Ev telf.olmadan internet kullanılır mı?

TozToprak

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
358
merhaba kızlar,
evimde ttnet internet kullanıyorum 2 senelik sözleşmem bitti.Ev telefonumu iptal ettirip sadece internet kullanabiliyomuyum birde ttnetten daha uygun internet paketleri varmı acaba bildiğiniz.

daha dün eşim aradı böyle bir uygulama varmı diye tt neti yok dediler..tarifeleri sordu yine en uygun sınırsız paketti bizim için.45-50 gibi bişey ödüyoruz galiba.

sözleşmem biteli 2-3 ay oldu 27 tl ft yerine bi ft geldi 47 tl bide 30 küsür geldi.Evim tadilattaydı normal günler kadarda girmemiştim ttnet yerine başka bi paket kullansam bi problem yaşarmıyım acaba

Biz uydu net kullanıyoruz. 5 aylık evliyiz evimize hemen bağlattık. Ben ev telefonu istemediğim için uydu neti tercih ettik. Hemde kablolu tv yayınını 2 yıl ücretsiz seyredeceğiz. Ayrıca ttnet adsl gibi zırt pırt kesilmiyor. Yıllardır ttnet kullandığıma yanıyorum valla. Hızıda fiyatıda gayet iyi. Biz aylık 29 TL ödüyoruz, sınırsız üstelik. İlk bağlantıda 90 TL ye modemini almıştık çünkü uydunetin modemi ayrı oluyor. Biz çok memnunuz tavsiye ederim. :34:

Geçende duymuştum artık evde telefon hattına gerek olmadan internete girebileceksiniz diyordu.Ben de böyle bir internet baglantısı istiyordum ama biz cıkmasına yetişemedik.vınn almak zorunda kaldık.Aksi takdirde her ay kullanmadıgım sırf hatta 24 lira odemem gerekecekti.Almadım bende ttnet.

valla bizde her ay hiç kullanmadığımız halde 19,90 tlefon faturası ödeyenlerdeniz.vınn çok pahalıya gelir diye biliyorum ama yeni bişey çıkacak diye duymuştum,duymamla kaldı araştırmadık hiç,bu topik iyi oldu,yarın eşimle birdaha konuşalım bu durumu.

valla benim ev telefonum yok kullanıyorum
karşı komsunun internet şifresını aldık faturayı ortak ödüyoruz hem daha uygun oluyo sınırsız net
böyle bı ımkanın varsa komsunla konusup kullanabılırsın hem onunda fatura yuku hafifliyo:40:

superonline kullananlar var apartmanda ama ev telleri yok benimki ttnet mecbur ev telimde var hiç bir işede yaramıyor

hangi operatörü kullanıyorusn bilmiorm ama cep telefonun mutlaka vardır. cep telefonunla bilgisayar arasında bağlantı kuruyorsn yani cep telefonunu modem olarak kullanıyorsun.. bence müsteri hizmetlerini ara sole 10 dk bi si :62:

hangi operatörü kullanıyorusn bilmiorm ama cep telefonun mutlaka vardır. cep telefonunla bilgisayar arasında bağlantı kuruyorsn yani cep telefonunu modem olarak kullanıyorsun.. bence müsteri hizmetlerini ara sole 10 dk bi si :62:

nasıl ya:53:
tam olarak anlatırmısın canım

ttnet haricindeki bağlantılarda ev tel. gerekmiyor diye biliyorum ben.
Biz süperonline kullanıyoruz, ttneti kapattırdık çok şükür. Bıkmıştık hiç konuşmadığımız telefona 15-20 lira boşa ödemekten. Çok memnunuz şimdi, telefonu bağlattık yinede biz ama sabit ücreti falan yok. Bir yerleri ararsan 1 lira falan geliyor :)

bulunduğumuz yerden 3g iyi çekiyor,3g ile bağlanıyorum
bağlantı hızı da gayet iyi,memnunum ben
telefon hattı gerekmiyor

Son düzenleme:
Türksatın adsl ini kullanıyorum..
sınırsız 29 lira..

ttnet ve ev telimi kapattırdım..

Son düzenleme:
bizde daha yeni ev telefonunu iptal ettirdik.bizde kablolu tv vardı sonra lcd alınca tele dünyaya :55::55:geçmek istedik kampanya vardı internet içinde uydunete geçtik.hem tele dünya hem uydunet ayda 30 lira ödemeye başladık

Back