o evde biz değil siz yaşayacaksınız.Cok istekli olmasamda evimiz oluyo esimin ailesinin yaninda uc katli evin ucumcu kati benim ikinciso kaynimin en alt kat kaynanamin... Konuyu ev doseecez diye acmak istedimm yeni sifir tertemiz bir evv ama laminant camlar mutfak antree hersey yeni olacak uc yila girecek bir evliligim var esyalarim yesyeni henuz mobilyalarim country.. mutfak dolabi yaptiracam arkadaslarr yine country modeli kirik beyaz dusunuyorumm ama tezhahi gozume kestiremedim henuz cikip bakmadik internetten arastirma yapiylrumm beyas tonlarindusunuyorum fakat tezgaj arasi tasin modeline karar veremedimm sade beyaz taslar var bide etnik desen varr siz hangisi daha uyar bilemedimm koyacam fotosunuu onerilerinizi bekliyorumm ..en alttaki dolab gibi planimmda arasindaki dusundugum beyaz tas tamda o..ama etnik desenlerde beni al diyo...
Vay arkadaş kim ne yaşasa Bir Derdim Var'a (!) konu açmaya koşuyor.
Evin mutfağını bilemem de evin alt katları baya sıkıntılı.
Vay arkadaş kim ne yaşasa Bir Derdim Var'a (!) konu açmaya koşuyor.
Evin mutfağını bilemem de evin alt katları baya sıkıntılı.
En alttaki sırf beyaz olan
Önceki konunuza baktım şimdi. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım. Ben 2. mutfağı beğendim.Guldurdunn benii sinirden guluuyorum ama .. ama dogru diyosunn..
O tuğla gibi seramikler kazulet gibi duruyor.
Hiç bir zerafeti yok bana göre. Sanayi tipi mutfaklara yada restoranlara falan üretilmeli bence..
Benim paylaştığım İlk resimdekiler fena değil bence.
İlla beyaz dörtgen olsun diyorsanız da ikinci resim.
Etnik desen işine hiç girmeyin, hem desenin hem rengin modası bugün var yarın yok.
Eki Görüntüle 2166092
Eki Görüntüle 2166093
Katılıyorum.
Ben de evi değiştiriyorum ufak ufak, mutfak için birkaç araştırım oldu ve örnekte seçtiğiniz desenleri görüp çok beğendim. Yazık günah dedim ya, şimdi beğendim bunları, seramiği nasıl söktüreyim derken yapışkanlı folyoları keşfettim. Tavsiyem, modası hiç geçmeyecek düz ve kibar bir mutfak yaptırıp, sıkılınca üzerini folyolarla dilediğiniz desene renge modele kaplamanız. Baştan desenli seçmenize gerek yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?