ooofff oooffff üçüzlerime hamileyim çok az kaldı doğuma vee bu yetmezmiş gibi yeni evimiz tamamlanmak üzere bayramdan sonra taşınıyoruz
nasıl olacak önce taşınıcakmıyım yoksa doğum muolacak
aslında insanın en mutlu olduğu andır kendi evinin olması veee anne olmak
ama ikisi bir anda olunca :-( :-(
Allah yardımcın olsun
öncelikle bebeişlerine sağsalim kavuşta gerisi gelir Allahın izniyle
ev yerleştirmek zamanla olan birşey zaten birgün oraya koyarsın yok olmadı der ertesi gün buraya koyarsın bir şekilde olur gider
yeterki bebişlerin sağlıkla hayırlarla gelsinler inşallah
Allah yardımcın olsun
öncelikle bebeişlerine sağsalim kavuşta gerisi gelir Allahın izniyle
ev yerleştirmek zamanla olan birşey zaten birgün oraya koyarsın yok olmadı der ertesi gün buraya koyarsın bir şekilde olur gider
yeterki bebişlerin sağlıkla hayırlarla gelsinler inşallah
ooofff oooffff üçüzlerime hamileyim çok az kaldı doğuma vee bu yetmezmiş gibi yeni evimiz tamamlanmak üzere bayramdan sonra taşınıyoruz
nasıl olacak önce taşınıcakmıyım yoksa doğum muolacak
aslında insanın en mutlu olduğu andır kendi evinin olması veee anne olmak
ama ikisi bir anda olunca :-( :-(
ayyy canım benim Allah yardımcın olsun ne diyim aynı durum benim başımda da var senin gibi tam doğum arefesi olmasada bende aynı dertten muzdaribim Bizimde sözde haziranda evimiz teslim edileceti ertelendi Ramazanın içine sarktı. E Kütahya'da da kimsemiz yok ne benim tarafımdan ne eşim tarafından. Hamileliğim zor geçince annemin yanına geldim biliyorsun. Bayramdan sonra taşınalım istiyorduk ama gelemezsem İstanbuldan artık annem, babam gidip eşimle beraber toplayıp yerleştirecekler. Aynen dediğin gibi kendi evinin olmasıda anne olmakta çok güzel bir olay. Ama geldi mi herşey üst üste gelir. Buna da şükür önce sen sonra ben bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah. Evler bir şekilde hallolur nasıl olsa.. Sonrada yeni evlerimizde bebişlerimizle birbirimize gelir gideriz :)