- 10 Mart 2019
- 277
- 476
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kac gun daha baslamazsa yapicam ama ev testi cok canimi sikiyorKan testi neden yaptirmiyorsunuz?
Idrar testleri daha gec sonuc verir.ozellikle de gec dollenmeyseBi kac gun daha baslamazsa yapicam ama ev testi cok canimi sikiyor
Tesekkurler testi yapinca sonucu paylasicamBenim 7 gün geçmişti evde test yaptım negatif cıktı 2 gün sonra kan verdim pozitif çıktı
Maşallah kucağına al sağlıkla belirtilerin neydiBugun kan testim pozitif cikti. Ev testlerini kotulemek istemiyorum ama herkeste ise yaramadigi kesin
Tesekkurler, belirtilerin akinti, uykuya duskunluk, bas agrisi ve cok sik tuvalete gitmek. Hala bulantim yok. Idrar testi hala negatif gosteriyor bakalim ne zaman pozitif diyecek :)Maşallah kucağına al sağlıkla belirtilerin neydi
yaaa böyle bir şey var mı? ben aşılama yaptırdığımda geyik olsun diye ilacın etkisiyle de olsa pozitifi görmek için test yapmıştım o bile negatif çıkmıştı normalde ilacın etkisiyle pozitif çıkması gerekiyordu o kadar kafayı yedik ki bu da bir umut oldu bana şu an.Internette baya arastirdim, bazi kadinlarin testleri asla pozitif cikmiyormus. Nedeni bilinmiyor. Hatta bazilarinda kan testinde bile cikmiyor, sadece ultrasonda goruyorlar. Neyse ki benim kanda cikti cunku hamile oldugunu dusunurken bunu tastikleyememek cok kotu bir duygu
Merhaba ben de benzeri bişey yaşıyorum. Yumurtlamam 5nisanda oldu hala adet olmadım şuan 7gün gecikti. Böyle gecikme olmazdı. İdrar testlerim negatif çıkıyor. Siz idrar testinde ne zamam pozitifi gördünüz ?Internette baya arastirdim, bazi kadinlarin testleri asla pozitif cikmiyormus. Nedeni bilinmiyor. Hatta bazilarinda kan testinde bile cikmiyor, sadece ultrasonda goruyorlar. Neyse ki benim kanda cikti cunku hamile oldugunu dusunurken bunu tastikleyememek cok kotu bir duygu
Bence kan verin nedenn bekliyorsunuz ki ben olsam koşa koşa giderdimMerhaba ben de benzeri bişey yaşıyorum. Yumurtlamam 5nisanda oldu hala adet olmadım şuan 7gün gecikti. Böyle gecikme olmazdı. İdrar testlerim negatif çıkıyor. Siz idrar testinde ne zamam pozitifi gördünüz ?
Testler negatif çıkınca değilimdir diye bekledim. Yarın da olmazsam kan vericemBence kan verin nedenn bekliyorsunuz ki ben olsam koşa koşa giderdim![]()
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahTestler negatif çıkınca değilimdir diye bekledim. Yarın da olmazsam kan vericem