- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.408
- 60
Yok onlardan değil,dediğim bu fizyo terapistler yapıyor 10 dakikalık almıştım sırt boyun yapılıyor.Masaj koltuklarını mı diyorsun? Ya abla çok tatlısınnnn, seni düşünemiyorum orada. Gözler kapalı, ohhhh dercesine.
Nereden?Her yerden mesaj geliyor
Wpden instagramdanNereden?
O kadar ihtiyacım var ki şu ara. Nerede yaptırdın bunu?Yok onlardan değil,dediğim bu fizyo terapistler yapıyor 10 dakikalık almıştım sırt boyun yapılıyor.
Acayip iyi gerliyor varya tavsiye ederim
Eki Görüntüle 3300197
Hayırlısı olsun be nevoşum çok daha iyileri olcak mutlaka elbette kolay değil yaşadıklarınız.Bugün bizim ev yıkılacak
İnşallah ablacımHayırlısı olsun be nevoşum çok daha iyileri olcak mutlaka elbette kolay değil yaşadıklarınız.
Dakikası 8 liraydı bazı avm'lerde oluyor bunlardan,yada direk masaj yapan yerlerde olabilirO kadar ihtiyacım var ki şu ara. Nerede yaptırdın bunu?
Millet de anca yara deşiyor.Wpden instagramdan
İnşallah bitanem tüm dileğimizle olsun.İnşallah ablacım
Biran önce yıkılsın yenisi yapılsın inşallah nevoş. Bekleyiş daha zor. Daha güzelleri olsun da hayırlısı ile kazasız belasız oturun inşallahBugün bizim ev yıkılacak
EvetGerçek mi
Ufff cok tikaniyorum ben ,aklıma birsey gelmiyor ki
Şuan yapacağın tarif nasıl aklına geldiyse ona da bir hal çare bulursunUfff cok tikaniyorum ben ,aklıma birsey gelmiyor ki
Cok araştırma yapmam lazımŞuan yapacağın tarif nasıl aklına geldiyse ona da bir hal çare bulursun
İlk defa mıHayatımda ilk defa elimi balığa süreceğim, hamsi yapacağım. Oynat bakalım shsjsjs