Tarayıcıyı değiştir fotoları kırınca kalite bozulurAğlıyıciim. Fotoların boyutlarını küçültüyordum galeriden ki açtığım konunun sayfası yenilendi ve yazıların çoğu gittitekrardan kopyalayacağım. Resmen assolist oldum
Doğranmış ıspanakta iyi oluyor
Çökelek, tulum, lor, kaşar, peynir bunları da buzluğa koyarım. Evde hazır oluyor. Hatta tereyağını fazla olursa koyarım.Bizde ne bulduysak koymuşuz dolaba ayıklanmış nar da koyuyorum aşure yapınca iyi oluyor
Evet bak o da mantıklı ay bir sürü iş çıktı başımaBuzluğa koyacak kabın varsa neden olmasın
Çorba için mesela havuç, patates küp küp doğrayıp buzluğa atabilirsin. Ya da rendele o tarz çorbalar da kullanırsın.
Ya kavanoz olayına hiç girmedim bu zamana kadar patlıyor falan da düzgün yapılmazsa korkuyorum ondan, kv de domates sosu falan getiriyor kavanozla tek ilişkim buWunderLost sulu çorbaları, özellikle mercimek çorbasını fazla yapınca ocağı söndürmeden menemen usulü kavanoza koyuyorum. Öyle de yapabilirsin.
Örnek ver limonum ben de koyayım ona göreBen bazı çorbaları koyuyorum
Kız benim buzluk bu sene annem yok ya bomboş. Yiyecek yemek bulamadım bugün dedim artik şu hamarat becerikli hatunlara sorayım onlar bilirBizde sadece börek, pide, lahmacun var. Yazıklağr olsun.
Ben alt tarafa zeytinyağının içine koyardım.Siz de bilirsiniz de ayıklanmış sarımsak da var küçük kavanozlar koymuştum.
Soğan kavur kavanoza koy dolabın alt katında iki, üç hafta hiçbir şey olmuyor.Evet bak o da mantıklı ay bir sürü iş çıktı başıma
Ya kavanoz olayına hiç girmedim bu zamana kadar patlıyor falan da düzgün yapılmazsa korkuyorum ondan, kv de domates sosu falan getiriyor kavanozla tek ilişkim bu
Örnek ver limonum ben de koyayım ona göre
Kız benim buzluk bu sene annem yok ya bomboş. Yiyecek yemek bulamadım bugün dedim artik şu hamarat becerikli hatunlara sorayım onlar bilir
Peynir buzluğa koyunca beğenmedim ben. Ufalanıyor, çökelek gibi oluyorÇökelek, tulum, lor, kaşar, peynir bunları da buzluğa koyarım. Evde hazır oluyor. Hatta tereyağını fazla olursa koyarım.
Bunu denicem mutlaka çok iyiTavuk döner yapıyorum. Oda çok iyi oluyor. Porsiyonlayıp streçliyorum. Az boşlayınca dilim dilim kesip tavada çeviriyorum. Yanına pilav olur lavaşla dürüm olur harika kurtarıcıEki Görüntüle 3307285
Ben hep dolaba ayarım sarımsaklarıSiz de bilirsiniz de ayıklanmış sarımsak da var küçük kavanozlar koymuştum.
3 4 yıldır böyle yapıyorum. Acil bir işim olsa yemek yapamasam bir tane çıkarıyorum yemek hazır yanına salata içecek bitti gittiBunu denicem mutlaka çok iyi
File marketlerde direkt küçük bi kutuyla ayıklanmış şekilde satılıyor 18 tl ye varsa bulunduğun yerde tavsiye ederim :)Siz de bilirsiniz de ayıklanmış sarımsak da var küçük kavanozlar koymuştum.
Tereyağ 30 kilo kadar var kendi hayvancılık yaptığım zamanlardan koyduydum ailem gönderiyor oradan harcamadım o yüzdenÇökelek, tulum, lor, kaşar, peynir bunları da buzluğa koyarım. Evde hazır oluyor. Hatta tereyağını fazla olursa koyarım.
Valla çok iyi sen işin ustası olmuşsun :) sayfandada görüyorum baya iyisin3 4 yıldır böyle yapıyorum. Acil bir işim olsa yemek yapamasam bir tane çıkarıyorum yemek hazır yanına salata içecek bitti gitti
Banada öyle geldi kız
Çok teşekkür ederim canımValla çok iyi sen işin ustası olmuşsun :) sayfandada görüyorum baya iyisin