- 24 Aralık 2011
- 306
- 2
- 116
- Konu Sahibi goyasghost
-
HERKESE MERHABALAR,
BEN 1BUCUK SSENEDİR TİCARİ OLMASA DA BUTİK KURABİYE HAZIRLIYOR SEVDİKLERİME DAĞITIYORDUM.HATTA BUNUN SONRASINDA BUTİK KURABİYE EGİTİMİ ALDIM..BANA GELEN GÜZEL TEPKİLER VE TESVİKLERLE BU İŞE GİRDİM VE TİCARETE BASLADIM HEM TEMİZ ORTAMLARDA HEM İSTEDİGİNİZ TATTA (sade,vanilyalı,limon aromalı,portakal aromalı,tarçınlı,zencefilli, kakaolu VS.) HEMDE PİYASAYA GÖRE UYGUN FİYATLARLA :) GÜZEL ANLARINIZI TATLANDIRMAK DİLEĞİYLE..
İLETİŞİME GECMEK VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER ÖZELDEN MESAJ ATABİLİR YA DA BLOGUMDAN BANA ULAŞABİLİR :)
ŞİMDİLİK SİZE FOTOGRAFLADIGIM BAZI EV YAPIMI KURABİYELERİMİ HUZURUNUZA SUNUYORUM..
Eki Görüntüle 652294 Eki Görüntüle 652295 Eki Görüntüle 652296 Eki Görüntüle 652297 Eki Görüntüle 652298 Eki Görüntüle 652299 Eki Görüntüle 652300 Eki Görüntüle 652301
çok güzeller ellerine sağlık
bunların tadlarını çok merak ediyorum
tek kelımeyle bayıldım yaaa emegıne saglık tatlım :))
Bu yaz emekliye ayrılıp bende bu işi yapmak istiyorum.
Tanesi 1.50 demişsin maliyeti ne kadar acaba?
Başka iş teklifleri var ama ben bu işi severek yapacağımı düşünüyorum.
Sadece maddi tatmini ne boyutta olur bilemiyorum.
Cevap verirsen çok sevinirim.
mmmmmmmm.çok tatlı görünüyor.ellerine sağlık.
doğum günümde bana bu pastayla süpriz yapsınlar isterdim
Merhaba canım :) maliyet konusunda net bir bilgi veremem çunku tamamen el emegıne ve sabıra dayalı bir iş bir 10-15 kişilik pasta yapımı aralıksız 10-12 sa. surebiliyor. 30 tane kurabiye de aynı sekilde ara vermeden 10 sa. bulur hazırlanması paketlenmesine kadar.. dolayısıyla aldıgın para o emegıne gidiyor bununla birlikte çok geniş bir malzemen olması gerekiyor bu çok onemli ..umarım yardımcı olmuştur..
canım ben malzemeleri yurtdısından Global Sugar Art Rolled Fondant Cake Decorating Supplies and Gumpaste and rolled fondant icing Tools & Cutters , Satin Ice and Fondarific Rolled Fondant Icing, Gumpaste Sugar Flowers, Food Coloring, Wilton Products, Fat Daddio's cake Pans, Mercken's dan alıyorum, şeker hamurunu da uzun suredir kendim yapıyorum hazır kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?