- 5 Nisan 2020
- 706
- 344
- 53
- Konu Sahibi Misisipili
Evet kızlar hamile olduğunu evde tabiri caizse hurafe ile yapıp öğrenen var mı ben çok merak ettim de 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok araştırdım hatta az önce konu açtım benim de şüphelerim vardı :) az önce denedim yemin edebilirim ama kanıtlayamamEvet kızlar hamile olduğunu evde tabiri caizse hurafe ile yapıp öğrenen var mı ben çok merak ettim de![]()
bende deniycem ya bakayım nasıl olucakBen çok araştırdım hatta az önce konu açtım benim de şüphelerim vardı :) az önce denedim yemin edebilirim ama kanıtlayamamçamaşır suyu olayını denedim saçma bi şekilde kabarcıklar çıkıp böyle kabarırsa pozitifmiş, kabardı da idrar yolu enfeksiyonu vardı bende belki de ondandır bilemiyorum. Evde test yapıcam eğer pozitif çıkarsa bilgi veririm. Kesin sonuç deneyin diye
![]()
Çamaşır suyuna eşiniz de işese köpürür. Kimyasal tepkime kaynaklıBen çok araştırdım hatta az önce konu açtım benim de şüphelerim vardı :) az önce denedim yemin edebilirim ama kanıtlayamamçamaşır suyu olayını denedim saçma bi şekilde kabarcıklar çıkıp böyle kabarırsa pozitifmiş, kabardı da idrar yolu enfeksiyonu vardı bende belki de ondandır bilemiyorum. Evde test yapıcam eğer pozitif çıkarsa bilgi veririm. Kesin sonuç deneyin diye
![]()
Yaaa tabiki öyleÇamaşır suyuna eşiniz de işese köpürür. Kimyasal tepkime kaynaklı![]()
Köpürmüyorsa o çamaşır suyunda iş yokturYaaa tabiki öylekafa karışıklığının sebebi bazılarının köpürmemiş herkes doğruluk payı olabilir diye düşünüyo ister istemez
hamile olanlar da denemiş köpürmeyen de olmuş forumda konu da açılmış hatta
![]()
Bu dogru cikmiyo bende cok seyler deniyorum amaBen çok araştırdım hatta az önce konu açtım benim de şüphelerim vardı :) az önce denedim yemin edebilirim ama kanıtlayamamçamaşır suyu olayını denedim saçma bi şekilde kabarcıklar çıkıp böyle kabarırsa pozitifmiş, kabardı da idrar yolu enfeksiyonu vardı bende belki de ondandır bilemiyorum. Evde test yapıcam eğer pozitif çıkarsa bilgi veririm. Kesin sonuç deneyin diye
![]()
Sanırım en kesin yöntem erken gebelik testleri ve kan testi oluyor. Böylece bunu da öğrenmiş oldukBu dogru cikmiyo bende cok seyler deniyorum ama