• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev tipi lazer epilasyon aleti kullananlar?

sena9797

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2017
752
1.075
63
27
merhaba evde kendim lazer epilasyon yapmak istiyorum. Açık tenliyim ve tüylerim siyah çıkıyor bana en uygun grupta olduğumu söyledi satıcı fakat virüs sebebiyle dışarı çıkamadığımız için internetten almaya karar verdim.
Philips yada braun alacağım kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim kızlar memnun musunuz azaltıyor mu modelini vs.:KK15:

Philips lumea kullanıyorum. Etkisini görmek için düzenli kullanmak gerekiyor, etkili olacağını düşünüyorum

Ben yıllarca remington kullandım. En iyisi oydu. Yüzüme kollarıma özel bolgeye göbeğime her yerime kullanıyordum. İlk başta iyi azaltıyor gibi oluyordu.bekleyince eskisinden beter çıktı heryerim mahvoldu. Yüzüme ağdadan artan killarima kullanıyordum gözümün altına kadar tüyleri yaydi. Diğer yerlerde de öyle. Yüzümü göğsümü dizlatimi iğneli epilasyonla bitirdim. Ama diğer yerlere gidemedim. Diğer bölgelerim bu makinanın yaydığı ile kaldı

Ben yıllarca remington kullandım. En iyisi oydu. Yüzüme kollarıma özel bolgeye göbeğime her yerime kullanıyordum. İlk başta iyi azaltıyor gibi oluyordu.bekleyince eskisinden beter çıktı heryerim mahvoldu. Yüzüme ağdadan artan killarima kullanıyordum gözümün altına kadar tüyleri yaydi. Diğer yerlerde de öyle. Yüzümü göğsümü dizlatimi iğneli epilasyonla bitirdim. Ama diğer yerlere gidemedim. Diğer bölgelerim bu makinanın yaydığı ile kaldı
ilk defa böyle bir şey duydm ve acıkcası biraz çekindim şuan zaten dolar euro çok yükseldi fiyatlarıda arttı. İğnelide leke olmadı mı bacaklarınız?

Lumea var bende çok memnunum düzenli yaptım 2 yıl boyunca artık 6 ayda bir üzerinden geçiyorum sadece özel bölge pek azalmıyor. Diğer yerler bitti sayılır

Bende lumea kullaniyorum. Kulkandigin surece koltuk alti ve bacak bolgesinde inanilmaz iyi. Genital bokgede pek sonuc alamadim oda yari yariya yani simdi 15 gunde bi yapiyorum orasida iyilesmeye basladi

Bende lumea kullaniyorum. Kulkandigin surece koltuk alti ve bacak bolgesinde inanilmaz iyi. Genital bokgede pek sonuc alamadim oda yari yariya yani simdi 15 gunde bi yapiyorum orasida iyilesmeye basladi
Merhaba philipsin hangi modelini kullanıyorsunuz ve şunu merak ediyorum genital bölgede özellikle alt kısımları makine görüyor mu dökülme oluyor mu. Normalde lazer epilasyona gidiyordum çok memnundum ama malum böyle bir dönemde artık hijyenik bulmuyorum. Tek kafama takılan genital bölgede dökülme olmama ihtimali. Bu konuda beni aydınlatırsanız cok sevinirim 🙏

Merhaba philipsin hangi modelini kullanıyorsunuz ve şunu merak ediyorum genital bölgede özellikle alt kısımları makine görüyor mu dökülme oluyor mu. Normalde lazer epilasyona gidiyordum çok memnundum ama malum böyle bir dönemde artık hijyenik bulmuyorum. Tek kafama takılan genital bölgede dökülme olmama ihtimali. Bu konuda beni aydınlatırsanız cok sevinirim 🙏
Advanced Sc 1997 modeli. Evet genital de rotus asamasina kadar alt taraf bitmedi bende 15 gunde bir devam ettim bu sekilde cok iyi oldu acikcasi. Ama suan usengeclikten kullanmiyorum kullanilan sure boyunca gayet iyiydi

Back