ev ve okul ortam hakkında bılgı

mlk2004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
252
0
46
kızlar esım cekmekoy e tasınmayı dusunuyor bense tedırgınım... sıte ıcı felan olması ıyı hosta en onemlısı okulları ve ortamı nasıl bılemıyorum
cocugumun kotu sartlarda okumasını ıstemıyorum ayrıca komsuluk olayıda benı tedırgın edıyor... fıkrı olan varmı..... o bolge de tavsıye edecegınız semt sıte varmı veya okula gıden cocugunuz varmı acıl yardım edın lutfennnn bır ıkı aya kadar halledecegız hazıran gıbı sanırım..... okul ve ortam cok onemlı benım ıcın

ablam istanbuldayken çekmeköyde oturuyodu daha doğrusu tam merkezinde değilde mimarsinandaydı semt olarak bence çekmeköyün en güzel yeri
site içindeydi memnundular

Benim de bir tanıdığım Çekmeköy Baharevlerinde oturuyor. Gayet güzel güvenlikli, havuzlu, çocuk parkı fln olan bir site çok yüksek bir kira da ödemiyorlar bildiğim kadarıyla. Ayrıca oturdukları binanın balkonundan hemen diplerindeki ilkokulu bahçesinden, sınıflarının içine kadar görebiliyorlar. Bir araştırın bence özellikle çocuklu aileler için çok uygun gelmişti bana orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…