• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ev yapımı oyun halımız

bucart

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
1.116
15
118
Merhaba ,

Oğlum için yaptığım oyun halısı...

Malzemeler ,

90*90 minder (yünden yorgancıda diktirdim)
2 metreden 6 tane elektrik borusu
ortası açık silindir köpük 2mt 2adet (kalorifer tesisatçılarında bulabilirsiniz)
oyuncaklar

elektik borularının 3 tanesini birleştirip silindir köpükten geçirdim minderin kenarındaki iplere bağladım...

$DSC06322.webp

çok yeteneklisiniz maşallah çok beğendim bebeğiniz sağlıkla ooynasın

Merhaba ,

Oğlum için yaptığım oyun halısı...

Malzemeler ,

90*90 minder (yünden yorgancıda diktirdim)
2 metreden 6 tane elektrik borusu
ortası açık silindir köpük 2mt 2adet (kalorifer tesisatçılarında bulabilirsiniz)
oyuncaklar

elektik borularının 3 tanesini birleştirip silindir köpükten geçirdim minderin kenarındaki iplere bağladım...

Eki Görüntüle 585008
harıka olmus daha ucuza mal olmustur yapabılırmıyım acaba

çok güzelde ben şunu merak ettim o boruların yerinden çıkıp çocuğa zarar verme durumu olurmu acaba aman güvenli olup olmadığından iyice emin olun

tşk ederim kızlar cok basit yapabilirsiniz ayrıca boruların malz cok hafif ve üstte köpük olduğu için düşse bile zarar vermez ama 5 noktadan baglı oldugu için düşmeyeceğini düşünüyorum

Bayildim bende almak istiyorum oyun halisi ama maddi sikintilardan dolayi alamadim .. ama bu cok guzel .. el emegi ve bebegin gelisimi anne olmak bole bidi demek ... maliyetini ogrene bilirmiyim ?

Bayildim bende almak istiyorum oyun halisi ama maddi sikintilardan dolayi alamadim .. ama bu cok guzel .. el emegi ve bebegin gelisimi anne olmak bole bidi demek ... maliyetini ogrene bilirmiyim ?

minderi ve nevresimi 30 tl tuttu ama kayınvalidem kendi yünlerinden yapmak istedi sıcak tutsun diye ... dAHA uygunA mal edilebilir.. üstündeki borular 3 lira silindir köpükler ise 1,5 lira oyuncaklar tabi zevke ve maddiyata gore istenilen oyuncaklar takılabilir .. bnm oyuncaklar 30 lira tuttu .evdeki ayıcıkları da değerlendirdim :)

buarada iyikide para verip almamışım oğlumu tanıdığım için yapmaya karar verdim.. 5 dk oyalanmıo içinde belki bıraz daha buyudugunde ilgisini çeker...

çok şirin düşünmen yeter güle güle kullansın oğluşun.bende bir ara düşündüm almayı ama kararsızım benimkide 28 ağustos doğumlu ilgisini çeker mi bilemedim.

nasılyapıosunuz ya bana detaylı analtırmısnız malzemeler ve nasıl birde o boruları nasıl mindere monte eddonuz

nasılyapıosunuz ya bana detaylı analtırmısnız malzemeler ve nasıl birde o boruları nasıl mindere monte eddonuz

yorgancıya ölçülerini verip yünden minder diktirdim .4 köşeden çıkan kurdele gibi iipler olsun dedim. ektik borularının 3 tanesini birleştirip silindir köpükten geçirdim minderin kenarındaki iplere bağladım...

Son düzenleme:
çok şirin düşünmen yeter güle güle kullansın oğluşun.bende bir ara düşündüm almayı ama kararsızım benimkide 28 ağustos doğumlu ilgisini çeker mi bilemedim.

tşk ederim bnmki de 31 ağust. günde 10 dk oyalanıo minderde buyudukçe daha çok ilgilenir die umut ediyorum :)

Back