Bende Trendyol dan almıştım dyson v15. Açıp kullanmadım da. İçime kurt düştü şimdiDyson danha buEki Görüntüle 3300377
Direk kendi sitesinden aldık canım biz .Valla kontrol et istersenBende Trendyol dan almıştım dyson v15. Açıp kullanmadım da. İçime kurt düştü şimdi
Açtım çalıştı sadece süpürge işlemi yapmadım. Geri kaldırdımDirek kendi sitesinden aldık canım biz .Valla kontrol et istersen
Onu açtım kız
Çalıştı ise süpürür herhalde ya .Aynen Qr kodunu okutuyorsunAçtım çalıştı sadece süpürge işlemi yapmadım. Geri kaldırdımBenim aldığım da Türkiye satıcısıydı. Sitesine garantisini kaydediyormuşsun galiba
Düğme olmayınca olur mu
Evet kayıt bırakmıştı eşim stok çıkar çıkmaz aldık anlamadım ki ya hiç açılmadı cano şarja taktım sadece yüzde 100 yazıyor başka ekran gelmiyor ,açılmıyorOnu açtım kızçekişi için elimi koydum baya çekiyordu ışıkları falan yandı yani
Senin ki son çıkan modeli. Nasıl böyle arızalı ki .şarjı mı yok acaba
Olmuyormuş be Zano'm, video istiyollaDüğme olmayınca olur mu
Keşke çekerken deseydim basıyorum herkes hazır mıOlmuyormuş be Zano'm, video istiyolla
Netten videolarına baksaydınEvet kayıt bırakmıştı eşim stok çıkar çıkmaz aldık anlamadım ki ya hiç açılmadı cano şarja taktım sadece yüzde 100 yazıyor başka ekran gelmiyor ,açılmıyor
1 hafta seni anlatırlardıKeşke çekerken deseydim basıyorum herkes hazır mı
Baktım cano yok hiç açılmıyor benimkiNetten videolarına baksaydınbende kutumu açmaya gidiyorum
Gazan mübarek olaNetten videolarına baksaydınbende kutumu açmaya gidiyorum
Ben tencere takımı aldım. Üzerine not yazmışlar. Kutuyu lütfen video kaydı ile açınızOlmuyormuş be Zano'm, video istiyolla
Hadi bakalım inşallah büyük çıkarNetten videolarına baksaydınbende kutumu açmaya gidiyorum
Geri gönderirsin dünya parası. Başka gönderirlerBaktım cano yok hiç açılmıyor benimki