Gebeliğe Hazırlık Ev testinde negatif ciktigi halde hamile oldugunu ogrenen var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sedefiko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
277
476
103
Adetim bugun neredeyse 7-8 gun gecikti ama test negatif gosteriyor. Normalde asla gecikmez, duzensiz oldugu zamanda da illaki erken gelir ama gecikmez testin gosterdigine inanasim gelmiyor. Boyle tecrubeleriniz var mi?

Benim 7 gün geçmişti evde test yaptım negatif cıktı 2 gün sonra kan verdim pozitif çıktı

Tebrik ederim Ben de aynısını yaşadım. Adetim gecikti, 3. gün negatif 7. gün negatif, 9. gün silik çizgi çıktı. Geç döllenmeymiş. Nerdeyse tarlusala başlayacaktım

Maşallah kucağına al sağlıkla belirtilerin neydi
Tesekkurler, belirtilerin akinti, uykuya duskunluk, bas agrisi ve cok sik tuvalete gitmek. Hala bulantim yok. Idrar testi hala negatif gosteriyor bakalim ne zaman pozitif diyecek :)

Internette baya arastirdim, bazi kadinlarin testleri asla pozitif cikmiyormus. Nedeni bilinmiyor. Hatta bazilarinda kan testinde bile cikmiyor, sadece ultrasonda goruyorlar. Neyse ki benim kanda cikti cunku hamile oldugunu dusunurken bunu tastikleyememek cok kotu bir duygu

yaaa böyle bir şey var mı? ben aşılama yaptırdığımda geyik olsun diye ilacın etkisiyle de olsa pozitifi görmek için test yapmıştım o bile negatif çıkmıştı normalde ilacın etkisiyle pozitif çıkması gerekiyordu o kadar kafayı yedik ki bu da bir umut oldu bana şu an.

Merhaba ben de benzeri bişey yaşıyorum. Yumurtlamam 5nisanda oldu hala adet olmadım şuan 7gün gecikti. Böyle gecikme olmazdı. İdrar testlerim negatif çıkıyor. Siz idrar testinde ne zamam pozitifi gördünüz ?

Bence kan verin nedenn bekliyorsunuz ki ben olsam koşa koşa giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…