Eti denedim ama tavuğu hiç bilmiyorumAcaba tavuk sote için kavurup konulur mu, geçen gün aklıma geldi, sağlık açısından zararı olur mu?
Geçen günlerde misafir gelecek diye revani yapmıştım, gelemediler, netten baktım koyan varmış, ben de koydum. Daha sonrasında komşular gelmişti, çayın yanına koydum, çok beğendiler, bozulma olmamıştı.
Aynen çok iyi oluyor ben bazı yemeklerde kullanıyorum çok pratik oluyo :)Biber doğrayıp koyma olayı da iyiymiş bak teşekkür ederim
Buzluğa koyacak kabın varsa neden olmasınTamam karnıyarık ve fasulye yaptığım gün fazladan yapıp buzluğa koyayım o zaman ya çok iyi olur bana da
Çorba konuyor mu
Ben bazı çorbaları koyuyorumTamam karnıyarık ve fasulye yaptığım gün fazladan yapıp buzluğa koyayım o zaman ya çok iyi olur bana da
Çorba konuyor mu
Bunu denemedim ama çoğu yemeği böyle yapan çokWunderLost sulu çorbaları, özellikle mercimek çorbasını fazla yapınca ocağı söndürmeden menemen usulü kavanoza koyuyorum. Öyle de yapabilirsin.
Siz bi beni koymamışsınız buzluğa kuşum.Revani bile koyduğum olmuştur.
Yoğurt, sıvı yağ, sarımsak rendesi, toz kırmızı biber, 1 yemek kaşığı salça, kekik, pul biber tuz.Tamam inşallah onu da yapayım kızım sever belkiterbiyesi nasıl oluyor özel bir önerin var mı
Sende koyacaksın bundan sonra. 2 çocuklusunSiz bi beni koymamışsınız buzluğa kuşum.
Evet sıcak olacak, ocağın altını söndürmeden, menemen gibi. Ben kuru fasulye bile koymuştum böyle.Bunu denemedim ama çoğu yemeği böyle yapan çokAma ağzına kadar doldurmayı ve sıcak koymalı değil mi?
Derin dondurdum yoktu. Olunca sen beni görSiz bi beni koymamışsınız buzluğa kuşum.
Geçen yıl yapmıştım. Sen beğenmişsinYok dağılmıyor. Ben İskender yapıyorum. Hatta en son bu yaz yaptım. Yoğurtlu bir sosu var köfteninAnnem çok beğendi.
Bizde sadece börek, pide, lahmacun var. Yazıklağr olsun.Sende koyacaksın bundan sonra. 2 çocuklusun
Ben senin yaptığın gibi rulo streçte yapıyorum. Ama buzlu doğramak lazım. Öyle doğrayınca hiç dağılmıyor.Geçen yıl yapmıştım. Sen beğenmişsin
Şu şekilde denedim iskenderi nette görmüştüm Eki Görüntüle 3307290
Böyle böyle doluyor dolapBizde sadece börek, pide, lahmacun var. Yazıklağr olsun.
Ayy çok teşekkür ederim canımmm not alcam bunları telefona şimdiYoğurt, sıvı yağ, sarımsak rendesi, toz kırmızı biber, 1 yemek kaşığı salça, kekik, pul biber tuz.
Hepsini bir kasede karıştır. Ben 3 bütün tavuktan yaptım. Kemiklerini derisini çıkardım.
Fileto şekilde açtım. Sosla karıştırıp istediğim miktarda streçle silindir şeklinde sardım.
Bunun yapılış aşamasını çekmiştim. Daha paylaşmak nasip olmadı. Paylaşınca haber veririm
Doğranmış ıspanakta iyi oluyorPancar çorbasını buzluğa koyuyorum börek içlerini de hazırlayıp koyuyorum peynir ile ıspanağı
Oda bilek istiyorBen senin yaptığın gibi rulo streçte yapıyorum. Ama buzlu doğramak lazım. Öyle doğrayınca hiç dağılmıyor.Evet bunu görmüştüm.
Çok unutkanım Canom ya