ders veriyorlar.saffa saffa da ilerliyorsunuz.biraz maddi anlamda pahalı bir uğraş.ama netten araştırın bu işi meslek edinenler var.benimde çevremde başyalan bikaç arkadaşım olmuştu.onların söylemiyle faydasını görmüşler.

parababası sosyete hatunlarının işi yani....

Madem inanmıyorsunuz bakmayın geçin o zaman, tek tek ben inanmıyorum diye yorum yapmanın manası ne bende onu anlamıyorum.ınanmıyorsanız bu başlıklara bile girmeniz saçma.

Back