ev temizliği

bebek4856

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
887
914
103
merhaba hanımlar.
Çalışan bir bayanım 3.5 yaşında bir çocuğum var . Normalde bütün işlerimi kendim yapıyorum şimdi ye kadar hiç temizlik için birini almadım. Temizlik konusunda çok çok hassasım başkasının temizlediğini beğenmiyorum ve içime sinmiyor. Yani bu konuda zor biriyim . Ama gelin görünki artık dermanım yok . bağışıklığım düştüğünden dolayı çok çok halsizim ve bir iki aydır genel temizlik yapmıyorum çünkü dermanım yok ve anladımki bu iş bu hayat koşuşturmakla bitemeyeck bende hanfendi olmaya karar verdim :) Burdan hanfedilere sesleniyorum hanfendi olmak çok çok iyi birşey sorun bende ben takıntılıyım o yüzden olamadım ama olmak istiyorum ne olur yardım edin :)
1. sorun kendimden artık taviz vermek istemiyorum . kendimi yormak istemiyorum
2. sorun ben hiç temizlik yaptırmadım hiç temizlik yapan biriyle çalışmadım ve takıntılıyım o insanıda kırmak istemem.
3. sorun temizlik için birini nasıl temin ediyorsunuz .

Temizlik yapmayip temizlikçi çağıranlar hanfendi kndi yapanlar ne oluyo :işsiz: nse konuya döneyim.
Hem çalışıp hem evle ilgilenmek birde üzerine cocuk bu zamana kadar iyi idare etmişsiniz helal olsun :KK9:
Buldugunuz temizlikçiye söyleyin takıntınizi oda ona göre cok titiz çalışsın beğenmezsen hanfendice kovarsın zaten :süslü:

Son düzenleme:
Temizlik yapmayip temizlikçi çağıranlar hanfendi kndi yapanlar ne oluyo :işsiz: nse konuya döneyim.
Hem çalışıp hem evle ilgilenmek birde üzerine cocuk bu zamana kadar iyi idare etmişsiniz helal olsun :KK9:
Buldugunuz temizlikciye soyleyin takintinizi oda ona gore cok titiz çalışsın beğenmezsen hanfendice kovarsın zaten :süslü:
yok yanlış anladınız espirili yaklaşamak istedim ben zaten kendini üzmeyip böle hırpalamamak anlamında dedim.Ki bende bunu yapmak istiyorum böle çok çok yıpranıyorum .sonuç erkenden ölecem heralde :) sorunda burda temizlik yaptırmak için birini nasıl temin edebilirimki hiç ilgi alanıma girmedim . bu tür şirketler var ama ne kadar güvenli bu konuda tecrübeli hatunlardan yardım istemekti amacım

Senelerdır temızlık yapmıyorum desem olacak.

Ancak butun dolap ıclerı evı o duzende tutmak bıle bana yetıyor yanı ben hanfendiyim :KK57:

Temızlık ıcın gelen yardımcımı cevremden bulmustum , sanırım 4 sene sureklı o geldı. Sımdı o baska sehre tasındı. Yarın ablası gelecek bakalım ne olacak. Hıc hazır degılım yenı bırıne. Ben tatıle vs Sehır dısında oldukca onda anahtar olurdu , maasını alırdı cok guzel evımı duzende tutardı ama bakalım sımdı o guvenı saglayacakmıyız.

Temızlık konusuna gelınce cokta guzel yapıyordu

Senelerdır temızlık yapmıyorum desem olacak.

Ancak butun dolap ıclerı evı o duzende tutmak bıle bana yetıyor yanı ben hanfendiyim :KK57:

Temızlık ıcın gelen yardımcımı cevremden bulmustum , sanırım 4 sene sureklı o geldı. Sımdı o baska sehre tasındı. Yarın ablası gelecek bakalım ne olacak. Hıc hazır degılım yenı bırıne. Ben tatıle vs Sehır dısında oldukca onda anahtar olurdu , maasını alırdı cok guzel evımı duzende tutardı ama bakalım sımdı o guvenı saglayacakmıyız.

Temızlık konusuna gelınce cokta guzel yapıyordu
yanlış hatırlamıyorsam 2 çocukluydunuz ki çok çok haklısınız evi düzenli tutmak ve çocukla tutmakta çok zor. işte bende tam böyle birini istiyorum evime gelecekse güveneceğim biri olsun birde siz bu konuda tecrübelisiniz peki işe nasıl başlanır .

