• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Taşıyan Bayanlar

Cicikiz123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
71
3
0
İstanbul
Hayatımın en kolay taşınma işlemini gerçekleştirdim bayanlar. :1: Uygun fiyata geldiler aldılar götürdüler ben oturdum.. Taşınmaktan korkuyordum ve tasınma arifesinde olupta herşeyi gözünde büyüten bayanlar ... sitesine bir göz atın. Sizde benim gibi elinizde olmadan tavsiyede bulunacaksınız :46: Çok iyi :49:

Son düzenleyen: Moderatör:
ev taşımak hiç bir türlü kolay değil ki. hangi şirketle çalışırsan çalış. sonuçta ıncık cıncık sizin elinizden geçiyor :27:

evet ama o tabak çanakları özel eşyalara koliliyorsun ya onları 1 haftada anca yerleştirdim. çalışan bir bayan olduğumdan yorucu oldu. yeni evin temizliği de cabası. boya badana sırasında yerleri camları siliyorsun.esyalarıda yerleştiriken tozunu alıyosun...uff daha bir ay önce taşındım.:mad::mad::mad::mad:

bende evi tasiycm daha şimdi den derdine dustum çok zor 6 senelik evli ve bu 5.nci ev taşımam

Ben o kadar çok ev taşıdım ki hepsi sorunluydu, nakliyeci tutarsın hamal tutarsın sana taşıtırlar. Kaç tane koltuğumu çıktığım evlerde bıraktım bu adamlarla uğraşmamak için o kadar yani. ama bu son taşındığımda adamlar bir saatte taşıyıverdiler çok rahattı.

Taşınmaktan daha kötüsü nedir?Eşyanızı kaybeden taşımacılar,eşyalarınızın zarar görmesi vs.Aşağıdaki kolay önerilere uyarak buna önlem alabilirsiniz.1-Taşıma şirketleri eşyalarınızı taşırken,her önemli maddeyi listelerler.Önemli eşyalar[sanat eserleri,kanepeler vs.] tamamlandığında listeyi inceleyin.Listedeki her eşyayı kontrol etmek bütün gününüzü alabilir ama buna değecektir.2-Taşınma gününü az işin olduğu bir güne programlayın.Eğer bir iş yürütüyorsanız,taşınacağınız gün başka iş almanızı tavsiye etmiyoruz.3-Taşımacılar geldiğinde onların listelerinin sizinkiyle uyuşuyor olmasından ve listedeki bütün maddeleri kontrol ettiklerinden emin olun.Bu bütün yükü eşyanızı emniyetli bir şekilde taşımaları için taşımacıların üzerine bindirecek ve bütün gün listeyi kontrol etmenizin önüne gececiktir.Taşınma için ödeme yaptınız bunun karşılığını alın.4-Günün sonunda,listeyi kontrol edin ve listedeki her eşyanın işaretlenmiş olduğundan emin olun.Ardından dolaşıp bakın ve bütün eşyanızın vardığından emin olun.5-Eğer bütün eşyanızı aldıysanız taşımacıların formunu imzalayın ve paketleri açmaya başlayın.Eğer almadıysanız,kayıp eşyalarınızı not etmeyi unutmayın.
demiş kolici.com:)

Ben o kadar çok ev taşıdım ki hepsi sorunluydu, nakliyeci tutarsın hamal tutarsın sana taşıtırlar. Kaç tane koltuğumu çıktığım evlerde bıraktım bu adamlarla uğraşmamak için o kadar yani. ama bu son taşındığımda adamlar bir saatte taşıyıverdiler çok rahattı.
Nerde ve kime taşıttınız?

Back