Ev Temizliği ve Yemek Yapabilirim

derinieu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
3
0
16
İzmir
Merhaba iyi günler öncelikle 22 yaşındayım. İzmir Bucada ikamet ediyorum. Buca-Alsancak-Balcova-Narlıdere-İnciraltı-Sahilevleri gibi ilçelerde Salı Carşamba günleri temizlik yapıp istenilen yemekleri yapabilirim. İçliköfteden mantıya sarmadan ızgaralara kadar cok iyi yemek yaparım. Annem hasta oldugundan beri ben ev işlerini bayram temizliklerini hep kendim yaptım halam hamileyken halamada baktım evinede baktım.. Yaşımdan dolayı şüpheli bakılmasın. İzmir balcovada üni okuyorum aynı zamanda Ya ev işlerine yardımcı ütü temizlik yemek arayan birisi varsa mesaj atsınLar..

Yada Haftanın Salı-Carşamba cocuklarına italyanca ingilizce yada derslerine yardımcı yada o 2 gün ilgilenebilecek bir bakıcı arıyorsanız buda uygundur. Yine yemeğinizi temizliğinizi yaparım.. :) Hoscakalın

merhaba,

Yazın çalışmak için müsait oluyormusunuz? eğer öyleyse telefon numarınızı iletebilirmisiniz

Mrb ilaninizla ilgileniyorum buca da oturuyorum 15 günde bir temizlik işlerinde yardımcı arıyorum ilgilenirseniz özelden mesaj atabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…