İnşallah canımİnşallah ameliyata gerek kalmadan geçip gitsin
Allah Allah açma kapama düğmesi neymişBozuk ürün yollamışlar banamüşteri hizmetlerine yazdım o da diyor ki cihazın açma kapama düğmesi var ona basın
Sen biliyor muydun bak açma kapama düğmesi oluyormuş
O nasıl müşteri hizmetiBozuk ürün yollamışlar banamüşteri hizmetlerine yazdım o da diyor ki cihazın açma kapama düğmesi var ona basın
Sen biliyor muydun bak açma kapama düğmesi oluyormuş
Hiç sorma aşko bir de video istiyorAllah Allah açma kapama düğmesi neymiş
Sıfır cano ya daha bugün geldiO nasıl müşteri hizmetiHayatımızda ilk kez cihaz kullanmıyoruz deseydin
Bende servise göndermişdim çaycıyı. Tamir etmeden geri göndermişler yaptık diye
Sıfır ürün müydüiade etseydin
Sana dediğimi yapsaydın askoHiç sorma aşko bir de video istiyordurumu video çeker misiniz diyor .Durumum yok yok dedim
Durmadan video istedi açma kapamanın ne olduğunu bildiğimden emin olmak istedi herhaldeBir daha sorarsa yap
Neden kimse ne aldığını sormamış?!??Sıfır cano ya daha bugün geldikutuyu açtım ve çalışmıyor
BiliyoruzNeden kimse ne aldığını sormamış?!??
Bilmiyorum ki sinirliyim diye mi yoksaNeden kimse ne aldığını sormamış?!??
IQ testi yapmış ya laDurmadan video istedi açma kapamanın ne olduğunu bildiğimden emin olmak istedi herhalde
Sen biliyon aşko ben de yazmadım gerçekten buraya direk sinire bağladımBiliyoruz
Sende düğmeyi aç kapa aç kapa video çek atHiç sorma aşko bir de video istiyordurumu video çeker misiniz diyor .Durumum yok yok dedim
Kızlar sinirlisin diye ürktü herhalde aşkoSen biliyon aşko ben de yazmadım gerçekten buraya direk sinire bağladım