Ev yapimi tarhana kilosu 13 ytl.

BenDerin

Allah'ım şükürler olsun. Eski nick DERİNNN
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.968
53
42
cokacimcoook
Bir akrabam köyde tarhana yapıyor. sebzeleri bahçesinde yetiştirip, bütün katkıları doğal olan tarhana yapıyor. kendisi çok temiz ve el tadı çok harika birisi. Biraz fazla yapmış bu yıl satıp eve katkıda bulunmak istiyor. Almak isteyenlere bendende bir yardım kargo indirimli olarak gidecektir. gamyoncuiremsu Apartmandaki komşularım aldılar çok beğendiler. :nazar: Kilosu: 13 ytl

Son düzenleme:
Arkadaşlar Derya yengem tarhananın kilosu 10. ytl indirdi.
9 kilo kalmış elinde......

Kızlar 2 kilo tarhana kalmış elinde almak isteyen varsa kargo konusunda yardımcı olurum.

canım baharatlı mı peki tarhanası? ben çok severim, oğlum da seviyor. kaliteli tarhana arıyorum ne zamandır...

Kızlar yengem 3-5 kilo daha satabileceğini söyledi.

arkadaşım bu sezon yine aynı fiyattan olursa ve acılı ve çok baharatlı değilse 3-5 kilo almayı düşünüyorum yaza ok

Almak isteyen olursa 3 kilo kaldı. tadı çok güzel ve kesinlikle tertemiz. dolabınıza koyun yılalrca bozulmaz.

Son düzenleme:
Tarhana yeni yapılmış tekrardan almak isteyen varsa duyurulur tadı kesinlikle mükemmel. pişman olmazsınız....

13 tl ama çok memnun kalacaksınız tadı harika. apartmandaki komşular ve geçen yıl satın alanlar tekrar istediği için bu sene tekrar yaptı. hijyenden ve tazeliğinden emin olabilirsiniz.

X