• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev pazarlığı nasıl yapılır?

Hanımefendi o yoruma normal sartlarda ben de katilirim 350.000 tllik eve yalnızca alıcıdan 30.000 tl komisyon isterse bana haksızlık olmuyor mu? Bu çirkinlik değil mi?
Ve bize bu evi gezdirmedi isim var gerekcesiyle.
Ben bu parayı verip alabiliyorsam emlakciya verilen ikinin üçün lafini yapmam ama art niyet görüyorsam kendi bildiğim gibi yaparim ki konu sahibi kisitli şartlarımız diyor.
Yorumu eksik yazmış veya yanlis bir cümle yazmış olabilirim. Konuyu daha fazla sabote etmek istemiyorum. Teşekkürler..

Orada da yasal hakkınızı kullanacaktınız. Yani %2 nin üstüne komisyon ödemeyiz diyecektiniz(geçen sezon bu oran %3tü) Ama sizin emlakçı uyanıklık yapmak istemiş, ev sahibi de tavrını koymuş. Arkadaşların bahsettiği sizin durum değil ki üstünüze alınmanıza gerek yok.

emlakcıyı aradan cıkartmayın hem emek hırsızlıgı hemde ev sahıbıyle sozlesme yapmıs oldukları ıcın usulsuzluk emlakcı dava acsa kazanır kı acar cunku adamın ekmek kapısı bu

ev sahıbıne ev bekledıkce adı cıkar fıyatı duser , fıyatını dusurmek zorunda kalırsınız ve fıyat dustukce alıcılar daha cok duser dıye beklerler. ev bekledıkce yıpranır halıyle zarara gırersınız bu yuzden bende keş para bunu vereyım sızde kabul edın guzel bır alısverıs olsun dan konuya gırın :) ortak tanıdık bulun ortak ıs bulun surda su ıs var ısınızı goruruz gıbılerden dalın gerısı gelır
bız oyle sohbete baslayarak 40 bın ındırım yaparak aldık evı . zaten pazarlık payını koyarak fıyat verıyorlar :)

emlakcıyı aradan cıkartmayın hem emek hırsızlıgı hemde ev sahıbıyle sozlesme yapmıs oldukları ıcın usulsuzluk emlakcı dava acsa kazanır kı acar cunku adamın ekmek kapısı bu

ev sahıbıne ev bekledıkce adı cıkar fıyatı duser , fıyatını dusurmek zorunda kalırsınız ve fıyat dustukce alıcılar daha cok duser dıye beklerler. ev bekledıkce yıpranır halıyle zarara gırersınız bu yuzden bende keş para bunu vereyım sızde kabul edın guzel bır alısverıs olsun dan konuya gırın :) ortak tanıdık bulun ortak ıs bulun surda su ıs var ısınızı goruruz gıbılerden dalın gerısı gelır
bız oyle sohbete baslayarak 40 bın ındırım yaparak aldık evı . zaten pazarlık payını koyarak fıyat verıyorlar :)
İyiymiş,benim de ev araştırmak hobimdir,başka şehre gitsem bile ilk evler ne kadar diye netten bakarım:)
Bir gün alırken bunu kullanırım,emlakçıya da isim düşmez valla,seve seve ararım:))

Back
X