Buldugunuz temizlikçiye söyleyin takıntınizi oda ona göre cok titiz çalışsın beğenmezsen hanfendice kovarsın zaten :süslü:
Sindirella oluyoruz)

Eklentiler

• C7FD2E39-4999-4D7F-A741-D0AE0C483BF0.webp
    C7FD2E39-4999-4D7F-A741-D0AE0C483BF0.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 115
sizlerden istediğim yardım şu aslında tecrübelerinize dayanarak ilk aşamada bir genel temizlik istiyorum şirketmi güvenli olur yoksa günübirlikçilermi

yanlış hatırlamıyorsam 2 çocukluydunuz ki çok çok haklısınız evi düzenli tutmak ve çocukla tutmakta çok zor. işte bende tam böyle birini istiyorum evime gelecekse güveneceğim biri olsun birde siz bu konuda tecrübelisiniz peki işe nasıl başlanır .
Ben yeni baslayacagi zamanlarda evde oluyordum yani simdi oyle yapicam.

Oda da soylicem sunu boyle yapmani istiyorum bunu boyle yapmani istiyorum. Cunku konusmayinca daha onceki yardimcim soyle yapiyordu , yer beziyle mobilyada siliyordu pervazlari silmiyordu.

Bence her temizlikte prizleri silmeli ve her hafta mutfak dolabinin disinida silmeli benim bunun gibi onceliklerim var ne istedigini belirteceksin.Ben suanda anlastim ama kadinla uyusacakmiyiz bilmiyorum dedim ya guven cok iyiydi. 3 ay anahtarim onda kaldi ,anne gibiydi kadin. Baska sehre tasindi tasinirkende agladik o derece.

Ayrica haftada 1 gunde utu icin geliyordu. 2 cocuk var bende. Dokuntuler ve camasir hic bitmiyor kadin temizligi yapinca diger yerleri duzende tutmak daha kolay oluyor. Suanda 3 haftadir kimse gelmiyor bir turlu uyusamadigimiz icin cildirmama az kalmisti yarin insallah ilacimi bulmus olurum

sizlerden istediğim yardım şu aslında tecrübelerinize dayanarak ilk aşamada bir genel temizlik istiyorum şirketmi güvenli olur yoksa günübirlikçilermi
Gunubirlikci canim tabi ki.Ben tam gun ucretini ogrendim ve yarim gun ucretini ve saatinide ben her hafta 6 saat alacagim mesela o sekilde anlastik. Saatini asarsa ucretini odicem yine yakinlarimda oldugu icinda buda utu icin ayretten bir gun gelebilir

Ben yeni baslayacagi zamanlarda evde oluyordum yani simdi oyle yapicam.

Oda da soylicem sunu boyle yapmani istiyorum bunu boyle yapmani istiyorum. Cunku konusmayinca daha onceki yardimcim soyle yapiyordu , yer beziyle mobilyada siliyordu pervazlari silmiyordu.

Bence her temizlikte prizleri silmeli ve her hafta mutfak dolabinin disinida silmeli benim bunun gibi onceliklerim var ne istedigini belirteceksin.Ben suanda anlastim ama kadinla uyusacakmiyiz bilmiyorum dedim ya guven cok iyiydi. 3 ay anahtarim onda kaldi ,anne gibiydi kadin. Baska sehre tasindi tasinirkende agladik o derece.

Ayrica haftada 1 gunde utu icin geliyordu. 2 cocuk var bende. Dokuntuler ve camasir hic bitmiyor kadin temizligi yapinca diger yerleri duzende tutmak daha kolay oluyor. Suanda 3 haftadir kimse gelmiyor bir turlu uyusamadigimiz icin cildirmama az kalmisti yarin insallah ilacimi bulmus olurum
inşallah gönlünüze göre biridir. işte sorun suki benim için herşey öncelik çünkü ben her hafta sonu genel bir temizlik yapan insanım ve çok ayrıntılı yaparım dediğiniz gibi mutfak dolapalrı her hafta silerim ben ama artık yapamam halim yok o yüzden çok bi beklentiye girmem yanlışmı sizce

Gunubirlikci canim tabi ki.Ben tam gun ucretini ogrendim ve yarim gun ucretini ve saatinide ben her hafta 6 saat alacagim mesela o sekilde anlastik. Saatini asarsa ucretini odicem yine yakinlarimda oldugu icinda buda utu icin ayretten bir gun gelebilir
6 saate ne yapiyor? :KK57:Bahar temizliği gibi mi?

işte istediğim bilgilerde tam bunlar :) tşk ederim. mesela haftada 6 saat yeterli geliyormu ?

Beklenti izi çok yüksek tutmayın ilk etapta.neticede oda bı insan ve ilk defa geldiği bı evde temizlik yapacak.bastan konuşun herşeye yetisemeyebilirsin ama yaptığın yeri temiz yap üstünkörü olmasın diye uyarin.birde işi beğenirseniz devamlı alacaginizi da soyleyin.ben de buara yardımcı arayisindayim.carsamba yeni bı bayan geli ek bakalim...

Back
X