memnun kaldınız sanırım birde ne kadar bir süre kullandınız?Remington kullandım ise yaradi
yorumlarda philips çok şikayet edilmiş bazıları çok sevmiş sanırım braun alacağımPhilips lumea kullanıyorum. Etkisini görmek için düzenli kullanmak gerekiyor, etkili olacağını düşünüyorum
ilk defa böyle bir şey duydm ve acıkcası biraz çekindim şuan zaten dolar euro çok yükseldi fiyatlarıda arttı. İğnelide leke olmadı mı bacaklarınız?Ben yıllarca remington kullandım. En iyisi oydu. Yüzüme kollarıma özel bolgeye göbeğime her yerime kullanıyordum. İlk başta iyi azaltıyor gibi oluyordu.bekleyince eskisinden beter çıktı heryerim mahvoldu. Yüzüme ağdadan artan killarima kullanıyordum gözümün altına kadar tüyleri yaydi. Diğer yerlerde de öyle. Yüzümü göğsümü dizlatimi iğneli epilasyonla bitirdim. Ama diğer yerlere gidemedim. Diğer bölgelerim bu makinanın yaydığı ile kaldı
ilk defa böyle bir şey duydm ve acıkcası biraz çekindim şuan zaten dolar euro çok yükseldi fiyatlarıda arttı. İğnelide leke olmadı mı bacaklarınız?
Teşekkürler bencede öyle eğitimini alan insan yapmalıyok olmadi ama yapan kisiye bağlı. Ben hem iz yapan hem yapmayan yere de gittim.
Merhaba philipsin hangi modelini kullanıyorsunuz ve şunu merak ediyorum genital bölgede özellikle alt kısımları makine görüyor mu dökülme oluyor mu. Normalde lazer epilasyona gidiyordum çok memnundum ama malum böyle bir dönemde artık hijyenik bulmuyorum. Tek kafama takılan genital bölgede dökülme olmama ihtimali. Bu konuda beni aydınlatırsanız cok sevinirimBende lumea kullaniyorum. Kulkandigin surece koltuk alti ve bacak bolgesinde inanilmaz iyi. Genital bokgede pek sonuc alamadim oda yari yariya yani simdi 15 gunde bi yapiyorum orasida iyilesmeye basladi
Advanced Sc 1997 modeli. Evet genital de rotus asamasina kadar alt taraf bitmedi bende 15 gunde bir devam ettim bu sekilde cok iyi oldu acikcasi. Ama suan usengeclikten kullanmiyorum kullanilan sure boyunca gayet iyiydiMerhaba philipsin hangi modelini kullanıyorsunuz ve şunu merak ediyorum genital bölgede özellikle alt kısımları makine görüyor mu dökülme oluyor mu. Normalde lazer epilasyona gidiyordum çok memnundum ama malum böyle bir dönemde artık hijyenik bulmuyorum. Tek kafama takılan genital bölgede dökülme olmama ihtimali. Bu konuda beni aydınlatırsanız cok sevinirim
Kullanimi nasil.yani cok vakit aliyomu.ozel bolgede aldiktan ne kadar sure sonra cikti mesela.Lumea var bende çok memnunum düzenli yaptım 2 yıl boyunca artık 6 ayda bir üzerinden geçiyorum sadece özel bölge pek azalmıyor. Diğer yerler bitti sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?