Ev ürünleri ve kozmetik satın almak istiyorum satanlar bekliyorum:)

buyrun benim arkadaşım,iznin ile bende seninkiler kadar hoş olmasalar da dantelleri vs paylaşmak istiyorum

entel dantellerin hepsi toplu alınırsa çok sevinirim,ben tayinci insanım benim için tüm bunlar ne yazık ki fazla lüx,ziyan olabilirler benimle ordan oraya,dolayısıyla toplu alım hem sizin için hem benim için çok daha cazip olacaktır

önce yatak örtüsü sandım yatağa tam uyduğu için ama diğer 14 parça çıkınca hıım masa örtüsü ve takımı olduğunu anladım,el emeğidir,kullanılmadılar.. masa örtüsü çift kişilik yatağa örtü olacak büyüklükte,ölçübu olsun.. tam takım 300 tl olsun (tekliflerinize her zaman açığım makul değerlerde)

Parfum olarak elimde orjinal Burberry Brit 100 ml buyuk sise var birkac kez kullanildi sadece, kutusu filan da duruyor.
50 tl olur. :)

adına ne deniyor onu bilemedim şimdi,dantelli nevresim-pike,yatak köşelerine pike yapılmış ve bu köşeler yatağa uygun ölçülerde ayrıştırılmış /çift kişilik yatak için ) bu parça ise 140 tl olsun

mutfak için hazırlanmış beyaz kumaş üzerine bej dantel süslemesi yuvarlak masa örtüsü ve buzdolabı örtüsü kullanılmadı bu da ve fiyatı 120 tl

fiskos masa örtüsü 125 tl

bebek yastıkları kılıfları '' kullandım'' ama tertemizler o yüzden tanesi tanesi 15 çifti alınırsa 20 tl

mutfak perdesi iki kanat, fırın-dolap-yuvarlak masa örtüsü kullanmıştım kısa bir süreliğine de olsa tam takım 30 tl

2li siyah kadife kılıf,kenarları pileli, kullanılmadı,vintage kılıflar diyebiliriz çoook eskilerden kalma 2si 25 tl
altın dore rengi kumaş ölçü almadım ama boyu bayağı uzun görünüyor,eni 2 camlı pencereyi kapatacak kadar ,dileyene ölçü verebilirim..1.kalite saten kumaş ,abiye de bile kullanılır 30 tl

bir tül 1 güneşlik ,bu perdeleri kullandım hatta boyadım bile kumaş boyası ile ,tül normalde mutfak perdesi kendinden ayrı olmayan 2 kanatlı mavi idi ben boyadım,güneşliği de boyadım ama tutmadı aynı renkte kaldı stroferi sadece pempe boyanmış tül 3 metre vardır ama ölçü alabilirim 2 si 15 tl

Nil estafurullah canım izin ne kelime....hepimiz ekliycez ki seçenek çok olsun arkadaşımıza...rekabet artsın ki kalite yükselsin topikte
Şaka bir yana sende de baya ceyiz varmış belli ki kıymetli kapıdan çıkmışsın maşaallah

Hazır gelmişken buraya.....ben de İPEK GELİN YORGANI var.....bilirim halkahali zor beğenir pek titizdir o
Beğenmiycek ama yine de ekliyeyim
Bu temsili resimdeki yorganın turkuaz rengi var bende....gök mavisi de diye biliriz:44: elden çıkarmak maksadım baza boşalsın...çoook yorganım var.......sadece 30 tl

hepsi sıfır ürünler konumda var ama burdada paylaşayım :))

yün yorgan ve nevresim takımı 460
tepsi örtüleri 7.5
5 parça oda takımı 35
6 parça oda takımı 40
havlu 15 daha bir sürü havlum var..
tülbent iğne oyalı 15 diğerleri 10 biirr sürü var

fiyatlarım uygun gibi geldi bana:)) hemşeride çıktık.toplu alırsanız fiyat konuşuruz.. daha ççook çeyizlik ürünüm var iyice inceleyin derim:))

Eklentiler

• $IMG-20131128-WA0009.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 71
  • $IMG-20131128-WA0008.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $IMG-20131128-WA0007.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 73
  • $IMG-20131128-WA0001.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $CAM00569.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $CAM00559.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 83
  • $CAM00558.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 81
  • $CAM00556.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 72
  • $CAM00545.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $CAM00544.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 90
  • $CAM00543.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $CAM00542.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $CAM00532.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $CAM00581.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $CAM00580.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 96

Ölçüleri nedir ayır bana canım bunuda

ve son olarak aksesuarların diğerleri,gümüşler eski ve bakımsız parlatma yapılmalı ve büyük parçanın ayağında küçük sorun var ama işlevini yerine getirebiliyor büyük parça çook eskilerden 20 tl küçük olan 12 tl

ferforje mumluk çok küçük değil çok ta büyük değil 22 tl (resimde belirtmeye çalıştım bir boncuk eksik,ama sorun yaratmıyor görsellikte,dikkatli bakmayınca görünmüyor bile..

çinili gümüş ister duvara ister ayağı ile kullanın 30 tl sorunsuz
nazarlıklı duvar dekoru 12 tl

Boncuksuz olan tepsi örtülerini alıyım ama oda takımların gözükmüyor

Hepsi gümüş mü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…