ev. .

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.308
1.268
Bu aralar boyuna konu açıyorum kusura bakmayın. Şimdi nisanlimla bi evimiz oldu çok şükür bu ev memlekette tatilde gelip kalmamız için. Yeni inşaat ama. Fayans dolap parke fln yapılacak. Bende çok abartiya kaçmadan uyumlu bir şekilde secmek istiyorum bu şeyleri. Ama çok bir bilgi sahibi değilim çokta anlamıyorum. Size aklıma takılan şeyleri sorayım : mutfağa fayans mi sizce parke mi ? Yatak odası için toz pembe açık pembe gibi bir pembe düşünüyorum uyar mı? Uymazsa seçenekler neler olabilir? Diğer odalara hangi rengi kullanabilirim ? Her o da aynı renk olmak zorunda değil aynı da olsa ben odaların aydınlık olmasına önem veriyorum. Parke rengi nasol olabilir? Açık tonları seviyorum ama kıl fln çok belli oluyor gibi geldi bana. Lütfen yardım edin. Kk'nin zevkli hatunları :KK200:

Zaten yazdan yaza gidecekmişsiniz çok dert etmeyin.
Mutfak için su geçirmez parke kullanın mutfak için açık renk uygun olur.
Odanız için pudra pembe güzel, diğer odalara da şampanya, bej, lila tarzı boyayabilirsiniz açık renk istiyorsanız.

parke seçerken çok açık renk seçmemeye özen göster kıl çok belli oluyor çünkü mutfak su geçirmez parke oda renlerini katalogdan seçebilirsin envai çeşit var beğenmemen mümkün değil hayırlı olsun güle güle oturun :kahve:

Mutfakta kesinlikle parke öneririm. Parke rengi açık olmasın. Ben beğenip yaptırdım çok pişmanım, kıl falan dökülmüşşse çok belli oluyor. Yatak odası için pembe tonlar bence uygun. Diğer odalar için açık tonlarda olmak şartıyla mavi ve gri renkler uygun olabilir. Nacizane fikrim...

Zaten yazdan yaza gidecekmişsiniz çok dert etmeyin.
Mutfak için su geçirmez parke kullanın mutfak için açık renk uygun olur.
Odanız için pudra pembe güzel, diğer odalara da şampanya, bej, lila tarzı boyayabilirsiniz açık renk istiyorsanız.
Çok takmıyorum zaten. İşte bir kere olunca güzel olsun diyorum :) bende pudra pembeyi uygun gördüm seviyorum o rengi. Diğer renklere de göz atayım. Teşekkürler bu arada meggie :)

Mutfakta kesinlikle parke öneririm. Parke rengi açık olmasın. Ben beğenip yaptırdım çok pişmanım, kıl falan dökülmüşşse çok belli oluyor. Yatak odası için pembe tonlar bence uygun. Diğer odalar için açık tonlarda olmak şartıyla mavi ve gri renkler uygun olabilir. Nacizane fikrim...
Bende açık olmasını o yüzden istemiyorum. Çok fena olıyım en ufak kıl toz bile :) teşekkür ederim

Kesinlikle parke öneriyorum, su geçirmeyen açık renkli bir parke mutfak için çok iyi olabilir. Bizim mutfağımızın yerleri malesef beyaz fayans ve her hafta temizlik yapılır dip köşe, 1 saat sonra yerler kararmış olur. Nasıl oluyor bilmiyoruz ama bu fayanslar bi anda kirleniyor çekilir dert değil

Kesinlikle parke öneriyorum, su geçirmeyen açık renkli bir parke mutfak için çok iyi olabilir. Bizim mutfağımızın yerleri malesef beyaz fayans ve her hafta temizlik yapılır dip köşe, 1 saat sonra yerler kararmış olur. Nasıl oluyor bilmiyoruz ama bu fayanslar bi anda kirleniyor çekilir dert değil

bızım eski ev ara kat asagıda, kapıdan da araba cok gecıyor ondan olabilir ev de iki yönlü arkası da açık olunca ordan gıren ruzgar dıger taraftan cıkasıya mutfak da ev de kapkara oluyordu, sızın de bu yuzden olabilir.
ama fayans gercekten ktöü mü bunu ogrendıgım ıyı oldu.
açık renk parke de olmayacak :) harıkasınız kızlar

bızım eski ev ara kat asagıda, kapıdan da araba cok gecıyor ondan olabilir ev de iki yönlü arkası da açık olunca ordan gıren ruzgar dıger taraftan cıkasıya mutfak da ev de kapkara oluyordu, sızın de bu yuzden olabilir.
ama fayans gercekten ktöü mü bunu ogrendıgım ıyı oldu.
açık renk parke de olmayacak :) harıkasınız kızlar

Yok valla bizim evin önünden ya da arkasından araba falan geçmiyor, öyle pislik toz falan girebilecek yer yok. Komple fayanslar pisletiyor resmeen

Valla hiç yol bile yok yani gerçekten. Pislenebilme ihtimali yok. Terliğinizin altına yapışan tozla o fayansa bastığınız an çamur oluyo resmen
Of of ooff, fayansa son kampanyası başlatılmalı. Demek ondan her taraf pis pis oluyor sürekli silip süpürmek zorunda kalıyoruz halbuki ser üstüne bir selflor ne kadar ki tüm ev 700 olsun 1000 olsun, oh rahatına bak sonra.
wallaha fayans kadar kötüsü yokmuş ben yola yakın olmaya arabalara bağlıyordum, değilmiş, bunu ogrendıgım ıyı oldu artık yüzünü görmek ıstemıyorum fayansın, şaka degıl.

X