Ev Tozu Alerjisine Karşı Yatak Kılıfı,

jejelibobon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
156
201
103
Merhaba arkadaşlar eşimde Atopik Dermatit (egzema) var sık sık cildiye doktoruna gidiyoruz verdikleri kremleri kullanıyoruz düzeliyor sonra yine başlıyor. Egzemanın zaten kökten bir çözümü yok biliyorum.En son gittiğim doktora hiç bir test yapılmadığından bahsettim ve alerji testi yapalım dedi bunun sonucunda ev tozuna ve bazı şeylere alerjisi olduğunu öğrendik.Akarların en çok bulunduğu yer yatak nevresim yastıkmış. Şimdi yatak için bir çözüm arıyorum anti alerjik kılıflar varmış mantıklı geldi çünkü nevresim haftada bir zaten yıkanıyor ama yatağı yıkamak mümkün değil o nedenle kılıf çok iyi olur kullanıp faydasını gören oldu mu yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhana benim de ev tozuna yuksek hassasiyetim var ancak egzamaya sebep olabilir mi bilmiyorum. bende kronik oksürük ve geniz akıntisına sebep oluyor. kılıf hiç kullanmadım kilifin parasina buharli temizlik makinesi aldım. zaten toza alerjisi olanlarin yaşadıgi ortamdaki halıların en geç gün asiri güclu ve toz torbasiz bir süpurgeyle süpürülmesı gerekiyor, yataği da supuruyorum sık sık ve arada buharlı temizlik robotumla dezenfekte ediyorum. buhar alerjenleri oldüruyor ve supurgede ne var ne yok cekip temizliyor. bazen guclu bir supurge tek başına bile cozüm olabiliyor. gene de eger carşafi kullananlar varsa ben de merak ediyorum gerçekten gaydalı olup olmadıgini. Saglıkli gunlr dilerim

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.
Bizde henüz kılıf alamadık ama doktorumuz çok tavsiye etti.İleride bende süpürgemi değiştirmek istiyorum sizin kullandığınız süpürge ve buharlı temizlik rabotunuzun markasını öğrenebilir miyim ve memnun musunuz?
Şu an biz sadece yatak odasındaki halımızı kaldırdık zaten evimizde çok az halı var ve nevresimleri sıklıkla 60 derecenin üstünde yıkıyorum ama zamanla önlemleri tamamlıycam.

ben arnica tesla markalı toz torbasız süpürgeyi kullaniyorum ve çok memnunum ama tabi baska guzel supurgeler de var piyasada ancak hepa 13 yada 14 filtreli supurgelere bakmanizı tavsiye ederim. bizim icin bu ayrinti onemli. buhar icin de ariete nin 5 barli buhar temizlik makinesini kullanıyorum ondan da cok memnunum. ama buhar sadece öldürüp çogalmasini yavaslatiyor ancak ölüsü de alerji yaptıgı icin süpürge şart. toz alerjileri ev yeterince havalandirilamadigi ve kaloriferde ki tozlar da havaya karistigi icin kışın artiyormuş. o zamana kadar kurarsıniz düzeninizi Allah ın izniyle. saglikli gunler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…