- 27 Haziran 2014
- 5.443
- 12.931
Eşime anlatamadım bi türlü
araba için ev satılmaz desemde kitlemiş kafasına araba diyor başka bişey demiyor ya
Bitmiş sıfır daireler çok pahalıKeşke topraktan deil de kredi çekip ev alıp hemen içine tasinsaydiniz hem kira hem ev borcu odemek yerine sadece kredi oder evinizde otururdunuz kira derdi olmazdı daa rahat gecinirdiniz.. ama yine de satmayın sakin evi 3 sene dediğin neki gelir geçer
Neden bitmiş ev tercih etmedigimi anlattım aslındaKiradasiniz madem neden topraktan ev satın aliyorsunuz ki? Insallah zamaninfa teslim ederler. Ben olsam daha 3 sene varmış o evi satar keseme uygun icinde oturqcagim bi ev alirdim . Ev kredisi ve kiraya ödediğim para otomatik olarak cebimde kalirdi. Yine keseme uygun kucuk taksitlibir araba alirdim. Hem luksumdende olmazdim küçük bir borcta oderken zorlanmazdi. Hem evim hemde arabam olurdu
İlk 4 sene çalıştımSiz çalışıyormusunuz?
Eşiniz de haklı siz de. Siz ev sahibi olalım demissiniz güzel ama eşiniz diyor ki omur geçip gidiyor ne ev var ne araba ve koskaca 3 yil boyle gider mi? Yalnız alamadığım bişey var tup bebek tedavisi gördüm ben de hatta aşılama da ama tüm bu süreçlerde çalışıyordum. Riske falan girmedi bebegim şimdi 1 yaşında. Bir sürü arkadaşım çalışırken hamile kaldı. Tedavi gördü. Çalışın bence tüp bebekle hamile kalınca pamuklarda yaşamıyorsunuz ki
Ev teslimatı 2019 haziran
Bizim girdimiz ev normal bi site değil
30 katlı 6 bloklu çok çok kapsamlı herseyi içinde olan rezidans lardan
Eger bitmiş olan aynı eve girseydik fiyatları çok uçuk olurdu
Topraktan girdiğimiz zaman gerçekten çok düşük fiyatlara girebiliyorsun
Eşimde baştan biliyordu evin 3 senede biticegini kabul etti ama şimdi
Araba istiyorum diyor
Şurda 1 buçuk sene sonra ev biticek aslında beklemeye deymez mi
Kesinlikle sattırma isterse hergün kavga etsin.sonradan pişman olacağına şimdi sıkıntı çek.Ne kadar güzel maşallah allah daha çok versin
Benim eşim sabırsız işte hersey bi yanda olsun istiyor eğer satarsak evi
Kendide cok pişman olacak ilerde biliyorum...