Helal olsun kuzumGörmemiştim valla etiketini alsemimaynen ben uykusuzluga falan alıstıgım için dinlenmek bana şüks geliyor ondan hep bişeyler yapıyorum biyerlere gidiyorum gözlerim acık uyurum mesela ben
ikiz KIZ annesi diyelim bence. Keza bana 1 tane erkek yettiİkiz annesi olmak böyle bir şey
Alsem ne habersin oğluiun nasıl iyimi büyümüştür kaç yaşında şimdiHelal olsun kuzumşaka bi yana tabii de bi düşündüm yıllık iznin kaç gün diye asadsfsd ben 2 hafa Ayvalık‘a gittim bi baktım geçen seneki iznim bitmiş senin kızlar benim oğlandan kaç ay büyüktü? Mart doğumlu benim sıpa
ikiz KIZ annesi diyelim bence. Keza bana 1 tane erkek yetti
İyiyim ablacım. sen nasılsın? Oğlum 1.5 yaşında olduAlsem ne habersin oğluiun nasıl iyimi büyümüştür kaç yaşında şimdi
Bende iyiyim sağol,maşallah büyümüş bileİyiyim ablacım. sen nasılsın? Oğlum 1.5 yaşında oldubüyüyor çok şükür
Hayrolaaa sabah sabahhhNefesssssin ,almaaaazsam biterim ,nefessin almazsammm
Düğünümde şarkı söyleyeceğim, sesim açılsın diyeHayrolaaa sabah sabahhh
İnşallah ablacımÇok daha güzelleri olacak bitanem üzülme diyemem elbette kolay değil hatıralar var içinde,ilk önceliğin ailenin sağlığı ve huzuru olsun ev nasılsa gene olacak
Benim oğlan kızlardan rahattı ya da ikiz sonrası çerez gibi geldiHelal olsun kuzumşaka bi yana tabii de bi düşündüm yıllık iznin kaç gün diye asadsfsd ben 2 hafa Ayvalık‘a gittim bi baktım geçen seneki iznim bitmiş senin kızlar benim oğlandan kaç ay büyüktü? Mart doğumlu benim sıpa
ikiz KIZ annesi diyelim bence. Keza bana 1 tane erkek yetti
Çiğ yımırtaaa diyommm ses açar sjksjksjksjkDüğünümde şarkı söyleyeceğim, sesim açılsın diye
İnşallah canım benimİnşallah ablacım
Hemen deneyeyimÇiğ yımırtaaa diyommm ses açar sjksjksjksjk
İnşallah canım benim
Hayırlı olsun enişte ile düet yapın benceDüğünümde şarkı söyleyeceğim, sesim açılsın diye
Farkı görecenn
OlabilirHayırlı olsun enişte ile düet yapın bence