Bir an ben bile kendimden şüphe ettim doğrumu yapıyorum acaba diyeIQ testi yapmış ya lagerçi kim bilir neleri denk geliyordur, bize bile geliyor ahahahahahaha
Attım aşkoSende düğmeyi aç kapa aç kapa video çek at
Belki söylemek istemiyordur diye düşündümNeden kimse ne aldığını sormamış?!??
AhahahauaaBir an ben bile kendimden şüphe ettim doğrumu yapıyorum acaba diye
Ne almıştın beybirellamBilmiyorum ki sinirliyim diye mi yoksa
Vekaleten yanıt vereyim,DysonNe almıştın beybirellam
Açma kapama tuşu olan ürün niye söylenmek istemesin ki ya şey mi bu, şey… Neyse cinsellik topiğine çevirmeyelim.Belki söylemek istemiyordur diye düşündüm
Bu sorumun cevabı değil. Airwrap mı süpürge mi ajsjsjVekaleten yanıt vereyim,Dyson
Süpürge yaBu sorumun cevabı değil. Airwrap mı süpürge mi ajsjsj
Süpürge kuşum, sorry ,ayrıntı vermemisimBu sorumun cevabı değil. Airwrap mı süpürge mi ajsjsj
BilemiyeceğimAçma kapama tuşu olan ürün niye söylenmek istemesin ki ya şey mi bu, şey… Neyse cinsellik topiğine çevirmeyelim.
TovbesteysinAçma kapama tuşu olan ürün niye söylenmek istemesin ki ya şey mi bu, şey… Neyse cinsellik topiğine çevirmeyelim.
Büyük şanssızlık olmuşSıfır cano ya daha bugün geldikutuyu açtım ve çalışmıyor
Şaşırtıcı değil aslında aşko şansı buBüyük şanssızlık olmuş
Hangi modelinden? Salak mıdır nedir süpürgeyi eline aldığında denemek için ilk yapacağın iş açma tuşuna basmaktır herhalde shkskakkakaSüpürge ya
Nerden aldın ne aldın dyson mıŞaşırtıcı değil aslında aşko şansı bu
Lan acaba dedim bunun başka bir yolu mu var bir araHangi modelinden? Salak mıdır nedir süpürgeyi eline aldığında denemek için ilk yapacağın iş açma tuşuna basmaktır herhalde shkskakkaka
Dysoooon,aklımızla oynama koçumLan acaba dedim bunun başka bir yolu mu var bir araDyson gentec detect