• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev usulu gebelik testi!!

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
Evet kızlar hamile olduğunu evde tabiri caizse hurafe ile yapıp öğrenen var mı ben çok merak ettim de 😂

Evet kızlar hamile olduğunu evde tabiri caizse hurafe ile yapıp öğrenen var mı ben çok merak ettim de 😂
Ben çok araştırdım hatta az önce konu açtım benim de şüphelerim vardı :) az önce denedim yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😂 çamaşır suyu olayını denedim saçma bi şekilde kabarcıklar çıkıp böyle kabarırsa pozitifmiş, kabardı da idrar yolu enfeksiyonu vardı bende belki de ondandır bilemiyorum. Evde test yapıcam eğer pozitif çıkarsa bilgi veririm. Kesin sonuç deneyin diye 😂😂

Ben çok araştırdım hatta az önce konu açtım benim de şüphelerim vardı :) az önce denedim yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😂 çamaşır suyu olayını denedim saçma bi şekilde kabarcıklar çıkıp böyle kabarırsa pozitifmiş, kabardı da idrar yolu enfeksiyonu vardı bende belki de ondandır bilemiyorum. Evde test yapıcam eğer pozitif çıkarsa bilgi veririm. Kesin sonuç deneyin diye 😂😂
bende deniycem ya bakayım nasıl olucak 😂

10 tanesi 11-19 tl olan test kitleri var internette alın bol bol uğraşmayın

Çamaşır suyuna eşiniz de işese köpürür. Kimyasal tepkime kaynaklı 😂

yaptim negatif iken bile hep pozitifti umutlarimla oynamisti seker macun c。 suyu ve karbonat 😊

Çamaşır suyuna eşiniz de işese köpürür. Kimyasal tepkime kaynaklı 😂
Yaaa tabiki öyle 😂 kafa karışıklığının sebebi bazılarının köpürmemiş herkes doğruluk payı olabilir diye düşünüyo ister istemez 😂 hamile olanlar da denemiş köpürmeyen de olmuş forumda konu da açılmış hatta 😂

Yaaa tabiki öyle 😂 kafa karışıklığının sebebi bazılarının köpürmemiş herkes doğruluk payı olabilir diye düşünüyo ister istemez 😂 hamile olanlar da denemiş köpürmeyen de olmuş forumda konu da açılmış hatta 😂
Köpürmüyorsa o çamaşır suyunda iş yoktur 😂

Zamanında denedim gerçeklik payları yok.

Bu dogru cikmiyo bende cok seyler deniyorum ama

Erken gebeli testi demisler ama adi var bence zaten normal gebelik testinde cikiyo bi muddet sonra ben netden aliyorum toplu yapip yapip duruyom

Back