• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Parfümü Nasıl Yapılır?

Evmanya_Eski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2011
436
1
46
İstanbul
Parfüm kullanmak bir kural olmalı. Alerjik bir durumunuz yoksa teninize yakışan, sizi anlatan, size kendinizi rahat hissettiren bir parfüm kullanmalısınız mutlaka. Psikolojik olarak da kendini güvende hissettiren parfümler sadece sizin için mi geçerli sandınız? Ev için de ev parfümleri kullanmak çok etkili! Her esansın üzerinizde farklı etkileri var. Siz farkında olmasanız bile sizi o ruh haline kolayca alıveriyor. Bu nedenle seviyorum ev parfümlerini. Özellikle yorgun argın işten dönmüşseniz ya da sakinleşmeniz gerekiyorsa ev parfümü size çok iyi geliyor. Bu yüzden şiddetle tavsiye ediyorum. Evdeki kötü kokuları yok etmesini ise saymıyorum bile.

Ev Parfümü nasıl yapılır, sorusuna gelecek olursak; emin olun korktuğunuz kadar zor değil. Birkaç zaman önce bir yerlere not almıştım kendim için. Ama maalesef kaynağını hatırlayamıyorum. Malzemeleri aktarlarda bulabilirsiniz. Tariflerden birini seçmekle işe başlayabilirsiniz.

Devamı İçin Tıklayın.

Back