Evani Mobilya' da Sıfır Müşteri Memnuniyeti

Amonra

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
13.347
317
Arkadaşlar canım çok sıkkın başlıktan da belli olduğu üzere evani mobilyayla ilgili bi sıkıntım var. aynı sıkıntıya siz de düşmeyin diye uyarıyorum. çünkü müşteri memnuniyeti sıfır ve bi muhatap bulamıyosunuz karşınızda bi sorun olduğunda.

bundan yaklaşık 10 ay kadar bütün mobilyalarımı masko da evani mağazasından aldım. ve bi kaç gün önce komşum saolsun koltuğuma sigarasını düşürdü ve yaktı. zaten çabuk yanan süet deri karışımı bi kumaşı var velhasıl yanan yer baya göz önünde olunca ben de mağazayı arayarak yeni kılıf diktirmek istediğimi söyledim. defalrca başlarından savdılar. hatta kaba ve küstah şekilde sen de yakmasaydın koltuğu biz napalım cevabını bile aldım.

baktım olmayacak genel merkezini aradım oradan sizi yarın sabah yani bugün yetkili kişi arayacak sorunuzla ilgilenecek dendi. bu sabah beni mağazalardan sorumlu olduğunu söyleyen bi terbiyesiz aradı ve ne 10 kere mağazayı arayıp duruyosun anlamıyosun belki de sözleşmemiz bitti o firmayla ürün yok belki dedi. dedim ki 2 yıl garanti verdiğiniz ürünün arkasında durmak zorundasınız kullanıcı hatası dahi olsa bu ürünü temin etmeme yardım etmeniz gerekiyo. adam açtı ağzını yumdu gözünü anlamak mı istemiyosun sen falan dedim benle senlei benli konuşmazsınız saygınızı koruyun bu ne rezillik böyle. sen git kocan gelsin basmıyo senin kafan diyip suratıma kapattı telefonu.

o saatten beri genel müdürlerine ulaşmaya çalışıyorum mail atıyorum ama yok dışarda, şehir dışında toplantı da gibi farklı cevaplar alıyorum. yani ticaret ahlakı ve müşteri memnuniyeti sıfır olan daha kötüsü bi bayanla nasıl konuşması gerektiğini bilmekten insanlarla dolu. bu şubelerinde de genel merkezlerinde de böyle. aman aman siz olun uzak durun böyle bir firma görmedim. aldığınız ürüne bişey olduğunda kimse muhatabınız değil satana parayı alana kadar işleri sonrası sıfır.

aman allahım inanamadım kusum okuyunca , bırakma peşini derim valla şikayet edebildigin kadar et heryere

Geçmiş olsun gerçekten çok büyük bir ayıp bu yaptıkları

her yere şikayet ediyorum. şikayet sitelerine falan ama adamlar sanki feriştah takmıyolar kimseyi çatlicam sinirimden. kocama desem iş yeri de yakın gider. buyur beni istemişsin diye. bu sefer buyur burdan yak.

teşekkür ederim bu sitelere de aynı şikayet metnimi yollicam taktım bu işe

Merhaba,

Öncelikle başınıza gelenler için üzüldüm. Şıkayete bulunmakta haklısınız fakat lütfen sizi ve bizi zor durumda bırakacak kelime/kelimeler kullanmadan açıklama yaparsanız seviniriz.
Tekrar geçmiş olsun.

iş değişir söylersen bende mobilyaları aldıgımda siyah deri yerine kahve deri istedim 3 ay önceden söyledik eve yerleştirmeden 2 hafta önce söyleyin gnderelim dediler 3 hafta önce söyledik ve biliomusun 3 defa gelip gelip gitti mobilyalar istedigim aldıgımız mobilya deil baska seyler gelio arıoruz acan yok bide taaa gebzede gidemiyoruzda gitti geldi gitti geldi en sonunda istedigim mobilyanın kuması aynı derisi siyah geldi masamın sandalyeleri krem deil siyah geldi ve dugune 3 gun vardı ugrasamadık buda guzelmiş dedik kaldı bide affedin beni die adam ayakkabılık gndermiş dediğin gibi parayı alınca umursayan yok

iş değişir söylersen bende mobilyaları aldıgımda siyah deri yerine kahve deri istedim 3 ay önceden söyledik eve yerleştirmeden 2 hafta önce söyleyin gnderelim dediler 3 hafta önce söyledik ve biliomusun 3 defa gelip gelip gitti mobilyalar istedigim aldıgımız mobilya deil baska seyler gelio arıoruz acan yok bide taaa gebzede gidemiyoruzda gitti geldi gitti geldi en sonunda istedigim mobilyanın kuması aynı derisi siyah geldi masamın sandalyeleri krem deil siyah geldi ve dugune 3 gun vardı ugrasamadık buda guzelmiş dedik kaldı bide affedin beni die adam ayakkabılık gndermiş dediğin gibi parayı alınca umursayan yok

malesef öyle ya paramla bi kılıf istiyorum atla deve değil yani. yaptıklarına bak

Merhaba,

Öncelikle başınıza gelenler için üzüldüm. Şİkayete bulunmakta haklısınız fakat lütfen sizi ve bizi zor durumda bırakacak kelime/kelimeler kullanmadan açıklama yaparsanız seviniriz.
Tekrar geçmiş olsun.

teşekkür ederim. dikkat ederim.

işin kötüsü adamlar kimseden korkmaya kime istersen şikayet et diyo. çünkü denetleme mekanizması diye bişey yok firmaları.

ayy ne fena yaaa..
kime istersen şikayet et haa..
belkide senin şikayet etme olasılığına karşın böle biş diolarsa..
yada bi dgr ihtimal doğru bu söledikleri ki buda fena biş yani..
işte bişi alıcamız zaman sdc firmanın ismine bakıoruz..
oysaki müşteri memnuniyeti nekadar önemli bişi...

artık döşemeci arıyorum o kumaştan bulup döşemeciye yaptırcam napim

Böyle bi durumda mahkeme bile açılabilir tüketici heyeti kanalı ile tel konuşmalarına varana kadar hepsi çıkabilir bence. Hiç birşey yapamadım toplarım sülalemi o geri geri konuşan adamın mağazasına gider kocama dedittiririm buyur karımla bi problemin mi var çözelim deditiririm. yanında da giderim ben de . bazı durumlar yasal yollarla çözülemiyor çünkü muhattap bulunamıyor maalesef.

Böyle bi durumda mahkeme bile açılabilir tüketici heyeti kanalı ile tel konuşmalarına varana kadar hepsi çıkabilir bence. Hiç birşey yapamadım toplarım sülalemi o geri geri konuşan adamın mağazasına gider kocama dedittiririm buyur karımla bi problemin mi var çözelim deditiririm. yanında da giderim ben de . bazı durumlar yasal yollarla çözülemiyor çünkü muhattap bulunamıyor maalesef.

işi bu boyuta getirmek o seviyesizlerle bu şekilde yüz göz olmak da istemiyorum. tüketici haklarına ve şikayet sitelerine başvurdum. genel müdürlükte bi muhatap bulamadım beklemedeyim

X