• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev temizliine bayan arıyorum

bennzin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
4
0
36
İstanbul
E 5 yolu uzerinde kozyatağın da oturuyorum her gun (08.30 17.00)arasında ev işlerini yapacak bir bayana ihtiyacım var aylık 800 tl

Son düzenleme:
E 5 yolu uzerinde kozyatağın da oturuyorum her gun (08.30 17.00)arasında ev işlerini yapacak bir bayana ihtiyacım var aylık 800 tl:38:

ADIM CANAN ALATAŞ 1960 BALIKESİR DOĞUMLUYUM. EVLİYİM 3 ÇOCUK ANNESİYİM.ATAŞEHİR YENİ ÇAMLICA MAHALLESİ TARAFINDA İKAMET ETMEKTEYİM.7 YIL FLORA EVLERİNDE GÜNDÜZLÜ OLARAK ÇALIŞTIM..FAKAT BAZI NEDENLERDEN DOLAYI YENİ AYRILDIM..ATAŞEHİR KOZYATAĞI SAHRAYICEDİD CİVARINDA GÜNDÜZLÜ ÇALIŞMAK ÜZERE EV TEMİZLİĞİ İŞİ ARIYORUM.İŞİMDE SON DERECE TERTİPLİ DÜZENLİYİMDİR.HAFTANIN 5 GÜNÜ ÇALIŞAN BİR AİLENİN HER TÜRLÜ EV TEMİZLİĞİ ÜTÜ VB İŞLERİ ÖZENLE VE TİTİZLİKLE YERİNE GETİRİRİM.İLGİLENİRSENİZ 0535 372 20 15 NOLU TELEFONDAN AKŞAM 19 DAN SONRA DA 0216 455 89 16 NOLU TELEFONDAN BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.YETİŞKİN ÇOCUK BAKIMI DA YAPABİLİRİM.

Megafoto

Back