- 21 Kasım 2017
- 27.636
- 121.084
Kırtasiye malzemeleri nereden daha ucuza alınır? Direkt kırtasiye mi, büyük marketler mi yoksa internet mi?
Burada herşeyin satıldığı bir yer var oradan ucuza denk geliyor kırtasiye de daha yüksek fiyatlar bazı ürünleri debüyük markwtlerden aldım benKırtasiye malzemeleri nereden daha ucuza alınır? Direkt kırtasiye mi, büyük marketler mi yoksa internet mi?
Üç harfli marketlerKırtasiye malzemeleri nereden daha ucuza alınır? Direkt kırtasiye mi, büyük marketler mi yoksa internet mi?
Aklıma ne geldi ,tövbeÜç harfli marketler
Onlar arasında da bazı ürünlerde farklı oluyor fiyatlar aynı gibi kalite olarak birinde yüksek birinde ucuz oluyorÜç harfli marketler
Bursa kızları akıllı olurTahmin ettim
Minik bir prit 20 tl olmuş. Heyyy gidi Heyyy 3-5 e alıyorduk en sonKırtasiye malzemeleri nereden daha ucuza alınır? Direkt kırtasiye mi, büyük marketler mi yoksa internet mi?
En iyisi ilginç ama bimOnlar arasında da bazı ürünlerde farklı oluyor fiyatlar aynı gibi kalite olarak birinde yüksek birinde ucuz oluyor
Onlarda çoğu bitmiştir, talan etmişlerdir. Geçen hafta geldi ya.Üç harfli marketler
Evet şok daha pahalı benceOnlar arasında da bazı ürünlerde farklı oluyor fiyatlar aynı gibi kalite olarak birinde yüksek birinde ucuz oluyor
Bime bak en uygunu orası kuzuOnlarda çoğu bitmiştir, talan etmişlerdir. Geçen hafta geldi ya.
Birde kaliteli değildi. Cidden bimin kalemleri çok iyiEvet şok daha pahalı bence
Bir milyoncularda var bu gözler, kağıtlar, çubuklarKreşteyken böyle şeylerle hiç uğraşmamıştık, keşke burada da öyle olsaydı.Bunlar nedir ya, bir sayfa daha var. Yarı özel anaokulu bu. Nereden alsam, nasıl başlasam bilemedim.