- 24 Aralık 2011
- 306
- 2
- 116
- Konu Sahibi goyasghost
Herkese merhabalar,
ben 1bucuk ssenedir ticari olmasa da butik kurabiye hazırlıyor sevdiklerime dağıtıyordum.
Bana gelen güzel tepkiler ve tesviklerle bu işe girdim ve ticarete basladım hem temiz ortamlarda hem istediginiz tatta.
KURABİYELERİMİZİN ADET FİYATI 3 TL'DİR. HER TÜRLÜ TASARIM,ETİKET FİYATA DAHİLDİR.
TÜRKİYE'NIN HER YERINE GÖNDERİM YAPILIR,KARGOLARIMIZ ALICIYA AİTTİR.
ÜRÜNLERİN YOLDAKİ HASARLARINA KARŞI GARANTILI OLARAK GÖNDERİLİR,
Eğitimimi selda atabay'dan aldım.
LÜTFEN İŞİNİ BİLEN KİŞİLERLE ÇALIŞIN, sonra kötü sürprizlerle karşılaşmayın ..
kişinin istegi dogrultusunda çalışma yapılır,istedigi paketlemeye kadar.. Ayrıca şeker hamuruna katkı maddesi olmadan kendım hazırlıyorum, çalıştıgım malzeme ve gereçler de kesınlıkle çin malı degildir, kalıtelı ve temız ortamlarda atolyemde hazırlamaktayım.
bilgi almak ve sipariş için: özel mesaj atarak bilgi alabılırsınız.
pasta-cupcake içerik secenekleri: 9.sayfanın sonundadır.resmın üstüne tıklayıp büyütebilirsiniz.
ulaşım: kargo ıle türkiye'nin her yerine ulaşım yapılabılmektedir.kargo alıcıya aittir.
ben 1bucuk ssenedir ticari olmasa da butik kurabiye hazırlıyor sevdiklerime dağıtıyordum.
Bana gelen güzel tepkiler ve tesviklerle bu işe girdim ve ticarete basladım hem temiz ortamlarda hem istediginiz tatta.
KURABİYELERİMİZİN ADET FİYATI 3 TL'DİR. HER TÜRLÜ TASARIM,ETİKET FİYATA DAHİLDİR.
TÜRKİYE'NIN HER YERINE GÖNDERİM YAPILIR,KARGOLARIMIZ ALICIYA AİTTİR.
ÜRÜNLERİN YOLDAKİ HASARLARINA KARŞI GARANTILI OLARAK GÖNDERİLİR,
Eğitimimi selda atabay'dan aldım.
LÜTFEN İŞİNİ BİLEN KİŞİLERLE ÇALIŞIN, sonra kötü sürprizlerle karşılaşmayın ..
kişinin istegi dogrultusunda çalışma yapılır,istedigi paketlemeye kadar.. Ayrıca şeker hamuruna katkı maddesi olmadan kendım hazırlıyorum, çalıştıgım malzeme ve gereçler de kesınlıkle çin malı degildir, kalıtelı ve temız ortamlarda atolyemde hazırlamaktayım.
bilgi almak ve sipariş için: özel mesaj atarak bilgi alabılırsınız.
pasta-cupcake içerik secenekleri: 9.sayfanın sonundadır.resmın üstüne tıklayıp büyütebilirsiniz.
ulaşım: kargo ıle türkiye'nin her yerine ulaşım yapılabılmektedir.kargo alıcıya aittir.
Son düzenleme: