Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kolay Değişik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Kurabiye Tarifleri'' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    392
  • Anket Kapalı .
Kıyma ile yapıyorum bende
Çok güzel oluyor. Bir tek doğrarken zor oluyor

İçli köfte, sarma, mantı bunlar benim elimden gelmez anam yapıp koyuyordu bakalım gelecek olursa onları yaptırırım. Doğranmış kabak falan mantıklıymış bak onu deniycem. Fırına yollayım patlıcanlari

Taze fasulye mesela baya domatesiyle falan pişirip konabilir mi sultanım direk yemeye hazır hale gelecek şekilde hani. Et kavurma da güzel fikirmiş bak dur onu da deneyim
WunderLost buglur köftesine yapıp koyuyorum bu arada. Çorbada kullanıyorum. Yoğurtlu soslu meze şeklinde de iyi oluyor
Çiğ köfte yapıp bile koydum oda iyi oluyor
Bulgur köftesi dediğin fellah köfte gibi olan mi komşumm. O şekilde çorba çok iyi olur yani bak onu da yapayım. Çiğköfte çok severim kız tadı bozulmuyorsa ben de koyayım
Aynen kabak rendelenip konur ben bal kabağı rendeleyip koyuyordum çıkarıp mücver yapıyordum. Közlenmiş patlıcan koyarım Alinazik ve Hünkar beğendi için

Bazı börekler de var bakliyatlar da iyi oluyor haşlanmış dolma yapıp koyabilirsin
Evet biraz böyle fasulye yeşil mercimek yarma falan haşlayım bir de mantıklı çok teşekkür ederim

Ben kuru fasulyeyi haşlayıp şokluyorum paketleyip koyuyorum çok çabuk oluyor taze fasulyeyide öyle, patlıcan kızartıp koyuyorum musakka için ayrı karnıyarık için ayrı birde kapya biberi jülyen ve küçük küçük doğruyorum ve bezelye işte o klasik zaten

Acaba tavuk sote için kavurup konulur mu, geçen gün aklıma geldi, sağlık açısından zararı olur mu?
Revani bile koyduğum olmuştur.
Geçen günlerde misafir gelecek diye revani yapmıştım, gelemediler, netten baktım koyan varmış, ben de koydum. Daha sonrasında komşular gelmişti, çayın yanına koydum, çok beğendiler, bozulma olmamıştı.

Evet canım istersen soğan, salçasını bile koy sadece suyu kalsın
Antep'teyken yazları Malatya 'ya gidince eşime hazırlardım. Bazen bitmezdi dönüşte pişiririm ondan tadını biliyorum.
Karnıyarığı her yıl koyarım. Direk çıkarıp pişiriyorum. Onuda yap yanına birde pilav

Tavuğu 2. Kez ısıtmak zararlı diye biliyorum

Tamam karnıyarık ve fasulye yaptığım gün fazladan yapıp buzluğa koyayım o zaman ya çok iyi olur bana da

Çorba konuyor mu

Biber doğrayıp koyma olayı da iyiymiş bak teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…