Nil estafurullah canım izin ne kelime....hepimiz ekliycez ki seçenek çok olsun arkadaşımıza...rekabet artsın ki kalite yükselsin topikte
Şaka bir yana sende de baya ceyiz varmış belli ki kıymetli kapıdan çıkmışsın maşaallah
Hazır gelmişken buraya.....ben de İPEK GELİN YORGANI var.....bilirim halkahali zor beğenir pek titizdir o
Beğenmiycek ama yine de ekliyeyim
Bu temsili resimdeki yorganın turkuaz rengi var bende....gök mavisi de diye biliriz:44: elden çıkarmak maksadım baza boşalsın...çoook yorganım var.......sadece 30 tl
dolap örtüsü - kare örtüler kullandım yine kısa süreliğine 25 tl
Eki Görüntüle 923091 Eki Görüntüle 923092 Eki Görüntüle 923093
hepsi sıfır ürünler konumda var ama burdada paylaşayım :))
yün yorgan ve nevresim takımı 460
tepsi örtüleri 7.5
5 parça oda takımı 35
6 parça oda takımı 40
havlu 15 daha bir sürü havlum var..
tülbent iğne oyalı 15 diğerleri 10 biirr sürü var
fiyatlarım uygun gibi geldi bana:)) hemşeride çıktık.toplu alırsanız fiyat konuşuruz.. daha ççook çeyizlik ürünüm var iyice inceleyin derim:))
ve son olarak aksesuarların diğerleri,gümüşler eski ve bakımsız parlatma yapılmalı ve büyük parçanın ayağında küçük sorun var ama işlevini yerine getirebiliyor büyük parça çook eskilerden 20 tl küçük olan 12 tl
ferforje mumluk çok küçük değil çok ta büyük değil 22 tl (resimde belirtmeye çalıştım bir boncuk eksik,ama sorun yaratmıyor görsellikte,dikkatli bakmayınca görünmüyor bile..
çinili gümüş ister duvara ister ayağı ile kullanın 30 tl sorunsuz
nazarlıklı duvar dekoru 12 tl
Eki Görüntüle 923154 Eki Görüntüle 923155 Eki Görüntüle 923156 Eki Görüntüle 923157 Eki Görüntüle 923158 Eki Görüntüle 923159 Eki Görüntüle 923161 Eki Görüntüle 923162 Eki Görüntüle 923163 Eki Görüntüle 923164
Hepsi gümüş mü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?